Клуб "Октомврийски секси мами", очакват беборани!

• 12 669
  • 285
  •   1
Отговори
# 195

Абе мами да ви питам нещо,срам не срам,тука май всичко може да питаме.На вас случва ли ви се като кихнете или при мен и като се смея много и ми се подмокрят гащите.Не много де,ама си подпиквам,таквоз нещо не ми се е случвало преди,явно сега беба много ми натиска мехура ли кво?

Не се коси, и аз подпиквам понякога от кихавица. Ако ти е гузно, слагай си превръзка. Съвсем нормално е, че бебето притиска и мускулите на тазовото дъно не държат много. Казват, че Кегеловите упражнения помагали срещу напикаване, ама не е така.  Embarassed

# 196
Момичета, да ви е живо и здраво второто бебче   bouquet а на мамата - бързо да се възстанови  Hug

Аз ви казах да не бързате, че септември не е минал още, ама вие тука го ударихте на съревнование  Joy   Joy Joy
да са ви живи и здрави бебоците  Peace

# 197
ми аз чак сега те познах бе от снимките.

Ама аз пак съм там на 3ти, май и ти?

на 3 от 9:20 съм там

# 198
Лелелеееееееееее имаме си вече второ бебче!!!!!  ooooh! #Crazy #Crazy #Crazy
Да й е честита малката бебка на мама Мирама. Бързо възстановяване на мама героиня, а на мънда - да расте и дебелее и скоро да си е при мама и тате!!!   Hug
Ама ние много сме се разбъзали бе, момичета!!! Що така! Аз Мирама не съм я чула да се оплаче, че нещо й има... Но явно са започнали при нея нещата и е нямало на къде.  newsm78
Честит рожден ден на Нигела!!!   bdbaloni  party023 Много радост с малкото човече й пожелавам, но чаааааааааааааак на есен вече!  Naughty И весел купон тази вечер да си спретнете!  Tada  bigdance2
Ох, аз като elibg тази сутрин /то вече не е сутрин де... Whistling/ хапнах си плодове, и идвам да си пия кафенцето на компа и какво да видя.  Shocked Пак подскочих от стола, ама то с тези новини.
galentinass, с това заглавие ме разби. То верно, че по-подходящо за момента от него няма.  Peace Щом и септемврийките настигаме... Само да не ги минем... Ама я да си затварям аз голямата уста  smile3505, че .... boo
mishonka95, аз съм за Мелинда, Мая и Мила на трето място!
miro_slava_, добре дошла и при нас!  Hug Естествено, че ще се влючваш в срещите вече, а училището или по-точно лекциите на сп. "9 месеца" са чак в началото на септември. Но за коя точно дата незнам. Ще видим в списанието, май така ни бяха казали...  newsm78
PRA, поздравления за сладките първи покупки на бебо.  newsm10 Аз определено си залюх пелената със зайчетата.И аз съм си поръчала една шушулска, розова със зайче, ама да видим дали ще ме огрее този път, че на свекито организацията като я знам....  ooooh! Все едно от умрял писмо да чакаш  Crossing Arms, но надеждата умира последна.
Да взема аз да въведа малко ред у дома, че от това хойкане нещо не ми остава време. Но ще ви наглеждам често-често, че да не взема да изпусна новостите в бързината.  newsm08 Flowers Bouquet

# 199

офффф РАЖДАШ  таз дума всява смут и хаос в бедното ми мозъче  #Crazy

Joy Joy Joy   Предимно хаос в моето мозъче  hahaha

Мерси много, момичета, за пожеланията, как само ме изненадахте  !!!!!  smile3521
Тука малка виртуална почерпчица  Hug

Аз чак сега ставам, и що да видя  Crazy имаме си нова мама !!!!!!!!!!!!

А вчера си мислех за Мира, че обикновенно пише редовно, пък нещо зачезна напоследък.

Честита кукла на Мирама и бързо възстановяване ! Нека всичко да е наред с тях  Hug Hug Hug Hug
Мишонка, на мен Малена ми е фаворит! Винаги се сещам за този филм с Моника Белучи , пък тя там е доста секси /тя пък къде ли не е / newsm78  Joy Joy
Джена, жеста наистина е супер, готино е че работиш с яки хора!!  Peace
Лелееееее, много съм развълнувана за бебата на Мирама, съвсем ми стана хаос в главата, по-късно пак ще намина, че сигурно забравям нещо  Joy Joy

# 200
  • La casa de Mickey Mouse
4ЕСТИТО НА МИРАМА ДА РАСТЕ БЪРЗО МАЛКАТА ПРИНЦЕСКА А МАМА ДА СЕ ВЪЗСТАНОВЯВА БЪРЗО
какво направихме бе моми4ета, не става така трябва да устискаме оЩе малко, нека пораснат мъниците
аз от в4ера съм с вирус, къде го лепнах незнам, но ми се гади повръЩам и имам температура, ужас
нигелия 4естит рожден ден и най хубавия подарък на есен, най важното бебо да устиска
покупките ви са страхотни моми4ета, аз не смея да изляза по магазините, заЩото ве4е прекалих, а като видя неЩо хубаво все не мога да се въздържа, 4е незнам до къде Ще стигнем така
отивам да си легна и се надявам приве4ер като ви 4ета да няма нови изненади

# 201
 Party ЧЕСТИТО, Мирама!  Party Да е здрава, весела, щастлива малката кукла! 

Ох, стресирах се (малко...). Не съм готова още; та местене, та покупки  ooooh!

Нямам търпение за пълния разказ на новото мамче, и да разберем как се казва кукличката!

# 202
Леле ден и половина не можах да се докопам до компютъра и днес сядам и какво да видя вече две бебета. Светле  smile3525, Мирама newsm51 да са ви живи и здрави бебоците да растат бързо и скоро да си ги гушкате в къщи.
Нигела  newsm59 и на есен и ти с един здрав и хубав бебок.
А сега пак изчезвам, че доста чистене ни чака, добре че майка ми ми е на гости, че тя чисти аз само се въртя покрай нея.
Ей и стига вече бебета поне още две седмици. Naughty

# 203
Честито на Мирама, да са живи и здрави с малката кукла и бързо да се приберат в къщи!!!!  bouquet

Лелелеле, колко се вълнувам!!! Толкова хубави новини!!! Hug

Честито и на рожденичката ни, да е жив аи здрава!!!

Bulechka_TS космонавтчето е просто невероятно.......искам и аз....ама в розовичко  newsm68

geriing, такова космонавтче има и в розовичко!!!

# 204
Здравейте мами

лелеле колко са нетърпеливи тези бебоци,направо се шашкам вече,защото и ние искаме да излизаме ,ама за момента лежим и все още устискаме фронта,дано да е за по дългичко.
ЧЕСТИТО НА МАМА СВЕТЛЕ И МАМА МИРАМА ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБОЦИТЕ И МНОГООООО ДА ГИ РАДВАТ.

# 205
Bulechka_TS толкова се зашеметих че забравих да ти кажа че космонафтчето е много готинко!Със здраве да си го носите на есен!

# 206
Bulechka_TS толкова се зашеметих че забравих да ти кажа че космонафтчето е много готинко!Със здраве да си го носите на есен!

Благодаря ти, Наде!!! Hug  bouquet

# 207
И аз да ви кажа много се развълнувах за бебето на Мирама, е, не се притеснявам, че аз нещо ще се разбързам, аз си знам за мене, но просто беше толкова неочаквано.

И аз като Мама Мия казвам,  newsm78, за нищо не се беше оплакала нашата Мира, и хоп, изведнъж се обеби... ooooh!

Ивонка, тя със секцио ли е родила? А защо всъщност, казва ли (контракции, води, тн?)

Luvio, dani2753, nelkin, jazzinia, и всички други мами, които не се включвате редовно, пък сте в списъчето отпреде... много се радвам, че се обадихте, и че всичко е наред при вас. Пишете по-често  Hug

# 208
Олееееееееее, имаме си още едно бебче!!!!
smile3556 smile3556 smile3556Mirama, да ти е жива и здрава момата! На теб бързо възстановяване желая и скоро и двечките да сте си в къщи!
Много ме хвана шубето нещо. Не съм готова ощеееееееее /ама то пита ли ме някой/ .  cry
Започнахме да ги редуваме нещо - едно момченце , едно момиченце . И сега , какво , следващата мама с момък да се приготви!  #Crazy #Crazy #Crazy Пък и старта се даде с мами с термин след средата на октомври , оле малееееееее.
Още малко да устискаме поне!

hbdayЧестит рожден ден на Niggela! Да си жива и здрава , а най- хубавия подарък НА ЕСЕН!!!

Meggy, червената жилетчица е от Оviesse в Сити Център София. Има страхотни неща , повече даже за момиченца.  Аз даже мисля довечера пак да намина , че имаше едни пелени ............... Очите ми останаха! newsm53
Jenna , не мога да опиша удоволствието, с което пазарувам за бебо, ама трябва да се стягам в кръста , че като гледам какво става , ще си ходиме голи и боси / е поне 3бр. чорапки имаме  newsm62/  .
Mishonka 95, на мен Мила най- ми харесва. Ама какво ще кажеш и за  Моника.

# 209
  • София
Jenna - написахме си само по два - три СМС-а и знам само, че раждането е секцио, защото тя каза, че по-добре да си раждаме нормално. Иначе защо е станало така.....аз предполагам, че може да е започнало раждане и бебето да е било седалищно, въпреки че май се сещам, че на нея щяха заради диоптрите да и правят секцио, но може и да бъркам.  newsm78 А вече защо е започнало раждане нямам представа....

Общи условия

Активация на акаунт