Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се приготвя маринатата за тапас с маслини, патладжан и чушки?
Къде мога да намеря курс по испански език?
Как мога да проверя дали са ми върнати данъци?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се приготвя маринатата за тапас с маслини, патладжан и чушки?
-
Къде мога да намеря курс по испански език?
-
Как мога да проверя дали са ми върнати данъци?
-
Какви са изискванията за получаване на помощта от 2500 евро за раждане на дете в Испания?
-
Как мога да получа удостоверение за легален престой в Испания?
.
) кърмата.Аз толкова го бях взела присърце,че чак реших да не си купувам предварително никакви биберони и тем подобни,да не би недай си Боже,в подсъзнанието ми да се настроя за некърмене.Обаче два дена след като родих и нямах все още капка кърма и малката беше изгубила половин килограм в болницата,да видите как хвърча мъжа ми да търси дежурна аптека(беше неделя),че да купува биберони и млека,а и идея си нямаше горкия от тези неща,че купи първото,което му предложиха.В крайна сметка и дадохме само 1-2 биберона и кърмата ми тръгна.Та това,което исках да ви кажа,е че е хубаво да си подготвен за всичко,че никога не се знае.Вярно е,че после много неща остават излишни,но за всеки случай
.
Във форума има много написано по темата, четете, питайте, на мен много ми помогна. Сега обаче друг проблем - как ще се отбиваме?
На курса учим тоя контаплюс междудругото. Явно испанският ти е на ниво.
,завьрнах се....странно 4увство е това да си трьгваШ от вкьЩи и да си отиваШ вьв вкьЩи.
, луда станах, само куфари мъкна
.
.Раздялата бе6е трудна с баби,прабаби но такв е живота с не6то трябва да се ли6и6,за да има6 дрруго.Сега моя лубим ни се радва много,и аз сам 6тастлива
явно с децата не е така, ще трябва да свиквам