Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се приготвя маринатата за тапас с маслини, патладжан и чушки?
Къде мога да намеря курс по испански език?
Как мога да проверя дали са ми върнати данъци?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се приготвя маринатата за тапас с маслини, патладжан и чушки?
-
Къде мога да намеря курс по испански език?
-
Как мога да проверя дали са ми върнати данъци?
-
Какви са изискванията за получаване на помощта от 2500 евро за раждане на дете в Испания?
-
Как мога да получа удостоверение за легален престой в Испания?

чак се ядосах. Бебка е ниско долу, аз усещам контракции от време на време, но според доки още дестина дена ще откарам и хич да не чакам по-рано... с това успях да зарадвам майка вечерта, че тя пристига на 13-ти... ама на мен май ми се скапа настроението, че ми се иска вече да излиза, май 
да взема да се изфукам аз
стерилизатори, шишета, такова дето подгрява шишетата и всичко свързано с храненето купихме от Чико, една кофа пари дадохме и сега малко се ядосвам, защото си мисля, че ако се кърмим може половината работи да останат неизползвани
това е и причината да се чудя за помпата, дали няма да е още един излишен разход 
. Идвали са на проверка при наши фирми доста начетени момичета от данъчните, но имаше и такива, които почти в прав текст казваха, че без начет нямаше да си идат. И тогава пазърлъка приключваше със собственика на фирмата и вечеря в ресторант.
.До към петия месец все с тях карахме,чак после си смени мнението младежа.Но не ги купувай предварително,само ако видиш,че найстина имаш нужда.И аз като теб накупувах сума ти джаджи и ги използвах почти всичките,нали на четвъртия месец започнах да го оставям заради класовете.Та влезоха в употреба.Помпата при мен беше задължителна.Изчакай да родиш и ако не стане номера да засуче купувай после.В родилното имат и за там все още няма да ти трябва.Моята е ръчната на Авент и съм супер доволна.От изпробваните козметики най простия Ненуко най ми харесва.Много въпроси бе жена
Хулиганче,Давид е в обикновено училище.Докторът каза,пък и ние така мислим...че е по-добре да ходи в такова,отколкото в специално...Аутизма е в лека форма и с течение на времето може да отшуми...надявам се така да стане...В едно обикновено училище ще научи повече неща,ако е сред здрави деца.Но не мога да го дам на комедор,защото е на Безглутенова и безказеинова диета...и си го вземам на обед...Та за това не мога да работя....Затова ми се иска да се захванем със собствен бизнес и да не завися от работно време...друг начин няма ...Благодаря за поздравчето!
Само веднъж и то ако е много топло времето и се е изпотило бебето. В отчетната темичка имаме една мама от Германия, там казват къпането на новородените да е само веднъж седмично. 
Хайде,желая ти леко раждане и да ни зарадваш скоро с добри новини!Комплекта ти е много сладък!