Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се приготвя маринатата за тапас с маслини, патладжан и чушки?
Къде мога да намеря курс по испански език?
Как мога да проверя дали са ми върнати данъци?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се приготвя маринатата за тапас с маслини, патладжан и чушки?
-
Къде мога да намеря курс по испански език?
-
Как мога да проверя дали са ми върнати данъци?
-
Какви са изискванията за получаване на помощта от 2500 евро за раждане на дете в Испания?
-
Как мога да получа удостоверение за легален престой в Испания?
, луда станах, само куфари мъкна
. 
за "посреЩането"
.

И ни дават някакъв хвърчащ лист на него написан какво са правили и това било гаранцията. Много ми е странно и се чудя ако наистина се наложи да я ползваме тази гаранция дали ще има някаква стойност без касова бележка или без фактура. Вчера се разправяхме с един, нестига че го чакахме много време да ни оправи колата ами накрая и разправии за такива неща. И ми стана много странно, че той няма изобщо касов апарат при себе си и само ако някой иска пише фактури. И ни предлага да ни даде такава фактура - обаче без касова бележка, знаете ли дали в тука в Испания фактура за платени пари в брой е валидна без касова бележка, защото за България знам, че не е. Незнам ние ли попадаме все на такива някакви тайери или повечето са големи мошенници

като разберат че съм ги забравила.
.Мен запо4ва да ме обзема страх и се моля всичко да е наред
.