Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се приготвя маринатата за тапас с маслини, патладжан и чушки?
Къде мога да намеря курс по испански език?
Как мога да проверя дали са ми върнати данъци?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се приготвя маринатата за тапас с маслини, патладжан и чушки?
-
Къде мога да намеря курс по испански език?
-
Как мога да проверя дали са ми върнати данъци?
-
Какви са изискванията за получаване на помощта от 2500 евро за раждане на дете в Испания?
-
Как мога да получа удостоверение за легален престой в Испания?
А това за самотните майки какво беше...? Щото и аз се водя самотна майка. Аз питах в СС едно време и ми дадоха един документ,който да попълня за Престацион пор ихо а карго, като представяш Декларацията за рента на родителите или номините им последните 6 месеца. И това на всеки 3 месеца за едни 25 евро на месец. Анетт, проучи молим как стоят нещата с помощите на самотните мами. Че ако наистина са по 1000 евро
.
, че оставям малкия на позната защото час-два няма кой да се грижи за него. И после до 21 ч са сами с татко си. Но сухо дупе риба не яде. Поизтървала съм от курса, но не е много. Дано имам късмет и занапред.
.А и толкова проблеми тук,4е предпо4итам да сам в Испания.Абе за тези помо6ти всеки разли4но,а зкато ходех да питам искаха и докоментите на таткото и неговите доходи(аз не сам рабтила никога в Испания)Гери нали ти казвам за тези 600 евро на 6месеца гледат колко 4ленове е семеиството и дохода,ако надви6ава не ти дават.А децките са по 25 евро сега като се прибера 6те ходя да подавам.Лек ден и другя вторник се прибирам
и след това готвене. 

тази седмица ще ги лекувам и другия понеделник пак съм на док, за запис на тонове и ще ми вземат вагинален секрет.
А и сега си самичка, като си дойде татето, ще се успокоиш повече ми се струва
, нали кметовете и адвокатите се постараха да го изпразнят нашия сегуридад социал, от де пари за бедни майки сега 

Аз нямам нищо против,но не мога да го разбера този шеф техния...като си викаш човек,осигури му квартира поне,а не го тупвай на другите си работници...ох,оплаках ви се...
,отпадналасам.хрема ужас.Малкия поне само ка6ля и 6те се оправи барзо писна ми ве4е,откакто сме до6ли все е болен.В петак сам на свадба дано се оправя ,4е да одаря едно хорце
.За тази помо6т 350 евро ми казаха 4е трябва да работя накаде два,три месеца и като се махна да подам за нея(при нас е така)Целувки и лек ден от нас