ИСПАНИЯ- Barajas nuevas sobre cuentas viejas или отново"Ние и преживяванията ни"

• 25 898
  • 285
  •   1
Отговори
# 120
ХулигАнче, аз мисля, че ако имаш време да изкараш един курс за накакво програмиране ще ти е много полезен и ще ти подейства опреснително, да си припомниш това онова и да се чувстваш по-сигурна ако отидеш на някое интервю за работа. По принцип се търсят много програмисти, а и като програмист можеш да работиш като аутономо поне в началото /аз все си мисля че в края на годината може да паднат ограниченията  Praynig/. Освен това не съм 100% сигурна, но мисля че ако някой ти направи оферта за работа ще можеш да си смениш резиденцията с куента ахена. А и щом курсовата ти работа е била на php мисля, че можеш да почнеш в някоя фирма, където правят сайтове има много такива, че и стаж ще имаш. Иначе най - сериозното и това което се търси най - много е .Net  и С# в смисъл ако ще караш курсове най- много си заслужава да се хванеш с нещо такова.   bouquet
Гледам, че и ти си фенка на Prizee, аз скоро ги открих и  ме хвана голяма краста  Embarassed. Ти купувала ли си си MaxPack, аз се чудя дали да не си купя по телефона сега този месец, но не съм сигурна цените, които са написани там дали отговарят за испания.

Рози, пожелавам ви бързо оздравяване.   bouquet И аз бях така последния път като се прибирах, не бях боледувала от 2 години и накрая с кацането на летището в София лепнах някакъв смотан грип. И не мога да си обясня, но имам чувството, че в България има повече грип и вируси и хората боледуват повече от такива неща. Дано не си внушавам...

# 121
  • ES
Ехаа, Габи каква ще е фирмата? Виж какво говори Лъвли, за програмиси и правещи сайтове хляб много. Дето няма да останат гладни твойте момчета, ами усещам, че доста ще се издигнат. Дано! От сърце ви го желая!  Peace

Абе верно в БГ много болести и вируси. Малкият как го подминаха  като си бяхме там направо не знам. Мен за един ден малко ме посъбори. Ама като чета из отчетната темичка, ами то едно сериозни болести боледуват нашите наборчета, не е истина  Rolling Eyes. Алергии, бронхити, пневмонии, тъпчат ги с АБ. Ужас! Рози и вие от болести не се оттървахте. Да се прибирате вече.  Grinning

Лъвли, какво е Призе, гледам има един линк в подписа ти?

# 122
Здравеите и от мен.Имах доста работа иедва сега успях да про4ета написаното от вас.MIMKI благодаря за хубавите пожелания,дано наистина вси4ко да е наред.SL информацията ти е стра6но из4ерпателна и полезна за мен,не може6 да си представи6 колко ми помага6.Оказва се оба4е 4е явно няма да мога да побера в необходимите срокове за документите,а и това с присаствието на бебето за изкарване на пасаван е доста сложно-то 6те има ,живот и здраве ,само 1 месец.Може ли изобщо да патува 4-5 4аса с кола толкова малко?А запо4вам да се замислям дори и да се справя с документите дали 1-2 месе4но беб4е може да патува  сас самолет до БГ.Какво е ва6ето мнение мами с опит?

# 123
Лъвли, какво е Призе, гледам има един линк в подписа ти?

Prizee е един сайт с игрички, където събираш точки и можеш да печелиш награди срещу тях. Всеки ден ти дава безплатно да игреш по едно ниво от всички игри. Аз вече почти месец съм се закрастила и играя всеки ден, нямам все още достатъчно точки, за да спечеля награда  Rolling Eyes Като станеш много закрастен почваш да си купуваш и пакети - които ти позволяват да играеш повече на една игра, да печелиш джакпот и разни такива. Аз този месец чакам ако не си изговоря лимита за телефона ще си купя пакет, че така или иначе ще ги дам на водафон тези пари... Такива работи  smile3521

# 124
Здравейте мами!
ROZI24 оздравявайте по бързо.  bouquet Една моя приятелка миналата година се оплакваше,  че през целия им престой в бг детето не спряло да боледува, може и да има нещо вярно в това което казва lovely_ че има много грип и вируси.
chausheva1 не мога да ти дам съвет дали да пътуваш или не, но мога да споделя един факт като пътувах за бг със самолета на България еър. На отиване пътувахме с деца от 2-4 месеца до 2год., но лошото е че не ти дават отделно място за бебето или детето, независимо дали си му платил билета. Това което каза стюардесата беше:"Деца до 2год. стоят в майките си независимо, че сте платили половин билет. Това са правилата в самолета."  Майките в самолета много се възмутиха от този факт, но стюардесата не отстъпи и им се наложи през целия път от 3 часа децата им да стоят на скутовете им, а самолета беше препълнен. Незнам как тези майки са издържали през целия път. newsm78 #Crazy
Момичета оставям ви отивам да  smile3524 понеже днес беше тежък ден, а и утре ме чака същото. Лека нощ и цунки  за малчуганите Hug

# 125
Здравейте , аз утре ще ходя да си купувам билет за Мадрид и корема ми е на топка от вълнение. Сега чакам мъжът ми да ми прати пълномощно зо двете деца за да им направя паспорти, лошото е че не може бърза поръчка за детските паспорти а само бавна защото се правило разпознаване. Иначе цената на билета за децата е 35 евро . Понеже ще пътуваме с двете едното ще го прекрепят към билета на мъжа ми а другото към моя билет ,но наистина как ще издържим три часа незная.

# 126
  • ES
Мдааа, за бебетата (до 2 г) няма места, но и те плащат само летищните такси а не половин билет. И така е в тебе стои. На връщане, когато бяхме с таткото разпънахме масичките пред креслата ни и малкия спа там, поне да не е в ръцете. Ако е малко бебчето е лесно - в кошчето за кола и си спи, стига да има свободно местенце до теб.

Чаушева, ти къде си в Испания? А ходенето до Мадрид няма как да се размине, било за пасаван било за паспорт (зявление). А за самолета можеш да пътуваш. Мисля, че Ники на Марипоса беше на 2-3 месеца, когато си пътуваха за БГ.

Марипоса, сподели какво учите във вашия курс за контабле. Ние учим информатика, ама толкова елементарни неща. Нищо аз нали съм там основно заради езика. Счетоводството също е на елементарно ниво и е както в БГ. Но и там трябва да се учат термини. Учителите са много внимателни и ми отделят допълнително внимание като на чужденка. И съкурсниците ми са много мили. Ще видим...Най-важната е практиката и след нея.

Карчита, на Мите паспорта е с бърза поръчка, без да е там детето. Майка ми с пълномощно го направи, 16 лева беше услугата като за бърза поръчка. И доста са евтини билетите на децата, а вашите колко са? От къде ги купуваш, че чакаме баби да идват.

# 127
Утре като го купя ще ви кажа кое как е ,незнам за тези детски паспорти но тук в Добрич много ме спъват ,защото мъжът ми ще си дойде за 8 дена и после тръгваме наобратно с него и си мислихме като дойде да ги пуснем бърза поръчка ама не ставало. А може ли да си вземем столчето за колата ,че бебка ще е на 5 месеца.  Само се моля да имам все още кърма като летим та нали е хубаво като излита самолета бебето да суче в този момент. Но как ще се оправям с две малки деца на чуждо място незная , впускам се в едно приключение но да видим какво ще стане.

# 128
  • La casa de Mickey Mouse
ето ме и мен
аз май пак Ще си изкарам една безсънна ноЩ
да ви кажа в момента билета еднопосо4ен до аликанте е 200?, майка си го взе днес
двуосо4ния е 360?, но има срок от два месеца и затворена дата за връЩане, а мен не ме устройва (като не знам  клко време Ще е тук)
до мадрид е малко по евтино, но като сметна и пътя от мадрид до тук ми излиза по скъпо и то доста
ако някой знае или 4уе за по евтини билети да казва докато е време
трябва ми или еднопосо4ен или двупосо4ен, но с дата за връЩане за след около три месеца, не по рано
гери оЩе не съм проверила за помоЩите, но другата седмица Ще се заема сериозно с това

# 129
Днес мъжът ми звъня на летище София и са му казали ,че в момента имало някакви промоций но какви точно не зная

# 130
  • E-CLM & CH-VD
За самолетни билети може и ТУК да погледнете. Пускат добри оферти понякога. Отделно в страницата на Бг еър има някаква промоция за 150Е, но като сложиш и летищни такси, излиза 250Е. Twisted Evil

Ние утре ще стягаме багажите и в петък пътуваме.  Flutter Да дойдем малко на топло, че днес пак ни накваси здраво, цял ден вали.  Close

Честит имен ден на Александър на Дунда, и на Алекс на ВалHug Нека да растат здрави, умни и послушни деца!

# 131
Здравейте момичета,
Анетт май ще ти правя компания тази вечер Wink
За самолетните билети може да видите и на Кортинглес, аз последно само от там купувам. Имат ли оферта България Аир те я имат, а и таксите са им по- евтини.
Ники беше на 3 месеца като летяхме за БГ, понесе полета добре. На всичкото отгоре направих ужасна грешка и летяхме през Мадрид. Множко ни дойде от Валенсия до Мадрид за пасавани, но нямаше как....
Карчита кошчето за кола ще е добре да го вземеш. Малката ще пътува удобно от Добрич до София, а после и за тук ще ти е необходимо. При пътуване с кола тук е задължително децата да са с столове, инак някой шофьор може да отнесе 3 точки и 150 евро!!

Вес ела да се стоплиш, и някои друг плаж можеш да направиш!!

Роззи оздравявайте и лек път насам!!

Гери аз карам два курса,Емплеада де офисина и Административо сонтабле.В първия часовете по счетоводство бяха малко. Офиса е пълен и номини около 200 часа. В сонтаблето са около 600 часа счетоводство плюс 70 часа информатика и там други Арчивоси и тем подобни глупости който не са от особено значение. Счетоводството.... ти сама виждаш лесно е като си го знаеш.  Peace

Габи пак си се захванала с нещо ново и си трайкаш нищо не казваш!! Naughty

Честит имен ден на именниците да са ви живи и здрави дечицата!!

# 132
Честит Имен ден на именниците! Пожелавам им да са живи и здрави, и много да слушат своите мами!  bouquet  ura baloni
Здравейте и чао от мен! Трябва да бягам, че закъснявам за работа!

# 133
Да споделя и моя опит за самолетните билети. Първо аз съм се зарекла повече да не пътувам с България Air по редица причини - все заскъсняват, мизерно е и билетите им са много скъпи. Моя приятелка, която пътува това лято ми разказва как някакви хора се крили и пушели в тоалетните, включила се противопожарната аларма и как стюардасите стояли и нищо не правили... имам и други лични "добри" впечатления от тях. По - добрата алтернатива според мен е да се пътува през Букурещ - http://wizzair.com/ летят до Барселона и Валенсия мисля. http://www.myair.com/ също до Barcelona, може и да има и до други градове, но аз не съм ги разглеждала подробно. http://www.blueair-web.com/  също имат полети Букурещ Barcelona. От София по -евтиния вариант е да се лети с http://wizzair.com/ до Рим и после от Рим до Испания може с www.vueling.com или с www.myair.com
  bouquet

# 134
  • Пловдив
Не мога да я намеря тази испанска тема и това си е!

Испански ЕКО-одеала от акрил се продават по магазините. 100 лева струват, с размери 2.40х2.60 метра май бяха.  Много пухкави и приятни на пипане, дебели 3-4см. Жената, която продаваше каза, че много толили през зимата и вместо да се използва юрган 1 такова одеало ти вършело работа за цяла зима и можело да се пере в пералнята. Въпросът ми е:

Някой ползвал ли е тези ЕКО-одеала и какви са ви впечатленията? 

Общи условия

Активация на акаунт