НОЕМВРИйките се чудят вече - как ли са си нарисували желаното човече

• 11 462
  • 292
  •   1
Отговори
# 240
Ditta,е сега ще ви гледам снимките!( а защо не успях да ти намеря в албумчето сватбените снимки newsm78) За горещото всички го усещаме,защото от хормоните си се потим повече от другите,а и в прибавка температури от по 45 градуса...
m_face,да хубаво е да се мажем с каквото и да било подобно масло,кокосово,какаово,лимоново...абе каквото и да е,пак казвам ако някоя от вас намери веднага и пращам пари с молба да ми вземе,досега се мазах с какви ли не евтини и скъпи мазила,дадох камара пари,но като тия натурални масла дето се мазах преди(една приятеа ми ги пращаше от чужбина),ефекта не може да се срави,а особено сега в последните месеци както наедряваме ще ни трябва нещо качествено Peace

# 241
сладурка, аз бях малко особено булка  Mr. Green - тази снимка с розовата рокля и кумата ми е сватбена, всъщност. Wink

# 242
Ditta добре дошла отново сред нас има ли снимки от Трявна
момичета вижте каква табличка намерих ако е вярна то тогава аз трябва да съм ударила вече осмака newsm44 newsm68

# 243
  • Варна
Здравеите момичета , първо да честитя рождения ден на Мечтание на патерици , но не съм влизала в нета два дни , да й пожелая всичко най-хубаво и най здравото и прекрасно бебе на света !                                                                                                                                                    Много ми стана приятно да прочета че такива работи като 100% на 3Д или 2Д няма , но тъй или иначе покупките отсега нататък ще бъдат в жълтичко , зеленко и т.н., представяте ли си един мъж колко ще е фешън в розово Grinning , макар че да - двама са докторите които ме гледаха и двамата казаха -МЪЖ ! Ами да ми е жив и здрав , мой ще си е ! Но аз ще си имам едно на наум !

# 244
Мечтание, Честит рожден ден! /на патерици/
Много здраве, любов и здраво бебе на есен!
Сладурка, аз веднъж ти бях писала за какаовото масло. В аптеките, където приготвят лекарства, със сигурност имат, но за съжаление, не го продават свободно. Ако имаш позната аптекарка или пък и да не е позната, може просто да се примолиш да ти продадат малко количество, ако се съгласят.
Иначе някъде, където продават етерични масла може да има. Аз също не съм откривала в нашия град. Във форума съм чела, че се намира, обаче /за София ставаше въпрос/
Но то е твърдо масло /не e готов козметичен продукт като body butter/ и трудно се използва в чист вид. Трябва да го смесиш с някакво течно /примерно от пшеничен зародиш, бадемово, зехтин и т.н./ и да се получи нещо с консистенцията на крем.
Много ме е яд и мен, че в България няма качествена козметика на основата на какаово масло. Аз досега съм попадала само на два, български, масажни крема. На Лавена /с него се мажа в момента/ и на Българска роза. Но едва ли процента на какаовото масло в тях е твърде голям.
krisi4, страхотно спално чувалче, влюбих се направо!  Heart Eyes От каква материя е, ватирано ли е или не? Нещо такова ще търся и аз /примерно от полар/, че не мисля да ползвам олекотени юрганчета, пък само с одеалце ми се струва, че ще му е студено.
По тази таблица сега влизам в седми месец, а някои други вече влезли в осмия, депресиращо ми става  Laughing

# 245
арабела    пише,че е 100% памук.Иначе е ватирано,т.е.става за зимата.Свекито ми го донесе от Унгария(от тази верига магазини С&А),ако ги знаеш Simple Smile И аз много му се изкефих smile3521.Пък и това ми е първия подарък и въобше покупка за малката newsm53

# 246
Пък и това ми е първия подарък и въобше покупка за малката newsm53

Да си го ползвате със здраве!  Simple Smile
Уф, уж малко се разхлади времето, пък аз пак не мога да дишам  Confused
Момичета, има ли някои от вас, на които бебето да не е много активно? Като чета тук какви шутове получавате  Laughing , какви лупинги правят в коремите ви, как цял ден ритат... Моето рита съвсем леко и то не по цял ден. Особено пък ако се движа, съвсем не го усещам. Дали е нормално това, пак взех да параноясвам нещо  Sad, пък съм на консултация чак след седмица  Confused 

# 247
  • София
Арабела, не знам дали това ще те успокои, май съм го писала и друг път, но майка ми не ме е усещала ИЗОБЩО 1 месец преди да ме роди. Вече си е мислела, че бебето й не е живо и е отишла в болница, чули ми тоновете и аз пък съм взела, че съм се родила близо 2 месеца преждевременно. Прибрали са ме в къщи на 5-я ден и съм си оцеляла без кувьоз и специални лекарски грижи. И така... Има си мързеливи бебета и явно това колко са активни и ритат не е показател дали се развиват добре или не.

# 248
Здравейте пак от мен!

големи жеги,а? ужас гои ме безсъние и съм нервна..имам малко проблеми в офиса и незнам как ще се развият...
аз очаквам първите покупки да ги получа около 01.09 , всичко останало ...октомври. Пазарувам всякакви цветове, ноооо мъжки модели, нали при мен си е 100% мъж (амниото потвърди мнението на доки). А аз колко странно-цял живот спя по корем или на ляво, а сега не мога на ляво,все на дясно или гръб...
айде това за сега-до скоро.

# 249
  • София
Мими, няма ли да приключваш скоро с тази работа, бе, човек?? Аз след едномесечния отпуск не мога да си представя да се върна на работа, да не говорим да ставам сутрин в 5...А това е режимът ми през последните 3-4 години. И без това ми остава малко до майчинството - дотогава ще помагам от вкъщи или ще си пусна болничен. Иначе страшно си обичам работата, обаче вече тотално съм превключила на други вълни.

# 250
уффф много си права.моите планове са...до края на септември..като през септември мисля да почна вече от нас-вече прекарахме всички възможни връзки....та ще видим. то позицията ми такава, че...абе не  ми се мисли..как ще се оправям...так си мислех, че мама ще ми помага поне малко в началото, но сега тя се грижи за баща ми и ....ще се справям сама няма начин..а работата и без мен ще е ..
а кви ги вършиш по цял ден? аз един ден бях у нас...и изкуках...
някой има ли намрение да ходи на училище за родители...похвалиха ми МАМА на стамболийски...та си мисля...

# 251
mimi22   Аз съм си планирала училището за септември!Даже мисля да го посещаваме заедно с таткото.Поне за уроците ,които може и двамата да използваме(като къпане да речем).Сигурно ще е Мама на Стамболийски,поне аз друго не знам Embarassed
арабела благодаря ти! HugЗа бебето и аз писах ,че от няколко дни моята девойка не е много активна,но както каза tsetseto може да ги е хванал мързела newsm62

# 252
  • София
Добро утро  Simple Smile

Снощи спах добре - хладничко ми беше и ставах само 2 пъти  Wink Днес като гледам какво е мрачно, явно пак ще е прохладно времето.
Сега пия кафенце и се опитвам да си отворя очите, че каката сутринта се намести в нашето легло и ми отвори очите с пръсти  Laughing
Мога ли да ви помоля като ходите по детските магазини и ако случайно видите от тези големите възглавници за кърмене да ми кажете къде има, че в Пигиса са свършили, бяха ми казали още едно магазинче към Женски пазар, но и там нямаше. Вчера ходих до Малчекото, но там имаше някаква, която се надува и беше 90 лв, в Премаман също ги има но са по 100 лв. А тази в Пигис беше на Бертони и струваше 17 лв, което е къде къде по-приемлива цена.
Хайде - сядам да гледам Тарзан с каката  Laughing По-късно пак ще се включа.

# 253
Добро утро!Днес е много приятно и хладно на вън, ама пък е мрачно...А аз току що разбрах , че са ни разбили магазина тази нощ. За щастие охранителите са реагирали максимално бързо, и единствената щета е разбитата брава, ама и това стига човек да се постресне. Иначе вчера бяхме на едно мнооого дълго кръщене- сутринта от 9 до 10 вечерта. Малко се изморих, а и прекалих с всичко-храна, пиене и някой други неща Embarassed.,синът ми се разболя, явно така се е върнал от морето, и изкара половината ден в буса пред ресторанта, а другата половина-при баба си-нищо не можа да си разбере от празника-нито храната, нито играта,а като гледах другите деца -:cry: Самото кръщене беше в малък манастир в Арбанаси, помещението за церемонии-има няма 20 квадрата, 4 кръщенета наведнъж, туристи влизат и излизат,и изобщо не е така тържествено, като преди години, всичко е направено от духовните лица за пари-да им вземат париците на хората, а че децата се издушиха,гостите не можаха да им се порадват...Бяхме там с една октомврииска съфорумка-ще отскоча да хвърля един поглед и там и се връщам веднага. Лека и спокойна седмица на всички!

# 254
Здравейте и от мен!

лека седмица на всички. Я да ви питам-имате ли схващане на прасците? мен за една седмица два пъти - адкса болкаааа събуждам се с рев и почти цял ден го усещам след това.

Общи условия

Активация на акаунт