помощ - колики! дотука нищо не помогна

• 47 713
  • 128
  •   1
Отговори
# 75
  • на пистата
при нас само еспумизана за сега има ефект,инфакола нищо не ни помогна,от няколко дни давам и чай за успокоение на хип и ето  вчера и днес по цял ден и нощ спи,такова кротко дете съм имала а пък аз да не знам Joy

# 76
При нас нищо не помогна. Не само бяха тежки, нищо не помагаше, а и 4 месеца ги имаше. Понякога човек просто трябва да се въоръжи с търпение.  Confused

# 77
Много разходки. И ние имахме много тежки колики, друсането на количката по време на разходка го успокояваше обаче

# 78
Искрено ти съчувствам Confused...моят син също беше с ужасни колики като беше по- малък...опитвахме какво ли не, водих го при толкова много доктори и нищо не помагаше, опитахме всичко, за което си писала Naughty...накрая по съвет на една друга майка му дадох еспумизан по 25 капки преди всяко ядене...и тогава свърши това ходене по мъките...но ефекта е след 1-2 дена редовно даване...нас това ни спаси! Hug
Успех! Peace

# 79
Аз давам вечер един път Саб, после Инфакол. Отделно пие по 150-200 мл. от чая на Хип с копър. Засега помага. Не се засинява толкова от рев горкичкото. Но определено друсането на количката навън е най-успокояващото засега-ако сме навън цял ден може да спи през цялото време-я сме се прибрали-я е почнал да реве и да се гърчи. newsm78 #Crazy

# 80
Не искам да те отчайвам, но аз докато пробвах какво ли не, просто времето си мина и коликите спряха.....от само себе си.

# 81
  • с трима мъже :)
Не искам да те отчайвам, но аз докато пробвах какво ли не, просто времето си мина и коликите спряха.....от само себе си.

и аз за това си мислех, но все пак продължавам да търся лек за нас /понеже при всяко бебенце е различно/
Засега, както съм спряла всички храни, и давам Еспумизан, сме добре. Много беки колики имаме вече.
Днес тук при нас вали, а трябва да идем за борина.
Пак ще пиша  Peace

# 82
И при нас е жива трагедия.
Почнаха го колики от четвъртия му ден и не спират часове,ужасно е.
Дали като почнат по рано и ще сваршат по рано?
Не мога да си представя да я караме така до края на трети месец.
Педиатъра ни не ни препоръчва никакви капки или чайове,защото били безмислени.....
Май на своя глава ще пробвам и аз  от нещата в тази тема

# 83
  • София
Хора пробвайте зехтин и ще видите резултата след няма и две давания.Аз просто се родих с него!

Искам да попитам - от този зехтин не се ли разхлабват, дрискат ли повечко?

# 84
зарибихте ме с тоя зехтин  newsm78
Ама дайте малко повече информация - преди ядене ли се дава, на всяко ядене или примерно само вечер, преварен ли е зехтина, по колко се дава  Rolling Eyes

# 85
  • София
Това все едно аз съм го писала.Напълно те разбирам какво ти е!Единственото нещо което на нас ни помогна и все още ни помага това е преди всяко ядене/без ноща/ е по една-две капки зехтин преди ядене направо се родих!Зехтина да е от възможно най пречистения.
Успех дано да  Ви помогне при нас това се оказа единственото спасение.

Там-там, ето ти отговора Hug

# 86
Така става като четеш с ревящо бебе в ръцете  Blush
Мерси Jujka    bouquet

# 87
Хора пробвайте зехтин и ще видите резултата след няма и две давания.Аз просто се родих с него!

Искам да попитам - от този зехтин не се ли разхлабват, дрискат ли повечко?
Моята не си промени акнето от зехтина ако по веднъж на ден което мисля че е абсолютно нормално.

Това все едно аз съм го писала.Напълно те разбирам какво ти е!Единственото нещо което на нас ни помогна и все още ни помага това е преди всяко ядене/без ноща/ е по една-две капки зехтин преди ядене направо се родих!Зехтина да е от възможно най пречистения.
Успех дано да  Ви помогне при нас това се оказа единственото спасение.

Там-там, ето ти отговора Hug
Това е отговора да:) Без да се вари преварява и т.н.
Пробвайте от тази вълшебна течност както казва мъжа ми. Simple Smile

# 88
Здравейте отново,

по съвет на една майка от тази тема вече два дни даваме вода от борина, но не на всяко хранене. Има подобрение но не много. Сега ще опитам със зехтин, но ви съветвам да спрете всички капки и да оставите само чай + нещо от природните лечения. От капките бебетата се запичат и още повече се усложнява проблема. Моето започна да се напъва постоянно а си акаше на всяко хранене както е нормално при кърмене. Сега от три дни не давам капки, а само водичка от борина и чай. Вече се регулира акането и е доста по спокоен. От утре ще опитам със зехтин. паралелно с това спрях консумацията на краве мляко.

Успех и на вас дано се преборим с този кошмар.

# 89
Да аз спрях капките и само зехтин.

Общи условия

Активация на акаунт