Нашият уикенд на банско беше страхотен, ще пусна снимки.
Гогата кисна в басейна през цялото време въоръжен с пояс. Като го видим, че му посинява устата - в джакузито на топло.
Сега вкъщи по цел ден разнася пояса и рони сълзи - плувам, плувам, та ша търсим някъде басейн да се накисне.
Мляко пие всяка вечер за заспиване - 170 мл. Още купуваме Аптамил 3.
На гърне нищо не върши, но седи чинно. След това става, обуване памперса и той се изаква в гащите...
Тоя период с кретенското тръшкане го изкарахме за няколко месеца. Питайте Сердика - тя беше свидетел на една от последните кризи. Сега се моля да не ни повтори.
Понякога не иска да спи наобяд, ама аз не го и насилвам. Оставям го да прави квото си иска и той накрая сам се замъква до леглото и вика - Мамо, спи.
Днес сутринта в 8 и 30 не искаше да се събуди, а търябваше да го закарам до баба му и да ида на работа - в 9. Та будя го аз и то горкото реве - Мами, мами, спи, спи. Грабва си кучето дето спи с него и пак си ляга ама и заспива. Естествено че закъснях за работа

И последната новина при нас - имаме си 7 кученца. От вчера. Прекрасния ми голдън ретривът роди 7 черни пумияра, ама кво да правим, ще си ги гледаме, поне са сладки
щом не иска, няма. иначе яде много кисело мляко във всички разновидности, може и да й се събират по 2 кофички на ден. това на данон за пиене го пие на един дъх цялото.

Ще ви стискаме палци да няма какво да ви развали плановете!
Ще обидим Еххо на края, тя все пак и е приятелка, пък и не е толкова лошо момичето. Просто на фона на нашата мадама бледнее, иначе си е хубавка. Ето извода от това- избирайте си само грозни и невзрачни куми
, моята фризьорка се появи

Обаче аз не съм смелчага като Майчето и ще ходим без Ния.