БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти

• 1 083 337
  • 4 992
  •   1
Отговори
# 1 830
Знаете ли колко е нормално да се вземе за ремонт на баня - ок 20 кв. м. - къртене на плочки, смяна на ВИК, поставяне на фаянс и теракота, изграждане на праг и поставяне на параван, поставяне на вградена система за тоалетна и тоалетна чиния, поставяне на мивка с шкаф и батерия и вградена душ-система или евентуално външен душ понеже още не сме решили кое да изберем?

# 1 831
Здравейте , бихме желали да си направим спалнята още по атрактивна и уютна с изграждането на окачен таван и стени.За целта ни трябва и майстор (специалист),който може спокойно да ни създаде и реализира нашата идея.Ако може някой,който е попадал на свестен и разбран майстор(не много скъп по джоба) за Гипсокартон да ми препоръча.Обекта се намира в жк.Дружба-2.Изчетох и видях няколко имена но те бяха мн назад във времето , затова реших да попитам отново. Rolling Eyes
Мишо - съпругът на една съфорумка ИркаМирка, тел: 0878759588.

# 1 832
  • Сф
Знаете ли колко е нормално да се вземе за ремонт на баня - ок 20 кв. м. - къртене на плочки, смяна на ВИК, поставяне на фаянс и теракота, изграждане на праг и поставяне на параван, поставяне на вградена система за тоалетна и тоалетна чиния, поставяне на мивка с шкаф и батерия и вградена душ-система или евентуално външен душ понеже още не сме решили кое да изберем?
Около 2 000 лв +- 300, разбира  се , ако искаш всичко да е както трябва Grinning

# 1 833
Здравейте , бихме желали да си направим спалнята още по атрактивна и уютна с изграждането на окачен таван и стени.За целта ни трябва и майстор (специалист),който може спокойно да ни създаде и реализира нашата идея.Ако може някой,който е попадал на свестен и разбран майстор(не много скъп по джоба) за Гипсокартон да ми препоръча.Обекта се намира в жк.Дружба-2.Изчетох и видях няколко имена но те бяха мн назад във времето , затова реших да попитам отново. Rolling Eyes
Мишо - съпругът на една съфорумка ИркаМирка, тел: 0878759588.
Проверен ли е ?!?

# 1 834
  • София
Около 2 000 лв +- 300, разбира  се , ако искаш всичко да е както трябва Grinning
newsm10

# 1 835
  • София
Търся добър майстор за хладилник Simple Smile

Аз съм много доволна от този майстор, който намерих в гугъл:
www.kovachev-service.com (тел. 0888753664)
Дойде в почивен ден, ремонта беше на добра цена, точен и отговорен човек.

# 1 836
Ако имате нужда  от рисуване на  стените в детската стая, пишете на лични  Wink

# 1 837
Познавате ли майстор на перални? Търся човек да я погледне и да каже какво й е. Колко пари ще излезе това поглеждане, знаете ли?
Предпочитам проверен човек. Мога да звънна на тези с обявите от Позвънете, но ме е страх на какви ще попадна.
ор
Питам за София.

Здравей,
Аз съм ползвала услугите на един майстор за пералнята. Казва се Петко. Телефонът му е 0887 484 114. Не взима скъпо и съм доволна.

# 1 838
  • София
Не знам какво ви притеснява болния човек за ремонта.Единствено ще му пречи шума от ремонта.
Но ако ходи често до тоалетната то тогава по добре отложете ремонта докато оздравее.А за Павел
гледам,че има 2 препоръки за свършената работа и то са положителни.но друго ми е интересно как
за 1 месец е успял да се класира за работа от останалите 2000 майстори.И ако не е тайна каква
цена дава за ремонт на вашата баня.

# 1 839
Здравейте!

Търся майстор, който полага мозайка. Става въпрос за баня във Варна. Ето такава мозайка

https://www.facebook.com/228571327329113/photos/a.22857777732846 … ype=1&theater

# 1 840
Христос Воскресе! Искам да изразя благодарността си към Румен Янков, който днес си прекъсна празника, за да ми извърши поредния спешен ремонт у дома! Благодаря ти Румене, да сте  живи и здрави и ти и  цялото ти семейството !  Както винаги той се справи перфектно с аварийната ситуация в къщи. Вече съм имала случай да изразя задоволството си от работата му, но искам още веднъж да го препоръчам като коректен и отговорен професионалист и прекрасен човек!

# 1 841
  • София
Христос Воскресе! Искам да изразя благодарността си към Румен Янков, който днес си прекъсна празника, за да ми извърши поредния спешен ремонт у дома! Благодаря ти Румене, да сте  живи и здрави и ти и  цялото ти семейството !  Както винаги той се справи перфектно с аварийната ситуация в къщи. Вече съм имала случай да изразя задоволството си от работата му, но искам още веднъж да го препоръчам като коректен и отговорен професионалист и прекрасен човек!

А с какво се занимава Румен Янков? Аз търся човек за баня - водопровод, осветление, плочки и аксесоари. Благодаря предварително.

# 1 842

А с какво се занимава Румен Янков? Аз търся човек за баня - водопровод, осветление, плочки и аксесоари. Благодаря предварително.
Точно с това се занимава! Човекът има регистрация във форума, но ако желаеш - мога да ти дам телефона му на лични

# 1 843
препоръчаите майстор за стара загора

# 1 844
Здравейте,

моля да ми препоръчате майстор за парно - става въпрос за София. Ще ми трябва човек и който да оправи гипсокартона на тавана и общ работник за пренасяне на строителни материали.

Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт