БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти

• 1 083 318
  • 4 992
  •   1
Отговори
# 1 845
  • София
За парното какво трябва да се направи.

# 1 846
За Стара Загора: търся майстор за ВиК услуги. В кухнята протече щранга на мивката .... дано се изразих правилно  Simple Smile помагайте ....

# 1 847
Момичета,
Доверявам се на препоръката Ви за Румен  Янков за ВИК услуги и му пратих вече ЛС. Ако той не може да съдейства пак ще Ви питам.

Но ми трябва и майстор, който да оправи и един балкон. Балконът е на втори етаж, около 4 м от земята е височината. Там кооперацията е старичка и балконът отдолу е започнал да се рони. Та ще трябва да се оправи. За София става въпрос.
Не знам дори към какъв майстор да се обърна- трябва да има или висока стълба или може би към майсторите дето санират. Дайте съвет моля  bouquet

# 1 848
  • Пловдив
За 4м няма нужда от алпинисти, може и със скеле.

# 1 849
  • Сф
момичето иска да каже , че за втория етаж не са нужни алпинисти, а става със скеле! Така ще и излезе по- евтино! Peace Има и скелета под наем...

# 1 850
А дали може да препоръчате ел.техник ... в блока, в който взехме апартамента осветлението не работи вече 3-ти месец и никой не иска да се занимава да го оправи, но ми казаха, че ако съм намерела техник те били ок с нещата ... Моля препоръчайте някого, че това тъмно вечер направо ме побърква ... За София става въпрос Simple Smile

# 1 851
Здравейте аз също мога да препоръчам за Варна невероятен маистор който работи комплексно, освен че е добър във всичко което прави на него може да се разчита дори и за строеж на сглобяема или монолитна къща изпробвах го след няколко препоръки и го препоръчвам и на всички които имат нужда казва се Недко и телефона му е 0876339349

# 1 852
момичето иска да каже , че за втория етаж не са нужни алпинисти, а става със скеле! Така ще и излезе по- евтино! Peace Има и скелета под наем...

Благодаря за отговорите!  bouquet

Какъв тип майстор да търся и къде да го търся?

# 1 853
Имате ли идея как вървят цените за шпакловка на стените?

# 1 854
  • София

8
Благодаря за отговорите!  bouquet

Какъв тип майстор да търся и къде да го търся?
Алпинист

# 1 855
  • Сф
Имате ли идея как вървят цените за шпакловка на стените?
Зависи с какво ще се шпаклова  Grinning а и от майстора ,де , мисля, че от 5 лв нагоре и внимавайте, че с шпакловката шега не бива. По принцип, който си боядисва и си шпаклова, че да не го отнесе бояджията без вина.. И си става някаква комплексна цена.Аз по принцип си мисля, че не е сериозно така да се пита, прави се оглед и се казва цена. От разстояние - цени всякакви. Може и за 3  лв някой да ви зариби, ама като ти отвори после работа..."майстора", излиза двойно. Съпружка, дадох ти координати, може да мине на оглед, но е зает май месец, ако не бързате....а и има нещо друго, зависи и кой за кой район търси, че София голяма.Предлагам да се пише кой за кои райони търси. Ето например по-горе търсят за осветлението във входа.Е, дали някой ще се разходи от единия до другия край за осветлението само-нямам представа колко струва, но чувам, че за врата например само да дойде майстора иска 20лв, пък дали ще го наемеш- всеки си решава.Все-пак хората си ценят времето.На мен за климатика така- идване 50-ако искаш-нямах избор обаче+труда и частта-бушон, олекнах с 90лв.Иначе един читав майстор горе-долу 50, 60 лв на ден трябва да си хване надница-условно.А може и повече да е вече? Румен Янков какво ще каже по въпроса? Ох, че дълго стана , но сега е сезона на ремонтите.

Последна редакция: ср, 30 апр 2014, 09:40 от toromanova73

# 1 856
Здравейте,

И аз да се включа в темата. Напоследък доста трудно се намират читави майстори.
Майстор за водопровод, монтажи на санитария, фаян, теракот и гранитогрес, както и за окачени тавани в банята бих препоръчала моят майстор. Важното е да се вслушвате в съветите му, има доста дълга практика като майстор и много разбира от работата си.
Телефон за връзка 0889608272 - Лазар.

# 1 857
  • София
Преди няколко дни тръгнах и аз по мъките. Топло и шумоизолация (за последното мога да предоставя ноухау на който иска да знае, много четох, знам какви грешки допуснахме и какво да подобрим при един следващ ремонт), шпакловане на неравностите, латекс (инвестирах в такъв, който се мие - гръцки - дано да остана доволна), накрая ще вградим и нова вана (сегашната е ъглова, с престилка, много неудобна за експлоатация). Пиша сега, препоръки ще давам по-късно, ако остана доволна. Обадих се на едно лице по препоръка от форума, предложи ми цена за боядисване, каквато предлагаха от супер реномирана фирма, която изпраща цяла бригада за ремонтните дейности и си има специалист за всичко. На въпроса, защо ми предлага такава цена, като знам от форума, че работи сам и че взима скромно, отговорът беше: "Ами избрала си си скъп латекс, ти какъв майстор искаш". Много криво ми стана. Избрала съм скъп латекс, за да се разнася хубаво, за да има плътен цвят и бояджията да не се затруднява много, а не за това бояджията да ми предложи висока цена, само защото мога да си позволя да я платя.

# 1 858
  • Сф
Емел, бъркаш. Peace По-скъпите бои/латекси си имат цена за полагане, защото  по друг начин се нанасят, то ако беше проста работа всички сами щяхме да си боядисваме.Правилно  ти е  отговорил майстора.

# 1 859
  • София
На въпроса, защо ми предлага такава цена, като знам от форума, че работи сам и че взима скромно, отговорът беше: "Ами избрала си си скъп латекс, ти какъв майстор искаш". Много криво ми стана. Избрала съм скъп латекс, за да се разнася хубаво, за да има плътен цвят и бояджията да не се затруднява много, а не за това бояджията да ми предложи висока цена, само защото мога да си позволя да я платя.
Винаги цената на труда зависи от цената на материалите, които се влагат. Така че, не е крив майсторът.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт