БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти

• 1 083 555
  • 4 992
  •   1
Отговори
# 4 875
  • София
Здравейте!
Имам нужда от помощ за пелетен котел. Някой да ми препоръча човек? Звънях в две фирми и чакам отговор кога ще могат да дойдат. Задава се захлаждане ☺️

# 4 876
ЦуциМ, веднъж писах по този повод - според производителя на котела, намерете сервиз, работещ с конкретната марка - българските (Хасково) са твърде различни от западните. Търсете човек, който може да ви настрои конкретното котле - не е шега.

# 4 877
Добър вечер на всички,
Търся добър електричар за дребна услуга вкъщи. Моля ви за коректен човек или фирма, на сносна цена.

Каква е дребната услуга?

Скъсяване на кабел на осветително тяло и поставяне на копче/ключ.

# 4 878
Здравейте, някой може ли да препоръча фирма, която да дойде, да събере в чували доста голямо количество строителни отпадъци и да ги извози където е необходимо? Искам единствено да са коректни и да не ми обявят тройна цена след като веднъж са ми дали една оферта.

# 4 879
  • София
ЦуциМ, веднъж писах по този повод - според производителя на котела, намерете сервиз, работещ с конкретната марка - българските (Хасково) са твърде различни от западните. Търсете човек, който може да ви настрои конкретното котле - не е шега.

На Ерата е. Доста трудно се свързвам и още чакам да ми насрочат дата ☹️

# 4 880
  • София-в сърцата на моите деца
Здравейте, трябва ми читава фирма за смяна на щрангове в блок!

# 4 881
Здравейте, трябва ми читава фирма за смяна на щрангове в блок!

Ако става въпрос за София, нашият блок го правихме с фирма Шалом преди около 4 години. Ще чуете много мнения за тях - както добри така и лоши. Цената им като цяло беше по-висока от на други фирми, но пък работниците бяха доста отракани и много на брой и свършиха доста работа за общо взето 2 дни /един уикенд/. Имаше 3-4 апартамента от общо 50, в които къртенето около ревизията не беше най-приятното - при другите нямаше оплаквания. Може да се каже, че са монополисти в София, но пък с други фирми се рискуваше много, защото някои фирми нямаха обиграни работници и ги наемаха от други места за всеки монтаж и имаше риск да не се справят навреме или да създадат далеч повече проблеми отколкото да решат. При нашия монтаж няколко дни по-рано минаха през всеки апартамент да кажат дали ще има къртене или няма да има - това беше полезно за някои да си изяснят ситуацията, а не да останат изненадани накрая.

# 4 882
  • София-в сърцата на моите деца
Здравейте, трябва ми читава фирма за смяна на щрангове в панелен 7 етажен  блок!
Да , за София става дума!

# 4 883
  • Sofia
Здравейте трябва ми човек за смяна на амортисьори на матрак 160 см на който е откъртена  OSB в частта където е подматрачната рамка

# 4 884
Търся ел техник за смяна към пури с ледове от луминисцентни пури.

# 4 885
Бихте ли ми препоръчали майстор за лепене на тапети за София?

# 4 886
Здравейте!

Ще остъкляваме терасата и имаме нужда от майстор, който да измаже около дограмата. Стъклопакетът няма да се слага, така че да е удобно за работа. Някой с препоръка? Имам подозрения, че никой няма да дойде за такава дреболия Rolling Eyes

# 4 887
Може ли да споделите цените на кв.м?

От мен похвала за Боя и шпакловка и цялостни ремонти - Станислав 0899 193 976 за София. Бързо реагира, качеството и цената бяха ок. При нужда пак бих го потърсила.

# 4 888
  • София
И ние сме доволни от Шалом, като цени не знам, петте апартамента от вертикалата, където имаше проблем се съгласиха с цените и повече не сме разсъждавали, но беше преди ковид.

# 4 889
Добър ден!
Търся човек, който да изкърти и извози стените под прозорците. Идеята е да станат за размери на френски прозорци. За София ако може да ми предложите.

Общи условия

Активация на акаунт