БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти

• 1 083 638
  • 4 992
  •   1
Отговори
# 4 830
За парно и ВиК препоръчвам Боби от списъка.Разбира си от работата и е много точен. Сменя ми два чугунени радиятори и махаше лира от банята.

# 4 831
  • SF
На мене ми трябва някой, който просто да ги обеввъздуши. Трябва да разкарам някого, за да развърти едно, което не знам как се казва. Няма кранче. Трябва с клещи.

# 4 832
На мене ми трябва някой, който просто да ги обеввъздуши. Трябва да разкарам някого, за да развърти едно, което не знам как се казва. Няма кранче. Трябва с клещи.
с отвертка се обезвъздушава
в къщи сама го правя

# 4 833
  • SF
Моите са чугунени. Предполам, че винтът не може да се завърти. После трябва ли да върна обратно? В деня на пускане на парното лице прави или може и днес да опитам?

# 4 834
Моите са чугунени. Предполам, че винтът не може да се завърти. После трябва ли да върна обратно? В деня на пускане на парното лице прави или може и днес да опитам?
ако трудно се въртят, може би наистина някой който разбира да го направи

# 4 835
Ако през лятото инсталацията е била изпразнена, след пускане на водата. Правилото е да не се източва, а да остане пълна със студена вода. При нас я източват - не знам защо.

# 4 836
  • София
Ако през лятото инсталацията е била изпразнена, след пускане на водата. Правилото е да не се източва, а да остане пълна със студена вода. При нас я източват - не знам защо.

Най-вероятно я източват, за да могат хората, които правят ремонт спокойно да си подменят радиаторите, а не да търсят специално кой да го направи.

# 4 837
  • софия
Тези, които си правят спокойно ремонти, следва да платят за пълнене на инсталацията. Водата минава през общия водомер и никой не е длъжен да плаща чужди сметки.

# 4 838
  • SF

Дори не знам какво да въртя.
Има ли такава тема, за да разгледам снимки?

# 4 839
Здравейте,
Някой може ли да сподели фирма за вътрешни ремонти в Бургас? Наскоро си взехме жилище и има неща които искаме да променим. Иска ми се фирмата да поема всичко, пазарене на материали, извозване на отпадъци и тн.

# 4 840
Здравейте! Имате ли препоръка за добър майстор, който да измести отвор на врата! Ако предлага чистене и извозване на изкъртеното ще е супер. За къща много близо до София става въпрос.

# 4 841
  • София
От мен похвала за Боя и шпакловка и цялостни ремонти - Станислав 0899 193 976 за София. Бързо реагира, качеството и цената бяха ок. При нужда пак бих го потърсила.

# 4 842
Здравейте! Знаете ли дали се занимава с изместване на отвор на врата?
От мен похвала за Боя и шпакловка и цялостни ремонти - Станислав 0899 193 976 за София. Бързо реагира, качеството и цената бяха ок. При нужда пак бих го потърсила.

# 4 843
  • София
Здравейте! Имате ли препоръка за добър майстор, който да измести отвор на врата! Ако предлага чистене и извозване на изкъртеното ще е супер. За къща много близо до София става въпрос.
За къде по точно и може ли снимка на отвора

# 4 844

Дори не знам какво да въртя.
Има ли такава тема, за да разгледам снимки?
Ако нямат монтирани вентили за обезвъздушаване в горния край (срещуположния на крана) или кран в долния край, от който да може да се източи водата, нищо не можеш да направиш общо-взето. Ако искаш сложи снимка на някой от радиаторите и ще ти кажем.
Имаш ли нещо подобно горе  в края на радиатора?
https://www.youtube.com/watch?v=69PNaFwWEIA

Общи условия

Активация на акаунт