БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти

• 1 083 543
  • 4 992
  •   1
Отговори
# 4 860
  • до най-прекрасния мъж
То и фаянс ще трябва може би. Зад ваната лепен ли е?
Аз съм се навила да махна ваната, но ми се струва, че няма да е евтино това упражнение. Още повече, че вероятно покрай махането ще иде някоя и друга плоча.

# 4 861
То и фаянс ще трябва може би. Зад ваната лепен ли е?
Аз съм се навила да махна ваната, но ми се струва, че няма да е евтино това упражнение. Още повече, че вероятно покрай махането ще иде някоя и друга плоча.
На мен ми се наложи да правя това "упражнение" поради факта, че нещо в канализацията на ваната не беше направено добре и наводнявах тавана на банята под нас /добре, че поради някаква тяхна причина там беше на шпакловка и замазка/, но когато решиха да я правят както трябва, наложи се аз да правя някакъв ремонт. А той беше - махане на ваната, не беше чугунена, поставяне на плочки на 2-3 реда на стените и пода, изграждане на борд и поставяне на стъклен панел - стена и врата. Това се случи преди може би 10-ина години и ми струваше около 2 000 + лева. Май имах някакви останали плочки, купих само малко нови, сходни със съществуващите, труд, демонтаж, други материали. Мисля че отне около 3-4 дни. Като цяло - ремонтите на баните са си относително скъпи и неприятни.

# 4 862
Ваната е чугунена; Според мен е реалистично да се среже на място на няколко парчета и така да се изнесе, въпреки пепелта, която ще направи флексът; Възможно е на стената зад нея да няма плочки.

Последна редакция: сб, 28 окт 2023, 05:50 от Шарлот

# 4 863
  • София
Трябва да се сложи картон при рязането иначе може да се наранят останалите плочки.А пепелта е ужасна.

# 4 864
Ваната е чугунена; Според мен е реалистично да се среже на място на няколко парчета и така да се изнесе, въпреки пепелта, която ще направи флексът; Възможно е на стената зад нея да няма плочки.
Ако не ти трябва тази вана, можеш да се оттървеш от нея и без да я режеш. Просто викаш тези и те си я изнасят, та и малко пари ще ти дадат Simple Smile
https://ekobus.bg/

# 4 865
Ако не ти трябва тази вана, можеш да се оттървеш от нея и без да я режеш. Просто викаш тези и те си я изнасят, та и малко пари ще ти дадат Simple Smile
Благодаря! Поискаха 350 лв. за демонтаж и изнасяне Simple Smile

# 4 866
Благодаря! Поискаха 350 лв. за демонтаж и изнасяне Simple Smile

Те са поискали?
В наше жилище изнесоха стари чугунени радиатори безплатно и ни платиха за тях.

# 4 867
Останах с впечатление, че демонтиране на вана е трудоемко и прашно, а демонтиране на радиатори е сравнително лесна и бърза работа за специалисти. Може би оттам идва разликата?

# 4 868
Останах с впечатление, че демонтиране на вана е трудоемко и прашно, а демонтиране на радиатори е сравнително лесна и бърза работа за специалисти. Може би оттам идва разликата?
Ами не. Не сме ги карали да ни демонтират нищо, а само да дойдат и да изнесат старите, които бяха демонтирани.
Аз предложих на жената само изнасянето, ако иска някой да я изнесе тази вана, за да не се мъчат те. За демонтаж не съм говорила.

# 4 869
Той демонтажът ще е срязване на две тръби. Има пълно разминаване между обявата, че за тях е без значение наличието на свързаност, етажността, наличието на асансьор. При това различни фирми отговарят на един и същи телефонен номер, а на фирма с друг номер, вдигна същият мъж. Направили са явно монопол и се чувстват господари на положението.

Благодаря за добронамерения съвет - в тях е проблемът! Станали са "големи".

# 4 870
Ясно. Възможно е.
+359 87 8518362 На този номер съм звъняла преди няколко години. Имах го запазен.

# 4 871
  • Пловдив
И на мен ми се наложи да махам такава чугунена вана Sad Според мен тежеше повече от 100 кг.. Трябваха ни 5 човека за да я изнесем от 7 етаж. Успех.

# 4 872
Някой от вас работил ли е с тази фирма:

https://mybulgariacenter.com/stroitelna-firma/plovdiv/stroitelni-remonti-palas/
Изглежда ми, че всимко е наред, но не намирам никъде отзиви.

# 4 873
Добър вечер на всички,
Търся добър електричар за дребна услуга вкъщи. Моля ви за коректен човек или фирма, на сносна цена.

Имате ли мнения за хора, които разбират от топлоинсталации и абонатни станции? Търся и такъв човек, отново за дребна регулация.

Град София

Благодаря предварително!

# 4 874
Добър вечер на всички,
Търся добър електричар за дребна услуга вкъщи. Моля ви за коректен човек или фирма, на сносна цена.

Каква е дребната услуга?

Общи условия

Активация на акаунт