БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти

• 1 082 663
  • 4 992
  •   1
Отговори
# 2 070
Здравейте,

ще ми препоръчате ли добър майстор за пералня,става въпрос за София.
Трябва ми спешно.

# 2 071
  • София
Здравейте,

ще ми препоръчате ли добър майстор за пералня,става въпрос за София.
Трябва ми спешно.

Моят майстор, инж. Станев, тел. 0898 371028, писала съм по-нагоре.

Поразгледай сайта, води и блогове.
http://lxpress.alle.bg/

Дано помогне. Simple Smile

# 2 072
  • София
Мога да препоръчам за ремонт на миялни машини Христо - 0888402528
За ремонт на перални и сушилни 0878693499 и 0988379422 (не помня името, въпреки че е идвал два пъти  Embarassed)

Бихте ли ми препоръчали майстор, който ще се навие да дойде да сложи 4 бр. куки на тавана (за люлка, която ще се ползва на две места).

# 2 073
  • Сф
Бихте ли ми препоръчали майстор, който ще се навие да дойде да сложи 4 бр. куки на тавана (за люлка, която ще се ползва на две места).
Ха, ние имаме люлка на тавана и още я ползваме, с анкерни куки е забита. Обаче трябва с перфоратор да се набият. Ще питам мъжо, обаче мини на лични да кажеш в кой район си, ако не си далеч да се уточним .

# 2 074
Здравейте,
Бихте ли ми препоръчали свестен майстор за боя, компетентен, който да изпипва нещата за град София.
До сега почти всичко платих почти двойно. Виках шпакловчици, които нищо не изправиха, та ги виках втори път да дооправят (замажат положението). Виках ВиК за банята ми, дойде един намерен по интернет, така некадърно ги навърза тия тръби, че вторият майстор ВиК направо ги изряза и ги преправи наново... и т.н.
Взе да ми побелява косата, не смея да се обаждам на произволни телефони без препоръки, защото нямам повече нерви.
Така и попаднах на този форум тук, препоръчан ми от един майтор тук все още в "белият списък",  понеже съм на етап боя.

# 2 075
  • Сф
Извинете за спама, но за питането за люлката показвам как е закрепена нашата- не можахда се справя на лични, потребителка питаше по- назад в темата.

# 2 076
  • София
За всякакви големи и малки вътрешни ремонти препоръчвам Валери 0898 45 10 12. Коректен, бърз, прецизен!

# 2 077
Здравейте,
започнахме основен ремонт, но трябва да махнем радиаторите на парното, а след това ще ги слагаме на нови места.Моля, препоръчайте ми майстор, който разбира и е правил такива неща. За София става въпрос.

# 2 078
трябва да махнем радиаторите на парното, а след това ще ги слагаме на нови места.
Зависи какви са радиаторите. (чугунени или алуминиеви)
Водопроводчик, може би.
На една съфорумка ( не мога да сетя ник-а, нещо като velsi..) съпругът и извършва такива дейности.
ПП Намерих я: vesi1 http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=116

# 2 079
Момичета, моля и за препоръки за майстор фаянсаджия - за баня и коридор.
Благодаря.

# 2 080
Здравейте, препоръчайте ми фирма/сериозен майстор за ремонт на покрив в Пловдив, благодаря Ви. Hug

# 2 081
Благодаря.
аз използвам услугите на Руши - 0896772655

# 2 082
  • Варна
  Здравейте. Моля за координати на майстори във Варна. Става дума за ремонт на жилище-изолация, събаряне на стена, ремонт на банята и кухнята.                                                                                                                                             Благодаря ви предварително Simple Smile

# 2 083
За къртене - "Терминатор"
http://www.terminator.bg/
Няколкократно съм препоръчвала Ангел Карамичев.
GSM 0877 016 168 Vivacom
GSM 0988 820 273 Bob

Висше МЕИ. Работил е в проектанска. От 15 години се занимава с фаянс, теракот, ВиК, ел....
Перфекционист.

Последна редакция: пт, 19 дек 2014, 17:05 от Анонимен

# 2 084
Благодаря.

Здравейте!
И аз спешно търся фаянсаджия за София. Имахме майстори, но си оставиха ръцете. Не можахме да ги изтърпим повече. Налага се да се преправя пода на банята, да се фугира, а така също трябва да се наредят плочките на коридора и кухнята.
Толкова мързеливи и некадърни майстори не бяхме виждали. Трябваше да ги изгоним по-рано.
Моля, помагайте! Спешно е!

Общи условия

Активация на акаунт