БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти

• 1 082 506
  • 4 992
  •   1
Отговори
# 2 310
Спешно търся майстор за шпакловка на окачен таван от гипсокартон и стена,също от гипсокартон.става въпрос за София,Дружба.Моля помагайтееее

# 2 311
И на мен ми е нужен майстор за баня. Проблемът е, че ми е спешно Cry, т е, да е свободен началото на октомври

# 2 312
  • София
    За втори път работихме с нашия майстор - две стаи циклене и лак, много доволна останах. Не взема нищо за оглед и при огледа предлага цена и срок, защото всяка ситуация е различна. Боян 0878189160.

Взех координатите оттук на този майстор и го ползвах съвсем наскоро за пренареждане, циклене и лакиране на паркет. Доволна съм - коректен, точен, работи добре.

# 2 313
Майстор за полагане на гранитогрес? Става дума за входа на блока ни, външно полагане на гранитогрес...

# 2 314
  • о`майна лунна нощ е
Град? Пиша през мобилната версия и не виждам, ако е отразено до аватара. За Пловдив мога да съм полезна.

# 2 315
Търся координати на майстор за поправка на течащ покрив от битумни керемиди за София.

# 2 316
Веднага мога да бъда полезна с координати на квалифициран майстор с разряд за полагане на теракота, фаянс, плочки, работа с камък, огради и работа по дизайнерски проекти също така имам координати за електротехник за София.
Не знам дали е удобно да оставя телефони в темата...

# 2 317
Здравейте! Моля за координати на майстор за лепене на гранитогрес. Трябва ми за Стара Загора. Както и за окачени тавани.

# 2 318
Здравейте!Търся майстор,който боядисва с пистолет.Много ми е спешно!

# 2 319
  • София
Моля , имате ли координати на коминочистач? Става въпрос за София, Владая.

# 2 320
  • Бургас
За Бургас - търся фирма/бригада/майстори за цялостен ремонт на къща - обръщане на дограма, шпакловане, боядисване, къртенена, редене на теракот и гранитогрес, ВиК, ремонт на покрив...

# 2 321
Търся майстор за изолация на два балкона, става въпрос за град София. Знам, че момента е пиков за тях, но се надявам да препоръчате някой от когото сте доволни..

# 2 322
  • софия
Търся майстор за изолация на два балкона, става въпрос за град София. Знам, че момента е пиков за тях, но се надявам да препоръчате някой от когото сте доволни..
Намерих го в темата преди години - Венелин Вачков, Вен-1. 3 имота ни санира - точен и коректен.

# 2 323
  • София
Здравейте, нямам възможност да прочета всички страници от темата, за това, дори и да се повтарям, моля за извинение и за съдействие - търся майстори или надеждна фирма за ремонт на покрив на стара къща в центъра на София. Някой може ли да ми препоръча наистина изпитани хора, които са съвестни, не те ограбват, но пък те оставят с покрив над главата и то за достатъчно дълго време?

Благодаря предварително!

# 2 324
Здравейте, нямам възможност да прочета всички страници от темата, за това, дори и да се повтарям, моля за извинение и за съдействие - търся майстори или надеждна фирма за ремонт на покрив на стара къща в центъра на София. Някой може ли да ми препоръча наистина изпитани хора, които са съвестни, не те ограбват, но пък те оставят с покрив над главата и то за достатъчно дълго време?

Благодаря предварително!

По това време читава бригада няма да намериш. Само някои яко изгладнели.
Иначе мога да ти препоръчам, но за на пролет.

Общи условия

Активация на акаунт