БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти

• 1 082 023
  • 4 992
  •   1
Отговори
# 2 325
  • София
Здравейте, нямам възможност да прочета всички страници от темата, за това, дори и да се повтарям, моля за извинение и за съдействие - търся майстори или надеждна фирма за ремонт на покрив на стара къща в центъра на София. Някой може ли да ми препоръча наистина изпитани хора, които са съвестни, не те ограбват, но пък те оставят с покрив над главата и то за достатъчно дълго време?

Благодаря предварително!

По това време читава бригада няма да намериш. Само някои яко изгладнели.
Иначе мога да ти препоръчам, но за на пролет.

Ами нека опитам! Ще бъда много благодарна, ако препоръчаш някой Simple Smile

# 2 326
Здравейте,
Моля, дайте някой читав майстор за 2 стени гипскартон и изолацията им.

# 2 327
Здравейте,моля ви,ако знаете някой сериозен и отговорен майстор за  баня и поставя Не на гранитогрес в хол и коридор в софия, да ми препоръчате...чеее много направихме с майстори от  някой сайтове.Благодаря ви

# 2 328
Здравейте, търся препоръчана фирма за циклене на паркет. Прегледах назад страниците, но не видях някой скоро да е писал.

0889 989 016 - Краислав - точен, коректен и професионалист.  Peace

# 2 329
Някой знае ли добър ел. техник във Варна, способен да смени цяла инсталация?

Благодаря предварително!

# 2 330
  • София
Препоръчайте ми майстор за шпакловка на стени и след това латекс.

# 2 331
Препоръчайте ми майстор за шпакловка на стени и след това латекс.

Препоръчвам ти Радослав , момчето работи добре , занимава се с ремонт и довършителни дейности . Вече го препоръчвах и на друга потребителка и , до колкото разбирам е останала доволна . Телефонът му е 0876 83 71 47 .

# 2 332
Някой знае ли добър ел. техник във Варна, способен да смени цяла инсталация?

Камен 0897 779 452  Peace

# 2 333
Здравейте на всички Simple Smile
Преди време бях писала за проблемния ми ремонт за лепене на плочки на прекалено малка квадратура.
Касита ми препоръча майстор, който свърши перфектно работата. Даже почисти и събра боклуците накрая. Много съм доволна. Ивайло се казва човека и го препоръчвам с две ръце Simple Smile

Касита,  smile3525 smile3525 smile3525

# 2 334
La-Marinka, честито! А може ли към препоръките и някакъв контакт с Ивайло да дадеш? Благодаря!

# 2 335
  • софия
Моля за актуална препоръка за майстор/фирма за основен ремонт, който/които поддържат качество на работа и коректност във взаимоотношенията.
В момента сме зациклили с един майстор, който намерих тук, препоръчвала съм, правил е някои неща вкъщи, работи качествено, НО с този ни ремонт се оказва огромното ми разочарование и смятам да се разделяме, ако до края на следващата седмица не видя коренна промяна. Тогава ще го "препоръчам" в другия списък. За 3 месеца от началото на ремонта на него му се събира 1 месец работа при нас. Ще го освободя да ходи да работи спокойно другаде, а не да ми играе сценки от селски вечеринки.

Последна редакция: вт, 03 ное 2015, 16:27 от zvanche

# 2 336
Търся читави работници за довършителни на груб строеж-за София

# 2 337
  • гр.Варна
Ако беше за Варна веднага щях да препоръчам ,но за София не мога да помогна. Peace

# 2 338
Здравейте, момичета. Трябва ми ВиК майстор ( така мисля) или нещо свързано с парна инсталация. Искам да ми се вържат радиаторите един към друг и съответно към печката. Някой проверен, който няма да ми вземе 50лв. на точка, че се изръсих бая за печката и за майстор не останаха много. Става дума за София ( Гео Милев ако е от значение). Благодаря предварително  bouquet

# 2 339
  • софия
Здравейте, момичета. Трябва ми ВиК майстор ( така мисля) или нещо свързано с парна инсталация. Искам да ми се вържат радиаторите един към друг и съответно към печката. Някой проверен, който няма да ми вземе 50лв. на точка, че се изръсих бая за печката и за майстор не останаха много. Става дума за София ( Гео Милев ако е от значение). Благодаря предварително  bouquet
Не знам дали взима скъпо или не, но работи качествено: Боби Борисов - 0888 41 94 68. Не е ВиК, а се занимава с парно.

Общи условия

Активация на акаунт