БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти

• 1 081 872
  • 4 992
  •   1
Отговори
# 2 340
Здравейте! Има ли някой да е слагал навес (козирка) на тераса от поликарбонатни плоскости в София и да може да ми препоръча фирма, която да работи качествено и бързо. Намерих няколко в нета, но предпочитам да е препоръчана фирма. Благодаря!

# 2 341
Здравейте,

ако мога да се възползвам от форума и най-вече от опита на някои от участниците в него!
Интересувам се от майстор за кухня и холна секция. Имам приблизителен проект, имам харесани материали от два магазина, трябва ми майстор, който да сглоби и монтира въпросната кухня. Относно секцията - нея направо съм я харесал от ИКЕА, но искам да е същите цветове като кухнята, затова ще се прави и тя. Ще се радвам да препоръчате някой коректен, отговорен човек с когото бих могъл да се свържа. Става въпрос за София.

Благодаря ви предварително.

Поздрави.

# 2 342
Ако беше за Варна веднага щях да препоръчам ,но за София не мога да помогна. Peace

За Варна - търся майстор за баня, къртене, събаряне на стени, шпакловка, боядисване... всичко свързано с ремонт. Можете ли да ми препоръчате някой свестен майстор?

Последна редакция: чт, 05 ное 2015, 21:56 от g.gergana

# 2 343
  • гр.Варна
Ако беше за Варна веднага щях да препоръчам ,но за София не мога да помогна. Peace

За Варна - търся майстор за баня, къртене, събаряне на стени, шпакловка, боядисване... всичко свързано с ремонт. Можете ли да ми препоръчате някой свестен майстор?
Веднага ти препоръчвам,но не знам дали ще е свободен.Знам,че винаги има много работа и не става от днес за утре,но добрите майстори са така.  Simple Smile Казва се Станислав - 0885 013685.

# 2 344
Здравейте,

Трябва ми добър майстор за редене, лепене и циклене на естествен паркет. Благодаря предварително  Simple Smile

За София става въпрос.

Последна редакция: нд, 08 ное 2015, 23:25 от Rah777

# 2 345
Здравейте, трябва ми майстор за шпакловка на две стаи и антре, както и за направа на външен простор, който съсипаха други майстори. Ще се надявам да ми препоръчате някои който да работи коректно и на разумни цени.

# 2 346
Здравейте,трябва ми кадърен коминочистач за Варна!

# 2 347
Здравейте, и тук да попитам,

спешно търся майстор или фирма, която прави вътрешна хидроизолация на сутерен/мазе - стени и под.
Бихте ли ми препоръчали? Влагата и мухълът вече са непоносими, а мазето е свързано чрез вътрешна стълба и беше направено на обитаемо помещение, сега дори не може да се слезе долу Sad

# 2 348
  • гр.Варна
Здравейте, и тук да попитам,

спешно търся майстор или фирма, която прави вътрешна хидроизолация на сутерен/мазе - стени и под.
Бихте ли ми препоръчали? Влагата и мухълът вече са непоносими, а мазето е свързано чрез вътрешна стълба и беше направено на обитаемо помещение, сега дори не може да се слезе долу Sad
За кой град става въпрос?Ако е за Варна ,мога да помогна.

# 2 349
Здравейте, можете ли да ми препоръчате майстори/фирма, които да се занимават с ремонт на общи части в жилищен блок в София? Входът е малък - 5 етажа с по два апартамента на етаж. Необходимо ще е на места махане на напукана мазилка, шпакловане и цялостно пребоядисване на стени и тавани.
Да не ставам много нагла, но ако можете да дадете координати и за ремонт на покрива над общите части, който е около 15-тина кв.м, ще съм ви благодарна Simple Smile  

# 2 350
  • София
Здравейте, можете ли да ми препоръчате майстори/фирма, които да се занимават с ремонт на общи части в жилищен блок в София? Входът е малък - 5 етажа с по два апартамента на етаж. Необходимо ще е на места махане на напукана мазилка, шпакловане и цялостно пребоядисване на стени и тавани.
Да не ставам много нагла, но ако можете да дадете координати и за ремонт на покрива над общите части, който е около 15-тина кв.м, ще съм ви благодарна Simple Smile  
За какъв покрив става въпрос-керемиди или воалит? Ако е плосък и ще се прави с воалит имам майстор.

# 2 351
Здравейте,

Трябва ми добър майстор за редене, лепене и циклене на естествен паркет. Благодаря предварително  Simple Smile

За София става въпрос.
Здравей,
Преди година и половина ползвах услугите на едно момче, по препоръка тук от форума и съм писала по-назад в темата.
За паркет и всичко, свързано с него - Милен - 0883 333 425. Няма такъв майстор. Перфектен отвсякъде. Направи уникално паркета. Нямам никакви забележки, умен прецизен, изпълнителен, чист. След като приключи с работата, така изчисти всичко, че светеше. Работи с още едно момче. Паркетът ни  е в перфектно състояние. Simple Smile

# 2 352
  • Варна
Здравейте,
препоръчайте ми бригада за ремонт на апартамент, която да работи качествено, във срокове и на допустими цени. За Варна.

# 2 353
Привет!

Търся за София майстор, бригада или фирма за ремонт на апартамент, да работят качествено и в срок. Най0спешно се нуждая от зидаро-мазачи.Да препоръчате някой?

# 2 354
  • София
Момичета, трябва ми фирма или майстор за смяна на интериорни врати  Hug Ако цените им са достъпни ще се радвам да ми споделите такива. След взимането на размерите много ли се чака? Касите са дървени и лесно се демонтират, но три от вратите са с каси до тавана (над вратата има прозорец до тавана) и не съм виждала решение за тези врати.

Общи условия

Активация на акаунт