БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти

• 1 087 661
  • 4 992
  •   1
Отговори
# 4 290
Може ли да ми препоръчате майстор, който да префугира банята и коридора? Както и такъв, който да съдейства за демонтиране и монтиране на библиотека от дърво. За София става въпрос.
Радослав , ако е свободен , писала съм за него .
0876 993916

Искам да споделя опита си от този майстор Радослав, мили дами не се подвеждайте по препоръките тук, аз също го направих ( има го и в списъка с майстори, който е качен) в момента “работим” с него. Прави си каквото поиска. Имаме уговорка за шпакловка на няколко стени, вече трета седмица ни мотае. Идва на работа в 9:30-10 тръгвам си в 3 на обяд. Днес го чакам да дойде, дори не си вдига телефона… ужас
Дойде да работи един ден, После ни каза, че си сецнал кръста и не може следващите дни, после пак дойде за 1ден, но “се разболя детето, което нямало кой да го гледа” :д, пак спря да идва, после дойде за 2 дена, събота и неделя не работи, днес е понеделник и изобщо не се появява, звъня му три пъти.
Не давайте капаро, не е съвестен човек, а лъжец. За съжаление много като него са се навъдили.

# 4 291
  • софия
Препоръчайте ми майстор за шпакловка на стени и след това латекс.
Препоръчвам ти Радослав , момчето работи добре , занимава се с ремонт и довършителни дейности . Вече го препоръчвах и на друга потребителка и , до колкото разбирам е останала доволна . Телефонът му е 0876 83 71 47 .
Явно се е променил.

# 4 292
Това са им номерата. Започнат някъде, вържат те с капаро, материали, и после се мотаят. Или работят паралелно на няколко места и според къде ги натискат, или им дават повече за спешна работа, ходят там. Или са толкова презадоволени, че наистина си почиват и не си дават зор.

# 4 293
И ние изгоряхме есента така. 4 месеца ни мотаха и няколко хиляди назад.
От началото на януари сме с нова бригада, но не смея да се хваля още. Да мине всичко и ще ги споделя.

# 4 294
Скрит текст:
Поиграх си да събера на едно място препоръките, дадени в темата от януари 2019 г. досега - може би ще е по-удобно за нововлизащите:

София
Алпинисти   Валентин Антов 0884/006334

Баня   Деян Борисов 0896/545813
Баня   Петър 0888 667 997
Баня   Милко 0876 111 349
Баня и ВиК   Румен Янков - 0887737270

Беседки и покриви   Асен 0892 350 243

ВиК услуги   Краси 0878/171507
ВиК услуги   фирма Синая 90
ВиК услуги   Иван 0878/199771
ВиК услуги фирма Павло 02 928 94 75, 0888 75 95 59 - Константин Тодоров

Външна топлоизолация   http://toploizolacia.eu/

Вътрешни ремонти   Велко Чилов, 0892/914602
Вътрешни ремонти и камък - Радослав 0876 993 916

Диамантено пробиване   https://stroizone.com/probivane-beton-diamantena-borkorona-sofia/

Дърводелски поправки   Станчо 0879 434 267
Дърводелски услуги    Стоян 0876 515 242

Електротехник   "Станислав Станев - 0886 116 451 https://www.facebook.com/safeconsult2020
Електротехник дребни ремонти   Симеон 0888 530 918

Ковано желязо, метал   фирма Аредо

Ламинат, паркет   Стоян, 0878/747404 https://www.facebook.com/pg/parketimarch/reviews/?ref=page_internal

Мебелист   Дончо 0888 011 040
Мебели - фирма Ронакс - https://www.facebook.com/mebeliRonax
Мебели   - фирма HM - https://hm-masters.com/contact/
Мебели   - фирма Кавръков мебел - https://www.facebook.com/kavrakovmebel
Мебелист   Драго 0889/000169
Мебелисти-кухня   0878 751 115

Поликарбонатни навеси   Иван - 0892 600 212

Поръчка на метални врати   Боби, 0887/804344

Почистване на мазета и тавани   фирма "Премести ме"

Радиатори, парно, ВиК   Боби Борисов, 0888 419 468

Ремонт на дограма   Александър Тодоров 0889/413400 https://remontnadograma-sofia.com/

Ремонт на канализация   фирма Павло 02 928 94 75, 0888 75 95 59 - Константин Тодоров

Ремонт на перални   Иван 0885 542 400
Ремонт на перални   Сотиров сервиз http://www.sotirov-service.com/washingmachine.html
Ремонт на фурни, перални и миялни   - фирма Джотекс
Ремонт на хладилници   Тропик сервиз, Боби - 0893 633 465
Ремонт на покриви   Асен 0885 376 316
Ремонт на покриви и улуци   Божидар - 0882 797 181
Ремонт на шевни машини   сервиз  0878 609 787

Тапицер   0888/872 781, в кв. Княжево

Цялостни ремонти    Цветомир Кирков 0878 362 299 https://cvetomirkirkov.com/
Цялостни ремонти   Мартин 0988 728 733
Цялостни ремонти   Станислав 0899 193 976
Цялостни ремонти   фирма Екоинженеринг
Цялостни ремонти   фирма Реновис

Шпакловки и боя   Георги https://paintingdreams.bg/
Шпакловки, боя        Светльо 0898 614 359
Шпакловки, боя, декоративни мазилки   Ивайло Маринчев 0879 682 357
Шпакловки, боя, довършителни   Атанас Давчев 0885/443637, 0877/921088

Шумоизолация   фирма "Децибел"

Пловдив
Баня, обръщане, шпакловка   Христо Атанасов 0887 576 917

ВиК услуги    Виктор 0893 320 112
ВиК, ремонти   Христо Атанасов 0887 576 917

Врати   фирма Декор Груп

Цялостни ремонти   Ицо 0879 025402

Шпакловка    Илия - 0889 980 999
Шпакловка и боя   Илиян 0896 732 669

Варна
Баня   Велизар 0893 435 395

Веранди, каменни пътеки   Слави - 0885 013 685

Електротехник   Камен - 0897 779 452
Електротехник   Георги - 0896 884 015

Шпакловка и боя   Илиян - 0882 129 567

Пазарджик
Цялостни ремонти    Илиян 0896 732 669  https://www.facebook.com/profile.php?id=100057258527852

Елин Пелин и околни градове
Покриви и навеси   Димитър 0889 398 494

Мездра и околни градове
Цялостни ремонти   Мартин 0988 728 733

Искам да споделя реален опит с един от майсторите цитирани в белия списък и да ви предупредя за него, защото аз самата се подведох по този списък.

Вътрешни ремонти и камък - Радослав 0876 993 916

Не се ангажирахте с този човек и не давайте капаро! Започва да ви мотае, най-вероятно ходи и по-други обекти не знам.
Прави си какво си поиска, нелоялен, несъвестен!
Вече три седмици ни размотава, започва работа, след което се започват и лъжите- сецнат кръст, болно дете, което няма кой да гледа,  днес имахме уговорка да дойде- не си вдига изобщо телефона…. Но пари иска веднага.
Ужас!
Внимавайте,успех и късмет с ремонтите, да се молим да има по-съвестни и по-работливи хора в тази наша държава.
[/quote]
Моля някой да редактира този списък и да махне Радослав 0876 993 916 от списъка с препоръчани майстори. Това е най-обикновен лъжеш и измамник, който иска предварително капаро и който му се върже после изгаря. Тази потребителка от форума която го препоръчва Jay, Mocking, (тя е единствената която го препоръчва) със сигурност знае какъв мошеник е и най-вероятно са комбина двамата.

# 4 295
Не го махайте, а пишете какъв е, хората да не се лъжат.Мен не ме устройва "явно се е променил", ако ме подлъжат така в форума.

# 4 296
Понеже моето име е замесено ще се изкажа. Радослав познавам от преди 7-8 години , когато прави основен ремонт на жилището , което бях наела . Той е приятел и бивш колега на мъжът ми . От тогава е идвал в къщи да прави и поправя доста неща . До сега не съм имала проблем с него , до сега съм го препоръчвала , и който го е наел не е имал проблем с него . Cure много моля да се въздържаш от подобни квалификации . Не знам какво се е случило , при мен си е работил съвестно ,но аз не съм му засичала работно  време  . Имах срок , който ми даде и го спази. Поиска ми капаро и го платих .

# 4 297
Незнам кое е коректно, но мъжа ми се занимава с ремонтни дейности и никога не взима капаро. Обикновено в процеса на работа взима пари но за свършена работа!
Ако взима пари то е за да закупи материали!

# 4 298
Незнам кое е коректно, но мъжа ми се занимава с ремонтни дейности и никога не взима капаро. Обикновено в процеса на работа взима пари но за свършена работа!
А ако не плати накрая? През 90-те години често имаше случаи някой по-заможен или с повечко власт,наеме работник да му измаже тавана например,и после не му плати труда. Днес не знам как е.

# 4 299
Ами това е коректното. Плаща се за свършена работа, а не предварително.
Основния принцип при търсенето на майстори е ясен: НИКОГА НЕ ДАВАЙТЕ ПАРИ ПРЕДВАРИТЕЛНО НА МАЙСТОР. Някой поиска ли ви пари предварително, бягайте далеч. Това е, просто и ясно.

# 4 300
А ако не плати накрая? През 90-те години често имаше случаи някой по-заможен или с повечко власт,наеме работник да му измаже тавана например,и после не му плати труда. Днес не знам как е.

Ами доста години се занимава с това - около 20. Досега само веднъж му се случи да не успее да вземе цялата сума за която са се уговорили при 100% свършена работа. Но тук вече е до човек

# 4 301
  • София-в сърцата на моите деца
"Майстор Радослав" го сложете в черния списък, а не тук!

# 4 302
Здравейте , мисля , че имам право на отговор , защото нито съм лъжец , нито измамник  . Разбрах , че съм охулен и смятам , че е редно и аз да изложа моята история , защото тя коренно се различава от написаното от госпожа Мая Йорданова.
Първо две седмици ми звъните през два дена за оглед и среща . Ок дойдох . Съжалих ви , защото сте бременна и отказах друг обект , за което в момента съжалявам. Във вашия обект трябваше да демонтирам стари греди на тавана и да монтирам нови , шпакловка на ужасно криви стени , да направя арка , която да скрива стърчащ бетон , шпакловка върху ПДЧ , което казах , че е нерентабилно и да боядисам . За всичко това ви обявих 2000лв за труд . На огледа се разбрахме да започна на 14.02. , като мъжът ви трябваше да си вземе отпуск 1 седмица , за да ми помага за тежките греди , защото не ви се даваха допълнително пари за помощник . Още първият ден като дойдох да работя какво да видя - вие не сте си изхвърлили боклуците , които бяхте казали , че ще изнесете , за да работя . Трябваше да ви изхвърлям боклуците , аз не се занимавам с това . След като се появи мъжът ви и започнахме най - сетне работа , изведнъж ме заряза сам . При което от тежестта на една от гредите се секнах , в последствие и мъжът ви го видя . Сега ще ви кажа , понеже исках да ви го спестя , но се наложи няколко пъти след това да ходя на инжекции с кортикостероиди . Събота и неделя не работя , защото имам семейство , на което трябва да обърна внимание . След като демонтирах старите и монтирах новите греди , ви поисках АВАНС от 500лв . Тези пари едва успяхте да ми изплатите на два пъти , като мъжът ви ми каза , че е в затруднено  положение от декември месец ?! Това не е капаро , а авансово плащане при някакъв обем свършена работа . На вас капаро не съм ви взимал предварително. Не ви отива да лъжете.  Всеки ден планът на работа се изменяше от първоначалната ни уговорка , като за промените и допълнителните неща , мъжът ви ми казваше , че са включени в цената ?! Как по - точно той определя моята цена за услугите ми . В един прекрасен момент ми заявява , че трябва да му шкуря гредите , без изобщо да сме се разбирали за такова нещо преди това и , че това също е включено в моята цена . Откъде на къде ! Помощта , за която се бяхме разбрали , почти не съм получил , почти всичко сам си внасях и изнасях . След като завърших тавана , стигнахме до шпакловката и арката . За шпакловката , мъжът ви ми предлагаше да я направя с материали останали от някъде,  от преди 3- 4 години . Не се съгласих  естествено , няма да си плюя  на името . Купихте възможно най - евтините материали , решихте и от това да спестите , това си е ваше желание . Стигнахме до арката . Мъжът ви искаше да я изградя от дървени отпадъци / остатъци по мое усмотрение ?! като още на огледа се бяхме разбрали арката да я направя от гипсокартон . Стори му се много скъпо 1 лист гипсокартон и 2 профила . Ок пак се съгласих , все пак не работя тази работа от вчера , но ви предупредих , че няма да работим така за напред . Пратих мъжът ви да купи няколко УД и ЦД профили , за да изградим арката и той каза , че ще я задържим тази работа за момента , защото са 6лв бройката . Отделно искам да попитам - всеки ли , който работи при вас го заключвате ? Трябваше всеки ден да ви чакам , за да мога да излезна и да си взема храна , защото като излезна после не мога да влезна и обратното.  Отделно ми дължите още пари, до момента сте ми дали 500лв от 2000лв . Работата при вас е на 70% свършена .  Нямам навика да работя на няколко обекта едновременно , има хора , които ме чакат да започна при тях , но след като съм приключил с предишният обект. Работил съм за доста жени от този форум . Не им знам потребителските имена , имам лични имена , адреси , телефони и снимков материал , защото винаги снимам "преди и след " До сега никой не е  бил недоволен от качество на . изпълнение , цени и срок . Не е редно , особено бременна жена , да лъже и хули така . Аз ви съжалих , а вие ми се подиграхте

# 4 303
Добре, вие не сключвате ли някакъв договор с описание на извършваните дейности и материали? Иначе всеки може да си прави каквото си поиска.

# 4 304
Хубаво е, че чухме и другата гледна точка, но много моля темата да се не превърне в спор. Нека майторът и клиентката му да се изясняват на друго място, а всеки тук да си направи сам изводите

Общи условия

Активация на акаунт