БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти

• 1 082 966
  • 4 992
  •   1
Отговори
# 4 680
Имаме проблем с канализацията на входа. Търсим майстор ВиК за София. Моля да ми препоръчате.

# 4 681
  • Sofia
Спас Караджов
При нас беше теч, отзова се веднага. Доволна съм.

# 4 682
Здравейте,

Моля, да ми препоръчате коректна фирма/майстори за поставяне на външна изолация.

Положението е малко деликатно, тъй като живея в стара кооперация, чиито покрив е с керемиди и не всички фирми с алпинисти искат да поемат такъв обект. От друга страна, покривът беше ремонтиран скоро и не знам дали съседите няма да се възпротивят, та предпочитам вариант са ми фирми, които предлагат такива услуги със скеле. Благодаря.

# 4 683
  • София
Здравейте,

Моля, да ми препоръчате коректна фирма/майстори за поставяне на външна изолация.

Положението е малко деликатно, тъй като живея в стара кооперация, чиито покрив е с керемиди и не всички фирми с алпинисти искат да поемат такъв обект. От друга страна, покривът беше ремонтиран скоро и не знам дали съседите няма да се възпротивят, та предпочитам вариант са ми фирми, които предлагат такива услуги със скеле. Благодаря.

+359889840972
Камен

# 4 684
Здравейте, предстои ми цялостен ремонт на баня, къртене на стари плочки + лепене на нови, предполагам би се наложило и гипсокартон. Дали някой е правил наскоро и да е доволен от бригада или майстор за град София, който да работи на разумни цени. Ще съм благодарна за контакти!

# 4 685
  • София
sunshine, на стр. 311 пост 4651 съм дала координати за човека, който прави моята баня.

# 4 686
sunshine, на стр. 311 пост 4651 съм дала координати за човека, който прави моята баня.
Очарована съм от Веселин Петров, препоръчан от Буни. Бях в трудна ситуация - с поръчани мебели, закупена ламперия, но немонтирана. За два дни той работи с уплътнено време и монтира ламперията (ПВЦ). Но, доколкото разбрах, изпълнява ПВЦ облицовки, а не фаянс. Подхожда творчески и намира нестандартни решения (в конкретния случай - криви стени с криви трегери, чиято кривина, ако се следва, ще повреди компактността на ламперията - ще се отворят фуги).

# 4 687
  • Сф
Имаме проблем с канализацията на входа. Търсим майстор ВиК за София. Моля да ми препоръчате.
Не става ясно какъв ви е точно проблема. Но нашият вход имаше проблем с канализацията. Мазетата се бяха напълнили .... Същото и в Люлин при мои близки. И трети път сме ги викали за център. Връщаше канализацията на първи етаж. И в 3те случая това са общи тръби. Т е. Не са нито на конкретния собственик,нито на мрежата на ВИК и се плаща от общите пари. Сега по повод вашият пост се сетих да ги похваля. Ако някой има нужда ..
Нитро Ен е фирмата. 0876835101;
Sunshine ,какво имате предвид под " разумни цени"?  От моите познати, които работят това,  баня под 4000 +не съм чула някой да е правил наскоро. Успех ви желая и дано намерите вашия човек. За Румен Янков от форума също се сещам и съм сигурна,че работи на приемливи цени. Ама горе долу така вървят цените, доколкото знам. Не желая да изпадаме в спор с който и да е. В крайна сметка всеки си намира майстора 😂. Успех!

# 4 688
4000 ако е банята е разумно. На мен за 10000 ми разправяха, че вървели.Не бих сложила гипсокартон в баня

Последна редакция: пт, 07 апр 2023, 12:07 от malinkap

# 4 689
  • София
Здравейте, предстои ми цялостен ремонт на баня, къртене на стари плочки + лепене на нови, предполагам би се наложило и гипсокартон. Дали някой е правил наскоро и да е доволен от бригада или майстор за град София, който да работи на разумни цени. Ще съм благодарна за контакти!

Деян Борисов
+359896545813

Със сигурност ще останете доволни. Всичко за банята е на разумни цени.

# 4 690
Благодаря на всички за отговора! Под разумни цени визирах за стандартното, което върви в момента на пазара. Но има и доста фирми, които са на принципа "ден година храни", за сметка на това крайния резултат е криво налепени плочки, разминаване във фугите и дебела замазка. Не очаквам баня под 4000 в никакъв случай, но поне да си платиш за това, което получаваш като качество. Simple Smile))

# 4 691
Здравейте, някой поръчвал ли е оградни пана и колове (от тези най-често в зелено) от търговците в олх? Търся мнения.

# 4 692
Здравейте, можете ли да ми препоръчате майстор за ремонт на сушилня за гр. София?

# 4 693
  • Варна-София
Варна

Здравейте,

моля за препоръка - търся майстор за цялостен ремонт на баня.

Благодаря!

# 4 694
Здравейте! Може ли препоръки за майстор за цялостен ремонт на баня в град Пловдив. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт