Бургас е на морето, това го знае и детето

• 16 621
  • 297
  •   1
Отговори
# 150
Меги,днощи го изведохме за сефте в морската и той изпадна в шок,аз мислех че ще спинка,но той се беше втренчил в една точка,а накрая дойде време и за ядене и такъв рев му дръпна докато се приберем и докато го изкъпем,че после спа от 8.30 до 2.30 непробудно!Сега привечер пак ще го извеждаме,но не знам къде този път дали в квартала или другаде,чакам мъжо!
Вие кога излизате и къде ходите?

# 151
  • UK
Меги,днощи го изведохме за сефте в морската и той изпадна в шок,аз мислех че ще спинка,но той се беше втренчил в една точка,а накрая дойде време и за ядене и такъв рев му дръпна докато се приберем и докато го изкъпем,че после спа от 8.30 до 2.30 непробудно!Сега привечер пак ще го извеждаме,но не знам къде този път дали в квартала или другаде,чакам мъжо!
Вие кога излизате и къде ходите?

Ох миличкия... нашия като го искарахме за първи път дори и не разбра, че е излизал  Joy спа от вкъщи през цялото време, че и продължи и когато се прибрахме... аз си го кърмя навън моичкия мъж... жал ме е да го карам да чака... Вадя цица и му давам  Flutter
 И ние попринцип в морската ходим ама сега мъжо като го няма пак днес ще ходя с майка ми до градинката до билковата или до Борисовата градинка, че е по- наблизо иначе съм готова и за по- далечни разхотки  Party

# 152
Много ви благодаря момичета  Hug Интересува ме понеже мъжа ми замина за месец по- работа и се чудех дали няма да я истървем ама май ще си я получим...
 А за адресната регистрация мъжа ми е по ЛК във Видин а не в Бургас... това проблем ли ще е???
Попитай в тази тема ...там ще ти кажат с точност.

ЦЪК Sunglasses

# 153
охоо чак до морската се престрашавате  Grinning ние само до кварталната градинка. излизаме към 4-5. сиренка, вие кога излизате?

# 154
  • България
Много ви благодаря момичета  Hug Интересува ме понеже мъжа ми замина за месец по- работа и се чудех дали няма да я истървем ама май ще си я получим...
 А за адресната регистрация мъжа ми е по ЛК във Видин а не в Бургас... това проблем ли ще е???
Не е проблем  Peace Мъжа ми е с адресна регистрация  І Ямбол. Вече ако майката е с регистрация от друг град мисля , че там трябва да подаде. Но ако има временна за Бургас не знам  newsm78
Ей и ние след малко излизаме , ще се оглеждам за вас .

# 155
Ами херка,излезнахме към 6 часа снощи като го накърмих!

# 156
и ние излизаме след малко
до 6 не знам дали ще стоим, днес ще се опитам да го нахраня навън, та може и да усискаме  Laughing

# 157
Херка,не е ли много топло още бе?

# 158
  • Бургас
Абе аз се върнах  Grinning ама кога ще се видим идея нямам. Тя Мегата се разработила, че даже и в скайпа не се обажда, а Пешо колко е порастнаааал сигурно е стигнал Мартинка малка зверолинка........ Laughing

# 159
  • По света и У нас
vesi_127 - не знам дали ще ти трябва и кът за игра към заведението  newsm78 ... иначе аз имам приятни впечатления както от спокойна обстановка и добра кухня от "Водопада" в Лазур, р-та на х-л "Форс", както и "Романса" в Славейков /и трите имат места за сядане навън/ ... но относно възможности за игра, може би Романса, но там се събират и повечко хора  Thinking

dina1
- нямам впечатление от работата в Ритони ... иначе магазина е от сорта на Техномаркет и Технополис, може да се каже че те са единствената местна /Бургаска/ верига за бяла и черна техника .... впрочем имат и голямин за спортни стоки и артикули  Thinking

И аз да попитам ... тези които са сключвали наскоро брак  Praynig
Моя блика приятелка се жени и трябва да се извади медицинско, не са и обяснили много-много откъде, а и личната не се е впуснала в подробности  Rolling Eyes ... но можете ли да помогнете с инфо, през кои лекари и какви изследвания трябва да си направи, има ли някакви такси  newsm78 - минавайки с минимални средства /днес в Света София и казаха 25 лв. за медицинско на човек, без да изпадат в подробности къде точно се минава/, но тъй като са малко затруднени към момента  ooooh! .... Идеята й беше дали може да мине през 3та поликлиника /аз навремето, преди 5 год. от там минах, но сега определено не съм много сигурна  newsm78/   bouquet

# 160
  • Бургас
lucyl30  може да отиде където пожелае и навсякъде ще плати, аз поне не се сещам за място където не се плаща. Нашите изследвания ги правихме в Ел масри пак 50 лева ни излезе.....
Взема се кръв от вената за Васерман, друго не са ни правили......... Като отиде в клиниката и каже, че иска да си направи медицинско за брак те знаят какво да правят.....

# 161
Ще ме умори това мойто дете - преди малко я видях, че се напъва да ака и викам да я сложа на гърнето. Да ама не - сяда и става да види какво има вътре. И си викам така няма да я бъде, най мн да оплеска килима, я дай си памперса мамо. Как да е изака се в памперса, ама сега не ще да остави гърнето на мира - само става и после вдига роклята и сяда и го гледа вътре опулена. Дали не гледа в яслата другите деца, чудя се. Даже сега си го е хванала под мишничка и си се разхожда с него, не ще да го остави

# 162
Нашите изследвания ги правихме в Ел масри пак 50 лева ни излезе.....
Взема се кръв от вената за Васерман, друго не са ни правили.........

Хм, само за това ли. Ми че аз миналата седмица давах кръв за Васерман - искат го като изследване и в яслата и ми взеха кръв от вената, а изследването струваше 6 лв. Какви са тия 50лв дето ви ги взимат  Rolling Eyes

Ще ме умори това мойто дете ... Даже сега си го е хванала под мишничка и си се разхожда с него, не ще да го остави
Мале големи сте терци, ама поне се е изакала, дано вечерта да спи спокойно. Ицко пък като го видя, че се напъва и го слагам на голямото гърне и той ходи да гледа какво има. И като свърши работа и се кефи и гледаааа и ми казва да натисна това за водата на казанчето. Ще захитреят те покрай тая ясла.

Ние сме на Републиканска 1, на втория етаж при г-жа Попова, втора група сме. Някой ако случайно е там да свирка.

# 163
Сиренка, не, не беше топло  Grinning днес за първи път се хранихме навън и чак сега се прибираме  Party запознахме се с Тина - много готина мадама  Peace

# 164
  • варна
благодаря ти   lucyl30   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт