Бургас е на морето, това го знае и детето

• 16 628
  • 297
  •   1
Отговори
# 165
здравейте! аз съм от Варна и искам да ви попитам за един магазин на фирма "ритони".имате ли познати ,които работят там и доволни ли са от условията .благодаря ви предварително   bouquet

dina1, аз нямам познати да работят там, но преди време /2004г./ при мен на интервю за работа на длъжност "техн.сътрудник отдел продажби" дойде едно момиче, работещо на касата в Ритони /като на Техномаркет и Технополис са касите, но по-малко/. На мен ми допадна, но отказа, че заплатата, на която трябваше да започне 300лв. по-ниска от нейната /не знам дали беше така/, а освен това в Ритони са на смени и им остава повече свободно време. Момичето каза, че е доволна от работата, условията и колектива, но си беше взела дипломата за висше образование и вече търсеше нещо по специалността си. А собственика от началото до сега си е един. Друга информация нямам. Освен, че се разрастват, както ти е писала и Люсил, вече имат и други магазини      

# 166
Такава бурна вечер скоро не ми се беше случвала!  Joy
Първо - с мъжа ми си приютихме за краатко домашен любимец - ПРИЛЕП.  #Crazy Нямам страх от гадинки,ама виж това ми накъдри косата.  Laughing Просто ей така реши да сподели вечерята с нас, и най нагло си влитна през отворената врата. После падна лудото умуване за изгонване на неканения ни гост,но след като той няколко хиляди пъти обиколи полилея ,вече уморен си хареса секцията и така мъжа ми го хвана.
Явно на животинките много им харесва при нас  newsm62 newsm78. Понеже сме на нисък етаж - 2 и под нашата тераса има козирка,преди известно време една котка се беше настанила на диванчето в хола.

И второто за тази вечер -преди малко някакви двама молоумници запалиха една кола зад блока и избягаха, една жена се развика след тях ,но без успех. Дойде пожарна, мнооого бързо- за 4-5 минути,полиция, та погледахме и сеир.
И вече лягам,стига толкова екшън за тази вечер!   smile3524Лека на всички!   sleepuu

# 167
# 168
  • варна
минах и през двете им интервюта .предложиха ми хубави условия  .отварят магазин и във Варна . благодаря ви момичета ,надявам се да бъда доволна .

# 169
 newsm62 Маги, при вас е било интензивно! При нас онзи ден се получи нещо такова - един гълъб (ама много са глупави тия животни) влетя в терасата и се блъсна в простора (той е от тези с пръчките дето се вдигат и свалят ама беше свален) и ми изкара акъла, че и на Валери щото беше в мен.

Хайде на кафето от мен (за първи път)! Hug

# 170
Добро утро и от мен!
Вале благодаря за кафенцето. Тъкмо за това си мислех!  Mr. Green

# 171

Мале големи сте терци,
[/quote]
да и накрая уж вдигаше роклята пък след малко я гледам напикана
а Таня, вие купили ли сте седалка за гърнето и каква

# 172
Katalina, сега ти гледах снимките от сватбата -  smile3501 страшна мацка си!

# 173
Момичета, пиша сега, че имам пролука:

Приятно ми беше да се познавам с вас, с повечето на живо. Simple Smile
Тази вечер тръгваме за София и утре рано сутринта на самолета.
Пожелавам ви да сте здрави, другото само си идва. И да са по- сплотени Бургаските мами.

Heart Eyes

# 174
Вери и на нас ни беше мн приятно с твойта компания. На добър път и успех - всичко да се нареди при вас!

# 175
Вери на добър път  Hug Hug Hug

# 176
На добър път и от нас   bouquet

А за нашата седалка за гърне - нещо от тоя род е http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=35_38&products_id=301, само че от магазин за домашни потреби, там струваше 4-5лв. Само, че нашата се слага направо на чинията и отгоре върху нея се пуска голямата седалка. Но пък после дупето му е на червени линии дето е седял на твърдото. Гледам в магазина имаше и едни мекички отгоре, тапицирани с дунапренче и дамаска. Абе като обиколиш два-три магазина за дом.потреби ще намериш нещо. Ний не я ползваме много много  Wink. Щото той на едно място не седи, все го държа като ще прави нещо.

Пак се разрева като го оставих в яслата  Sad, ама поне днес само два часа ще е там, а и ще ги изкарват на двора. На обяд ще ходя да си го взимам.

Деница вчера спа ли нормално?

# 177
Деница вчера спа ли нормално?
ми поне не се е събуждала да бодърства два часа, но пак си плаче на сън

# 178
Момичета, пиша сега, че имам пролука:

Приятно ми беше да се познавам с вас, с повечето на живо. Simple Smile
Тази вечер тръгваме за София и утре рано сутринта на самолета.
Пожелавам ви да сте здрави, другото само си идва. И да са по- сплотени Бургаските мами.

Heart Eyes

ехаа, Вери, много късмет на цялото ти семейство!

# 179
Katalina, сега ти гледах снимките от сватбата -  smile3501 страшна мацка си!
Благодаря!  Hug
Вери лек път и успех! И пак да ни навестяваш когато имаш възможност.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт