Режим на Пиер Дюкан - 20 част

• 27 878
  • 552
  •   1
Отговори
# 330
Баева, наминавай Hug и без издънки Naughty

# 331
.............
Тути, как да не те помня, дори още чакам като дойдеш до Пловдив да се обадиш  Crossing Arms

newsm51Дано не помислиш ,че съм несериозна,ама все не остава време...Ти се справяш виждам прекрасно с режима-и как се чувстваш сега?Ох,много е трудно началото CryНуждая се от подкрепата ви ,момичета/поне да не бях гладна Embarassed hahaha/Уф,да не ви разсейвам-дръжте се  bouquet

# 332
  • Варна
Тутти, недей да бъдеш гладна, миличка! Тичай да си вземеш нещо да хапнеш.

Бекона го заместваш с постна шунка. Отвътре е обезмаслено сиренце.

това ще го опиша и в рецептите.

# 333
Уау!!! ShockedНаправо съм изумена!Златна си!  bouquet Hug

# 334
Прочетох нещо ,dorchester  -ресторант Ловен парк???Вярно? Shocked

/и лентичка вече имам../ Party

# 335
  • Варна
Честито за лентичката, хайде дано се плъзга неусетно и без много зор!!

За ресторанта не знам, картинката ми се появи в Гугъл по критерий "сирене".

# 336
Ако искаш вярвай,но картинката е  от ресторант в Карлово, в който доскоро работих Shocked #CrazyДа!
И това също е мнооого вкусно!Черпя те! Hug
http://imagesfrombulgaria.com/v/bulgarian-food/Restaurant_Loven_ … rlovo_14.JPG.html

Последна редакция: чт, 23 авг 2007, 14:52 от tutti

# 337
Аз да се похваля-хапнах пилешка пържолка с айрянче  Grinning Днес беше по-вкусничко месцето. Ще издържа с вашата подкрепа.

П.П. dorchester това шишче изглежда невероятно, направо ме размечта   bouquet

# 338
  • Варна
Абе, да не се лъжем - оригиналът е с бекон и пълномаслено сирене. Но в дюканския вариант аз лично ще го хапна още днес! Сложих рецептата и в другата тема. Гледам че съм насвяткала три поредни рецепти и взе да ме досрамява, че много се изявявам. Хайде пишете и вие предложения за манджички.

# 339
  • София
И аз хапнах пилешка пържола, ама с вода hahaha hahaha
Вече третия литър изпивам, до довечера ще изпия сигурно пет ooooh! Ама много задух, много нещо #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Дори, страхотно шишче Crazy

# 340
  • По широкия бял свят
za6to li наистина е хубаво да се прочете книгата. Там пише - за сваляне на малко килограми може да редуват 1/1.
Моя близка отслабна 16кг. с редуване 2/5, така че , ако ти допада действай.

# 341
Ама аз пак не разбирам  Embarassed Това 2/5 какво значи: 2 дни чисти протеини и 5 дни протеини+зеленчуци, а след това пак 2 дни само протеини ли?
Книгата нямам кога да я чета, защото на работа не върви да почна да си разлиствам книжка, а у нас като се прибера малкото човече иска цялото ми внимание за себе си и книжката няма да оцелее Simple Smile

# 342
  • Пловдив
Тути, ти доколко беше стигнла, че съм забравила. И колко качи?  Flutter
Блеки, аз тази година само два пъти съм яла череши и това ми е. Никакви други плодове. Дори и диня не съм опитала още. Някой ден ще ям де, няма да мина годината така, но все не мога да се реша.  Thinking
Дори, аз с е развихрих снощи в дира и си казах мнението.  newsm48
Яни, и аз тия дни вадя разни роклички, полички и панталони. Полите и панталоните ми стават, но роклите … Стават ми надолу, но в деколтето или не се закопчават или ще се пръснат всеки момент  bombs
Ралче, аз не дебелея по време на бременността. С първата качих 15 кг, после си ги свалих за няколко месеца и си бях 63-64, когато забременях за втори път. Тогава качих 9 кила, после свалих и след раждането бях 68, които ми се видяха много. И почнах едни диети – не ви е работата и с йо йо ефекта ударих джакпота +90. Третата бременност качих 5 кила, свалих си ги, дори и повече свалих, после взех да не ям и като проядох пак минах над 90, докато се запознах с мосю Дюкан  bowuu
Мише, благодаря за пояснението, много ме удовлетворява
Маша   newsm10
Бо, важно е да няма нагоре   bouquet
Седона, мерси много за почерпката    newsm51, изяждам си я сама и на другите няма да дам  smile3534
Фоли, днес ще си върнеш старото, споко  Peace
Мариела, момичетата са ти казала – яденето трябва да го увеличиш повечко. Яж каквото ти харесва, но в по-голямо количество. Ето, може да си направиш шишчето на Дори например, не само да мечтаеш за него  Crazy
Айсче, и моя кантар е кофти – само дето мери с 10 кила по-малко, но си го знам и си ги прибавям. И се тегля много, много рядко. Тия дни ще го направя, но да видим кога  newsm78
Баева, това са много приятни ангажименти   Two Hearts

# 343
леле,колко сте бързи!!!!и колко стимулиращи!!!бягам да чета рецепти.шишчето изглежда турбо-апетитно!!! cook  Hamburger  Hands Clap

# 344
Ама аз пак не разбирам  Embarassed Това 2/5 какво значи: 2 дни чисти протеини и 5 дни протеини+зеленчуци, а след това пак 2 дни само протеини ли?
ммда

Общи условия

Активация на акаунт