Проблеми с бъбреците и пикочните пътища - 8

• 60 346
  • 347
  •   1
Отговори
# 315
Тоничка, и в нашата стерилна урина имаше морганела, но ни накараха да пуснем повторна стерилна урина и тя беше абсолютно чиста. Тази бактерия често се дължи на външно замърсяване, ако имаш възможност повтори изследването!

# 316
Тази бактерия я лепнахме сега след престоя си в Пирогов.  Имам чувството, че урината на Ивайла има специфична миризма, явно е от бактерията. Казаха 10 дни антибиотици и след това нова стерилна урина.

# 317
Glen,  радвам се за вас  Peace  Когато лежахме при Близнакова и аз се чудих много как има майчета които лежат за енти път в болницата. И ги питах дали са им правени някакви изследвания като МЦ и ВУ, а те казаха че не са им правени. Та чудя се аз тая Близнакова защо само на някои деца пуска, а на други които толкова често правят пиелонефтити не Thinking На нас също ни правиха МЦ без упойка, след това загубиха снимките (и се опитаха да ме излъжат) и се наложи 2ри път да насрочат МЦ. За 2рия път и сложиха диазепам, защото беше толкова стресирано детето че цялото се тресеше. Искам да кажа, че въобще не и подейства. В Пирогов ни сложиха една зашеметяваща упойка( не пълна) и беше по-поносимо, макар че не изчакаха хубаво да и подейства и след ренгена беше по-упоена от колкото преди. Абе с две думи, нямам думи.

# 318
Здравейте,аз също съм майка на детенце с бъбречно заболяване(ХБН).Заболяването му датира от раждането и за сега успешно владеем положението(до колкото зависи от нас) . .Имам една френска книга за бъбречната недостатъчност при децата,всичко за заболяването,лечението му и много рецепти за ястия подходящи за различните стадий на заболяването.Книгата е на френския професор Michel Broyer . (преведена е на бълг. език)
Ако някой се интересува моля да ми пише на лични
Стискам палци на малкия Крис да се да оздравее по скоро.

# 319
  • на дъното
В понеделник към 20:30 след 20 часа мъки, малкия Крис почина в ръцете ни след две спешни диализи и преливане на кръв, дробчето му се бе напълнило с кръв и не можеше да диша.

Почивай в мир малък Крис ти винаги ще бъдеш с нас. Обичаме те!!!!!
Нямате представа колко ми е трудно да пиша това.

# 320
.. Cry!! Моите съболезнования, мило семейство!! Толкова се надявах на добър изход!!  Cry

# 321
Толкова много съжелявам за това ,което ви се е случило Cry
Почивай в мир малко Криси smile3518

# 322
Почивай в мир малко детенце  Cry Cry Cry Живота е токова несправедлив.

# 323
Моите съболезнования.
Нека малката му душичка почива в мир  Flowers Rose Flowers Rose

# 324
  • София, "Младост 3"
много съжалявам
надявах се, но признавам че с всеки час  отдалечаващ ни от вторник насам все повече ми се стягаше сърцето....
мир на малката душа...дано намерите начин да продължите без него, желая ви много сили в този тежък момент....

# 325
Думите са излишни, жалея с вас за огромната ви загуба.... Cry

# 326
Боже, не мога да повярвам... Cry
Ужасно съжалявам и ви желая много сили да понесете тази тежка загуба  Hug

Нека малката душица почива в мир  Praynig

Flowers Rose Flowers Rose

# 327
Мило семейство скърбя с вас SadСила и много кураж.Знам че в този момент думите са излишни.........
Почивай в мир малко Криси Praynig Praynig

# 328
Почивай в мир малко Криси  Flowers Rose Flowers Rose
Съболезнования от цялото ни семейство. Не зная какво да кажа... дано съберете сили...

# 329
Ужасно съжалявам за загубата ви.  Cry
Нека му е светло на душичката на Крис.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт