Проблеми с бъбреците и пикочните пътища - 8

• 60 333
  • 347
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Много ми е мъчно. Не мисля, че има господ, и друг път съм ти го казвала това, нали небе? Поднасям ви моите искрени чувства и не мога и да си представя морето от мъка, в която сте потънали. Милото Криси!

# 331
     Мило семейство,загубата ви е огромна,скърбя с вас...Нека малката душичка почива в мир Flowers Rose Flowers Rose

# 332
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
 smile3518
Дано е светло на душичката ти, мъничко слънчице.
На горките родители пожлавам кураж и сила, доколкото може, в тази страшна мъка.

# 333
В понеделник към 20:30 след 20 часа мъки, малкия Крис почина в ръцете ни след две спешни диализи и преливане на кръв, дробчето му се бе напълнило с кръв и не можеше да диша.

Почивай в мир малък Крис ти винаги ще бъдеш с нас. Обичаме те!!!!!
Нямате представа колко ми е трудно да пиша това.

Моите съболезнования Cry Много ме боли, когато детенце си отиде от този свят. Не можем да  почувстваме твоята болка и дай Боже да е така, но знам, че тя адски боли. Това е най-страшното за едни любящи родители и не може да се понесе

# 334
  • София, "Младост 3"
момичета имам ВЪПРОС - някой др лаборатория освен цибалаб дали работи с интернет - трябва да дам стерилна урина,а искам да проверяп рез интернета резултата

# 335
  • в мъжки прегръдки
Silviayo, моите съболезнования! Убедена бях че ще се оправят нещата. Нито за миг не съм си помислила че щом детето е в ръцете на лекарите ще се стигне до такъв изход. Колко съм наивна.
Поклон пред паметта на малкото човече.
Разбра ли се все пак какъв е бил проблема? Знаете ли поне причината за това нещастие?

# 336
silviayo, приеми моите най-искрени съболезнования!  Cry
Скърбя със вас и се моля Крис да е на място където няма болка!
Почивай в мир малък Крис!  Flowers Rose Flowers Rose
Съжалявам...

# 337
Моите най-искрени съболезнования. Дано Крис е на едно по-добро място...  Flowers Rose Flowers Rose

# 338
  • София
silviayo, много съжалявам за огромната ви загуба. Cry Мъчно ми стана за малкия Крис. Спи спокойно, мъниче! Praynig Най-тежко е, когато си безсилен да помогнеш на детенцето си - изпитала съм го на собствен гръб. Cry

# 339
Почивай в мир малък Крис.
Моите съболезнования.

# 340
ПОДНАСЯМ И МОЙТЕ ИСКРЕНИ СЪОЛЕЗНОВАНИЯ ЗА ОРГОМНАТА ВИ ЗАГУБА. ЗНАМ,  ЧЕ Е ТЕЖКО, МОЛЯ СЕ БОГ ДА Е ДО ВАС И ДА ВИ ДАДЕ СИЛИ. МИР НА МАЛКОТО АНГЕЛЧЕ.

# 341
Почивай в мир малък Крис.
Моите съболезнования. Много много съжалявам за загубата ви Cry

# 342
 Flowers Rose Flowers RoseЗа сетен път се убеждавам. Колко си несправедлив Господи.
      Почивай в мир мило дете.

# 343
  • Благоевград
О, боже колко мъка. Преди няколко дни плаках пред нета за един друг  Криско на Lilibon, сигурно сте го видяли и вие. Мир на малките невинни душички. Татко на Криси, ако имаш сили сподели за заключенията на докторите. Моите най-искрени съболезнования.

# 344
За първи път влизам в тази тема,защото днеска разбрах страшната новина за малкия Крис  Cry.Аз съм приятелка с майката,дори не знаех,че е зле бебчо и днес ми писаха и просто исках да вляза и да ви питам дали знаете защо така,как изведнъж детето се влошава,какви са симптомите и т.н.Но видях, че те са писали вече.Просто не мога и не искам да повярвам.Не спирам да плача,сърцето ми се къса от мъка.Бях толкова щастлива като разбрах че ще бременеем заедно(имахме 2 седмици разлика в термините).Той беше едно прекрасно и красиво бебе,още си спомням последния път когато го видях на скайпа как подскачаше и се смееше........просто съм в шок от случилото се.Прегръщам ви силно мили мои и скърбя заедно с вас.Мъничък Крис ти завинаги ще останеш в сърцето ми.Почивай в мир малко ангелче Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт