Декупаж (салфетна техника) -6

• 35 813
  • 299
  •   1
Отговори
# 105
looloo, давай купичките бързо! Simple Smile
това е шаби шик и както си го написала, така е. Май с търкане се отстранява, но аз не съм правила . Може би някой, който е правил, ще ти обясни Peace
goldenova, и ти си обещала...

Ще опитам утре със снимките, защото са на GSM-а не мъж ми. Фотото не беше в наличност него ден Simple Smile

Ще ми се да пробвам това с дървото на рускините Simple Smile Какви бои ползвате когато работите с дърво?

# 106
акрилни бои  bouquet

# 107

Благодаря Hug

А те универсални ли са или има специални за дърво, за стълко, за....не знам си какво.... newsm78 #Crazy

# 108
тези в големите кутии стават за дърво,пластмаса,за метални кутии-от кафе да речем можеш да ги купиш от бриколаж,практикер и др. подобни магазини а за стъкло са специални и можеш да ги намериш в магазини за худ.материали

# 109
Здравейте! Страхотни красоти сте сътворили! Аз довечера ще започна първия си опит, сигурно ще бъда досадна, но нали съм новак да попитам - първо мисля да боядисам кутии от нес кафе с акрилна боя, после да залепя салфетка с с-200 и накрая да лакирам с лак. Въпросът ми е така правилно ли е? Благодаря предварително! 

# 110
  • Добрич
Здравейте!  Hug
Радинка, пак красотиииииииии. Страхотен е подаръка!  Peace Hug
Лови, кътчето е много свежарско! Браво!  Peace
looloo, акрилните бои са за почти всички повърхности, без стъкло, порцелан, текстил. Не че не стават, ама си има специални - за стъклото - витражни, за текстила - текстилни.  Wink
ivcho, такъв е реда, както си го описала. Разреди С-200 с малко вода - по-лесно се работи.  Mr. Green Аз като най-нова, съвети давам.  Crazy Joy
Още нямам апарат и нищо не мога да ви покажа, но творя тук. Направих и един пепелник и чаша за кафе като комплект.  Laughing

# 111
  • София
Благодаря за комплиментите. Хайде сега на кафенце
 .
Аз цапам с акрилни. Досега съм работила в/у дърво, метал и пластмаса. Нямам забележки.
kadrokosa, looloo ,чакаме снимки  .
А за лепилото, аз като пълен наивник си купих и работя с онова за 30 лв. Има време, ще се науча и аз  newsm78.
ivcho, давай смело. Тук място за досаждане  няма. Цари творческа атмосфера и някоя идея в повече не е излишна. Аз така процедирам, но лепя с универсалното лепило и пак него използвам за лак.

# 112
Писах,  писах и накрая не знам какво натиснах и постингът ми беше изчезнал. ooooh!

И така...
Не съм влизала отдавна в темата, но днес не мога да не се похваля.
Днес бях във Варна.Изморена и превъзбудена съм.
Посетих магазинчето на Мираж.Направо се омагьосах!Толкова неща има при нея, че не ми се тръгваше.Такива красоти видях! Боже!Казвам ви, момичета, снимките нямат нищо общо с реалността!И като казах снимки:
     smile3534

Тук е мястото  да кажа, че Мираж е изключително внимателна и любезна.И много търпелива!Около час и половина ме изтърпя и ми обясняваше мило и внимателно кое за какво и как се използва. HugПо два пъти даже. Rolling EyesСлед като се прибрах установих, че половината неща вече не знам за какво се използват и сега пак ще й досаждам, но вече виртуално. Mr. Green Мираж, благодаря за  търпението и обслужването!Само като тръгнахме към Бургас ми се искаше да те одера жива, защото малкият не спря да повтаря, че иска да се прибере и да си сглоби подаръка.Добре, че по едно време заспа, та миряса за кратко.Каката и тя много се зарадва на подаръка.Двамата даже правеха планове утре пак да идваме при теб. Crazy

Ria,  взех си и от твоите салфетки.Или поне това, което беше останало от тях.При първа възможност си сядам на дупето и ще се развихря.То има ли друг начин при толкова нови материали?! Mr. Green

Изключително приятно се изненадах, че при Мираж се засякохме с Chiges,  мъжа й и щерката, която съм заплюла за снаха. LaughingТака, че смело и безотговорно мога да заявя, че вече и с нея  се познаваме. Flutter

Радина, с теб ще се разберем на лични или  в скайпа кога и как да се видим, за да ти дам салфетките. Wink

Всички пак сте направили страхотни неща!

Добре дошли на новите попълнения!Ей ама как се радвам, че има и други, които се зарибяват! Mr. Green
Поне за следващият конкурс ще сме повече. Wink

Момичета, за сега толкова от мен, че много съм изморена и ми се спи.Утре като се наспя и си събера мислите пак може да драсна два-три реда. Толкова неща исках да ви кажа, но то- една глава с два крака -за кое по-напред да мисля и да действам. Laughing

Трябва обаче  да ми признаете, че качествено  оспамих темата. Joy

Последна редакция: ср, 29 авг 2007, 11:24 от Анонимен

# 113
  bouquet

Последна редакция: ср, 29 авг 2007, 15:54 от Amarena

# 114
Абсолютно на същото мнение съм  като Кампари за магазинчето на Мираж Peace,страшно е любезна и мила Hug!!!Мираж/може и друг който се сеща/ имам питанка за двуфазното кракле колко време чакаш докато изсъхне м/у слоевете и после за втриването на боята как точно, че опитах ама не съм от търпеливите и нещо не се получи, напука се но малко newsm78bouquetА за зареждането абсурд до зимата Joy hahaha

# 115
   bouquetБлагодаря момичета,много сте мили-безкрайно ми е приятно да се запознаем и споделяме, не само виртуално,а и лично! Hug Two Hearts                                                                                                                                http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3837990  това са ми последните красотички.А къде са всички  33uu-творите ли?
didi mum[/b след като нанесеш СТЕП1 изсуши със сешоар,нанеси втори път и пак изсуши/ако е много гъсто и не съхне капни 1-2 капки вода в краклето/,после нанеси СТЕП2-и него изсуши  и остави да изсъхне на стайна температура докато стане прозрачно.Със сешоара ще сушиш сомо докато излязат пукнатините,после вече на стайна.Когато стане прозрачно можеш да втриваш.Не ти се е напукало,защото или много си разредила краклето ,или обратно-гъсто е.Пробвай пак,няма начин да не стане newsm10

# 116
 Hug Мерси много Мираж newsm51.Стори ми се гъсто степ1, ще пробвам пак.Купичката и ключето са невероятни,много ми харесват smile3501.Забравих да питам спомена за античен медиум ,какво представлява?Аз творя ама нищо не излиза CryДа бе къде сте всички?

# 117
  • Варна
Мираж, smile3501 newsm51 за чудесните неща. На живо сигурно са още по-хубави,ама едва ли е възможно   newsm78
Хайде,бе Кампари,откога те чакаме да се включиш.  newsm18

looloo i kadrokoska,грабвайте photo,че нямам търпение да видя новите ви  произведения.

Аз се запасих с материали от Мираж,но нямам време да ги почна ,та само гледам  Rolling Eyes

# 118
как нищо не излиза-нема са отчайваш.Античния медиум е всъщност боя мааалко лепкава-с нея по-лесно се постига старинен и дървен  ефект и лесно преливат цветовете.Затова и гамата е в нюансите на дървото-сиво,черно,св.кафяво,махагон и тъмно кафяво/walnut/.Сега правя една количка от пъзелите-поръчаха ми я точно такава,да е състарена и аз я правя с тях.Ако утре е готова ще кача снимка-макар,че се съмнявам че на снимката ще успееш да видиш преливането на цветовете.В снимката се губят доста от ефектите

# 119
Рия днес пристигнаха салфетки за теб от Фанси-мини да си ги вземеш,моля. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт