Още много малко ни остана, СЕПТЕМВРИ всяка ще е мама!

• 11 608
  • 303
  •   1
Отговори
# 285
ЗДРАВЕИТЕ МАМЕТА;АЗ СЪМ НОВА ВЪВ ВАШИЯ ФОРУМ wavey ЖИВЕЯ В ИТАЛИЯ(АНЦИО)НА РОДИЛИТЕ ВЕ4Е МАМИ 4ЕСТИТО,ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБОЦИТЕ И САМО ДА ГИ РАДВАТ.АЗ СЪЩО СЪМ preggo,ТЕРМИНА МИ Е ЗА 28.09,4АКАМ С НЕТЪРПЕНИЕ МОИТА МАЛКА  smile3522.

# 286
  • Варна
Честито на Тиара, Ани, Кали и на Доци!!!  Hug   bouquet
Бях на разкрасяване и само докато се прибрах и бързам да видя какво става с бебе валежа  ylinfant
Да са им живи и здрави бебоците и много да ги радват smile3525

# 287
Ура, още едно бебе- да е живо и здраво на мама и тате, а на мама Доси- бързо възстановяване.
Дундаланке, не бой се – и аз съм тука, а има и други мами с термини за края не септември- няма да бързаме, я?
на новата мама- добре дошла.

# 288
Честито на Тиара, Ани, Кали и на Доци!!!
От сутринта не бях поглеждала, а то какво стана - бебета едно след друго Joy
Желая на всички мами бързо възстановяване  bouquet  bouquet  bouquet, а на бебоците да са здрави и много късметливи Wink
Аничка86, добре дошла  FlutterWink

# 289
Не се притеснявай-аз ще съм на линия!
Нито аз, нито бебето бърза да излезе! Laughing Laughing Laughing

И аз, и аз! ОЩе съм 36-та седмица все пак. Имам супер много работа да свърша преди раждането, тъй че хич не искам изненади. Планирала съм си дейността седмица по седмица до последно, дано не ми остава да довършвам писаници с две хлапета на ръцете. Ма не знам бебка какво е планирала де  Mr. Green
Не ме бройте към нетърпеливките обаче, ииима време, няма да остане вътре я! Ей снощи както и се наспах, а днес пък съм на концерт, животът с шкембе е чуден просто  Joy
Само оня ден като влизах в родилното на Майчин дом да разглеждам и ми се приражда леко, ама няма кой да свърши другите неща вместо мен, тъй че всичко по реда си ако може.

# 290
Ухааа още едно малко септемврийско сладкишче, честито на Доци да ти е здраво бебчето и бързо, бързо се прибирайте

# 291
Дудуланке, моето секцио е чак на 13-ти, така че компания ще имаш Hug
Току що говорих с Ани - будна е от около 13ч обедно време; каза, че не я боли много, защото и били инжекция; още не си е виждала бебето и каза, че тежи 3,520. Праща поздрави на всички, най-вероятно ще си бъде вкъщи от сряда другата седмица Peace

Последна редакция: пт, 24 авг 2007, 16:06 от samorasliche

# 292
Честито бебче и на doci, само прекрасни моменти да имате с мъжа ти  bouquet

А от Ани няма ли новини някой щърк, дали всичко е наред, колко е голям и разни други подробности? Praynig

# 293
  • Асеновград
Ехеееееее, ето още 2 бебчета за днес!! newsm44 newsm44 newsm44

ЧЕСТИТО НА МАМА КАЛИ И МАМА ДОЦИ!!!!!!

Колко много време има до довечера, дали няма да има други изненади, че за днес планираните вече са наяве Hug Hug  bouquet  bouquet

# 294

Чудя се  newsm78 вече сама ли ще си пиша във форума септември, че както е тръгнало, но важното да минава всчико леко и да са здрави и мами и бебенца  Praynig
[/quote]
Аэ сащо сигорно самичка ще си пиша преэ септември!Така като гледам бебо не се е раэбърэал эа никаде. ака че дудоланке ще си правим май компания

# 295
  • София
Хайде и от мен едно голямо ЧЕСТИТО на ANI-BANI, KALI, TIARA и DOCI. Да са им живи и здрави бебоците, а майките бързо да се възстановяват!   bouquet

# 296
Честито бебче и на doci, само прекрасни моменти да имате с мъжа ти  bouquet

А от Ани няма ли новини някой щърк, дали всичко е наред, колко е голям и разни други подробности? Praynig

Лилеби, виж горното ми мнение - писах за Ани Hug

# 297
Честита радост на Ани, Кали и Доци направо ми настръхва всичко като си помисля, че и на мен не ми остава много много да съм 2 в 1  Crazy

# 298
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Честито и на docibouquet Бъдете здрави и съвсем скоро да се гушкате у дома! Hug

Добре дошла на ani4ka86! Ще те прибавя в списъка към новата тема. Simple Smile Сега ще я пусна - много по-семпла е, но мисля, че картинките страшно я натоварват и е трудно да се правят корекции. Не че много се олекоти с новата визия, но все е нещо...

# 299
Адбре дошла на новата ни мама аничка86 Hug

Общи условия

Активация на акаунт