Бюро " Форумски справки "

• 55 576
  • 949
  •   1
Отговори
# 255
Мишон, поне разбрах със сигурност, че Жоро и Хемелеона (или Мерзавеца и буквата Омега (вече има една форумка Омега- да не стане пак грешка!)) не са едн и същ човек. Вторият се отказва да пише тук повече.
Уааа, значи изследването си е свършило мръсната работа викаш? Си! Научния метод, дами!

# 256
Василиса, това сериозно ли е за ЕМ и Жоро01?
Според мене не е честно да му ядем
гъза на Жоро01, защото е баннат и
не може нито да потвърди, нито пък
да отрече. Василиса пише приказки.
Нали не сте забравили все пак.

Вечке, защо масонският форум беше
затворен скоропостижно? Защото аз
не пишех там ли? Или друга причина?

Тая Нана не съм я чела, но звучи гадно.
Каквото и да е било.

# 257
Я, и аз помня доста от споменатите по-горе неща.
Само историята с НаНа ми я преразказаха, когато стана дума - вече бяха изтрили темите за мнимата катастрофа.
Мама Кенга засякох след края на пуническите войни за и против кърменето. Никога не ми е била неприятна, а Меденката беше много сладко дете, сигурно още е такова.
Историята с Идърайза ме втрещи. Тя и съпругът й, за когото се твърдяха най-различни неща като ръководство на християнска секта, измами с имоти или нещо подобно, бяха отмъкнали децата в Доминика, а после Интерпол ги доведе в България след няколкогодишно издирване. Самата Идърайза започна темата с "О, ужас, взеха ни децата". И тъй като този форум е всичко друго, но не и анонимен - аудиторията му е по-голяма от тази на най-тиражните ежедневници, се появиха и адвокатката на майката, и нейна приятелка, ако се не лъжа, накрая започна да пише и едно от децата. Но така и не се разбра развързката. Дано децата са се отърсили от всичко това.

Свекърва ми не знае какво изпуска като няма интернет. Гледа си тя как Брук ражда дете от зет си и мисли, че няма по-засукани сериали...

# 258
Василиса пише приказки.
Доня Василинда пише романи, ясноу! И прикъзки за лека нощ.

# 259

Вечке, защо масонският форум беше
затворен скоропостижно? Защото аз
не пишех там ли? Или друга причина?
.

Честно казано, нямам идея. Изтрая по мои спомени 6 месеца.
Ама насила хубост не става.
Другите инициаторки бяха много съкрушени от интригата тук и зарязаха нещата още в строеж.
Стават и такива неща по белия свят.

# 260
  • Linz
Да, вторият се появи да потвърди, че не е първият Simple Smile
Ама и Жоро не е М., Е. Naughty ... Не го вярвам след като се сетих още подробности от кореспонденцията ни (освен това, което Лиса разнася).

# 261
Да, вторият се появи да потвърди, че не е първият Simple Smile
Ама и Жоро не е М., Е. Naughty ... Не го вярвам след като се сетих още подробности от кореспонденцията ни (освен това, което Лиса разнася).
Я си кажи аргументите. 1.2.3.

# 262
  • Linz
Ааа, на мен някой каза ли ми къде живее Женята? Crossing Arms

# 263
Жоро 01 е Еухенио Минчев?!  Thinking Няма да мигна тази нощ  Crossing Arms

# 264
  • Linz
Абе как си представяте "Паркетният лъв" само за "пиченца" да говори? newsm78

# 265
Ааа, на мен някой каза ли ми къде живее Женята? Crossing Arms
Живее в центъра, а ти защо питаш?  Mr. Green

# 266
Зори и Синеочка верно ли са сестри, аз мислех, че е само шега понеже и двете са такива русички и белички...

Не са , но много си приличат  Flutter Flutter

# 267
Май в една тема, в която имаше номинации. Бабиейросите водеха, а след априлките течеше агитация на лична да се гласува яко Laughing Имаше даже една мацка от тях, която си спечели прозвището " Агитаторка "  Mr. Green
Дам,аз дококото знам номинации имаше и априлките спечелиха(спечелихме де),но коя е тази "агитаторката" не ми е ясно ThinkingМоля светнете ме или нека сама си смени ника,та да се сетя NaughtyТози е хем оригинален,хем по-нов hahaha

де Ваня-Това доказано ли е Shocked,което пишеш?Сефте го чувам,а уж съм от групата newsm78Не вярвям някой да се впрегне дотолкова за една номинацийка Laughing
П.П.Опссс,сега прочетох продължението!Ти гледаш от старната на губещитите.А ако бяхте спечелили вие(до тогава не бях и чувала за бабиероси,но това е друга тема.Иначе името е супер)?

Аз май съм пишман клюкарка.Никоя история не бях чувала.Освен горепосочената

Последна редакция: чт, 23 авг 2007, 22:34 от ~Цвети~

# 268
  • Кори Селести
Писах вече, че Жоро е Веселин Маринов.
Не четете ли?

# 269
Писах вече, че Жоро е Веселин Маринов.
Не четете ли?

hahaha hahaha hahaha

А аз съм Венета Райкова, не си ли личи  Crazy

Общи условия