"АПРИЛските черни дупета се завръщат от села, планина и морета!"

• 10 786
  • 284
  •   1
Отговори
# 270
Леле,благодаря на всички толкова радушно ме приехте  bouquetАз съвсем от скоро може би 1 седмица изобщо чета и участвам в бг мама,но нали ме разбирате докато се ориентирам,естествено първо да се разпиша при близнаците.

# 271
  • София
Енви, и ние ще празнуваме 9 години на 26-ти!

Честит празник и на вас!

# 272
Ехеее, имаме си бебе в отбора. Мъм, честито ти принцеса! Много да ви радва, да ви е жива и здрава![/size]

Хе, хе, Смин, и аз се гласях за второ пролетно, ама нали гледаш колко ме огря Mr. Green. Все си обещавах, че лятото аз няма да бременея, хубо съм си обещавал, да го бех и спазила. Че и аз като Фил в чудо се видях това лято. Голям гърч еййййй, ама добре че захладнява вече.

Добре дошла на новата близнашка мама  bouquet

Ексче, голям екшън сте имали и пак полезно инфо си дала, благодаря за което Hug

Спомени от ДГ Thinking хмммм, имам доста. На ясла не помня дали съм ходила, май не. Но градината много я харесвах. Ярки спомени, че в обедната почивка момченцата се караха кой да дойде в моето легло Embarassed. Що така незнам, навремето не бяхме така отракани като сегашните дребуси. Едно много буйно бих казала такова не даваше на никой да припари, ама то беше голяма любов. Всеки път като ме видеше в магазина с баба си и ми купуваше байкалче. Ние понеже квартални деца и все там киснехме ( аз живеех точно отсреща, а вуйна ми работеше там). Та  с тез байкалчета си ме беше заплюл. Само дето един ден му избиха лимките и до ден днешен имам белег над горната устна спомен от него. Наистина не беше май у ред това дете.... та това ми е спомен дето няма да забравя, но пък бяха страхотни времена иначе.

# 273
Добре заварила MissZ,до колкото разбирам и ти скоро ще ме догониш в броя на децата,моите момчета ги родих със секцио по мое желание 7 дни преди термина,те още нямаха намерение да излизат,но аз вече умирах от желание да ги извадят че не издържах вече.Родих ги по 3кг и по 50см и двамата,иначе са разнояйчни  и в действителност са доста различни.Големи лудетини са и за мое щастие свекървата напусна работа за да ги гледаме и все още ми помага.Белите които измислят нямат край,от къде черпят тази безспирна енергия незнам,иначе са много гальовни,и много бърборят,решът ли нещо не отстъпват но все пак са телци,да са ми живи и здрави ще се справям някъкси. 

# 274
  • София
Дани, страхотни сте! И ти направо...страхопочитение изпитах - да износиш близнаци до края! newsm74

# 275
Дани, страхотни сте! И ти направо...страхопочитение изпитах - да износиш близнаци до края! newsm74
Благодаря Вени,само една майка може да разбере колко е трудно да дадеш живот на някого и особено на двама пълни с енергия синове.Много ми беше трудно и никога няма да забравя тази кошмарна бременност,а си мислих че ще се наслаждавам на корема си и на мърдащите котенца вътре,ще си ходя на лекцийки и по магазините,ама нищо подобно,но все пак се справих,гордея се с себе си,резултатът е страхотен,само че много ми се иска и едно момиченце да си родя след време като пораснат момчетата,само дето таткото го е страх да не са пак 2,аз нямам нищо на против ако са момичета. Laughing Joy

# 276
И аз разгледах вашите снимки Вени страхотно семейство сте,имате си и момченце и момиченце,да са ви живи и здрави и да ви радват.  bouquet

# 277
  • Русе
Привет!
Я, какво прекрасно попълнение си имаме!
jinjer_78, добре дошли с малчуганите! Hug Винаги съм се възхищавала на близнашките мами и лееееекичко съм им завиждала даже Blush- голямо щастие си е това, но е и доста трудно. А ти щом и за сестричка/и се замисляш, шапка ти свалям! Grinning

Аги, честита годишнина! Здраве, любов и дълголетие на цялото семейство!  bouquet

Фил, и аз съм ги сравнявала менютата в яслата и тези за вкъщи - винаги са били различни, ама все МК ги готви. Аз ги питах в МК, какво ще ядат децата в яслите, и те ми казаха - "Мииии, сухо нещо сигурно"  Rolling Eyes...Не знам и аз, ама не вярвам да ги оставят на кремвирши, боза и сухи пасти  Crazy... Все ще намерят решение за 1 седмица, си мисля.

# 278
  • София
Дани, мерси! Embarassed

# 279
Привет и на теб Иленка,разликата между твоята принцеса и моите разбойници е само три дни,така че ще ме бъде интересно да си говорим за развитието на нашите наследници. Peace

# 280
Джинджър, ами ти си ги изкарала твоите даже по-дълги от моята Лекса, а са били и двечки. Браво на теб! Аз като знам с какъв огромен шкембак бях, а ти с бебета размер почти на моето не мога и да си представя. Ама да ти кажа, пак по-леко си се разминала, защото ако трябваше да бременееш сега лятото, ей тогава щеше да ти е гърч. За близнаци аз се надявах и първия и втория път, но уви! Сега ме е "страх", че ако се навия за трето може и да ме  огрее и се чудя как бих се оправила с 4. То какво "ако" аз съм си навита, само таткото нещо се дърпа, но за сега ще оставя нещата така, пък тайничко ще си се надявам и на трето.

Аз викам нова тема ще има, а ние се мъдрим още на 14 стр. от вчера.

# 281
  • нейде там, където ....
И аз искам трето, ама това е друга тема. Сама съм си казала кога може. Таткото е за, когато аз реша.

Иска ми се да питам, макар и на края, за нещо, дето и аз не знам дали е проблем. Митко се търкаля по земята. Както си седи, подпре се с ръка, присвие я и лекичко и внимателно полягва. там вече си се занимава с нещо. Дори един път поиска така да яде. От около седмица е така. Преди две падна и се удари, но лекарите казаха, че няма проблеми. Дали все пак да не ида на някакъв специалист да го види? Или пък си е нормален период? Отдавна е на ясличка. Приеха нови бебета в понеделник, но той го прави това по-отдавна . . От какво може да е? Друг има ли подобни проявление? Справихте ли се? Всичко друго ни е наред, но си дадох сметка, че Митко за 1 година е качил 4 кг. Ще става френски мъж  под прикритие Laughing

Предлагам нови заглавия за следващата тема
Априлчетата са готови за подвизите свои нови
Априлската чета засмяна облича есенна премяна
Преполовява втората година Априлската дружина . . .

# 282
Момичета, черпя ви!

Цяла сутрин бяхме на пазар, сега се прибрахме, хапнахме и започвам да се готвя за довечера - ще търкулнем и питката на Тони днес, после ще ви докладвам какво е гепсал!  Mr. Green

# 283
Тая тема можем да я обявим за "писаната най-дълго време" - от 23ти август  ooooh!

Добре дошла, jinjer_78   bouquet

Честит празник на Аги и Енви! Много любов и разбирателство!

Вени, ние сме на 27ми септември, явно септември е добър месец за сватби  Laughing

Мисче, ми 3тото ще е пролетно бебе  Crazy
рамама, със здраве да си ги носи малката принцеса  Heart Eyes

# 284
Някой има ли вести от Бубката? Как ли е минало тяхното пътуване? Нали среща-мреща щеше да има с нея някъде, кой е в час?

Чаена вие двоен празник си правите тази вевер, да ви е честита годишнината!

Общи условия

Активация на акаунт