Какви обувки,ботуши...

• 32 093
  • 210
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна

Изглеждат страхотно!Къде ги купи? Rolling Eyes

Мерси.  Embarassed У Варна.  Mr. Green Ако си тука, свиркай-ще ти кажа. Wink

# 151
 PeaceЗелените с токичките!А!?
http://www.fema-bg.com/index.php?m=1142&lang=1

# 152
Да, харесват ми, още повече че съм привърженик на зеления цвят- любим ми е. Ако можеш да вървиш с толкова високи токчета, ако имаш много зеленкави дрехи и още един чифт ботуши който да сменяш с тези, когато не си облечена с зелено си ги купи.

# 153
Аз пък си купих вчера тези. Доволна съм, защото търсих ниски, шити са, естествена кожа, за невероятните 49 лева.  Peace

Поздравявам те за избора,мнооооооооога ми харесаха.Ще си потърсия а аз! Peace Peace

# 154

Мерси.  Embarassed У Варна.  Mr. Green Ако си тука, свиркай-ще ти кажа. Wink
    Не съм там,няма и да съм скоро,за съжаление....... Sad

# 155
Черните с капсичките  Grinning

# 156
http://www.angelfootwear.com/index-bg.html теззи много ми харесват.
Сия Уомен страхотни са!
      newsm74   и в Монтана имат магазин,но дали имат тези модели незнам 6те проверя  дано да ги имат
Като гледам са само изкуствена кожа  в този сайт Rolling Eyes

# 157

Точно в това е драмата ми в момента  Rolling Eyes
Вчера си харесах едни ботуши, всъщност влюбих се в тях  Crazy
Обаче са от изкуствена кожа  Cry
Никога досега не съм купувала обувки или ботуши от изкуствена кожа, но тези толкова много ми харесват, че ще се гътна от яд...
Моля, някой ако има опит да разясни какви всъщност са негативите на изкуствената кожа  /водят я еко кожа/ Thinking
Чудя се дали въпреки всичко да не ги взема  Crossing Arms

# 158
# 159

Точно в това е драмата ми в момента  Rolling Eyes
Вчера си харесах едни ботуши, всъщност влюбих се в тях  Crazy
Обаче са от изкуствена кожа  Cry
Никога досега не съм купувала обувки или ботуши от изкуствена кожа, но тези толкова много ми харесват, че ще се гътна от яд...
Моля, някой ако има опит да разясни какви всъщност са негативите на изкуствената кожа  /водят я еко кожа/ Thinking
Чудя се дали въпреки всичко да не ги взема  Crossing Arms
Взимай без да му мислиш.И аз се влюбих в едни изкуственяци оня ден и ще ходя да си ги взема.Не ме интересува, че са изкуствени. Crossing Arms

# 160
  • София-в сърцата на моите деца
Ами и аз си купих по-рано едни изкуственяци, но само през по-топлото време ти запарват кракат, а през студеното време ти е студено на краката! А иначе си ги носих доста време!!! newsm78

# 161
А какво ще кажете за тези?

# 162
karmen{} ,
тези са за мъжО. Mr. Green

Ами и аз си купих по-рано едни изкуственяци, но само през по-топлото време ти запарват кракат, а през студеното време ти е студено на краката! А иначе си ги носих доста време!!! newsm78

То пък аз като се изръсих миналата година 330 лева за ботуши естествена кожа, да не мислиш, че пак нямах тия проблеми.

# 163
Взимай без да му мислиш.И аз се влюбих в едни изкуственяци оня ден и ще ходя да си ги взема.Не ме интересува, че са изкуствени. Crossing Arms

Май така и ще направя  Grinning

Аз имам и други ботуши, тъй че тези ще ги слагам дет се вика за разкош.

# 164
  • Варна
То пък аз като се изръсих миналата година 330 лева за ботуши естествена кожа, да не мислиш, че пак нямах тия проблеми.

Shocked Ти у ред ли си ма, жена?  Hug Баууу... Ни мож ма накара да ги дам, даже да ги имам.

Общи условия

Активация на акаунт