Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е оптималното положение на бебето в утробата?
Какво е значението на позицията на гръбчето на бебето и усещанията от страната, от която се рита?
Какво е значението на контракциите по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е оптималното положение на бебето в утробата?
-
Какво е значението на позицията на гръбчето на бебето и усещанията от страната, от която се рита?
-
Какво е значението на контракциите по време на бременност?
-
Какво е препоръчителното положение за сън по време на бременност?
-
Как се казва бебето на Мирама?

Ама после като ви вземат там с Патканиш да развеселявате народа, да не ни забравиш и пак да пишеш тука

Та си викам нека аматьорите да дадат път на професионалистите 

?!?!) нека аз да ти ги разтрия"... ами какво да правя ще се жертвам... ако не с пръскалцето
И аз искам масаж на краката...и на други места де...
, докара ме до там да искам да изям цяла кофа с шоколад
,та пак на тръгване на всеки се дава recuerdo,малко подаръче за спомен,аз съм поръчала едни много сладки бебенца момиченца,правят се от някаква глина ли ,керамични ли са,незнам,на гърба имат магнит ,може да ги ползват за бележки за хладилника дето ги лепят,.поръчах ги преди 3 седмици , ще са готови другата седм,и ще ви пусна снимка,та на тез бебенца се слага тюлена торбичка с едни бели захароснали бадеми 3 броя,които означяавали здраве, щастие и благоденствие,нещо такова.и също има картичка с надпис Благодаря ви че дойдохте да се запознаем или да ме видите,нещо такова и името на бебето,по принцип се слага и датата ,но аз съм без дата,пак по обясними причини.В клиниката ти носят тук много цветя,цели кошници,други кошници с дребни плюшени играчки,балони и сладкиши.Скоро ходих до етажа където сa родилките и пред всяка врата имаше по един мъж куриер с по една такава кошница и чакаха да поднесат подаръците,явно имаше визитация ли кво ли в тоз момент и не можеше да ги вкарат по стаите,ма едно красиво беше ,почти целият етаж в такива красоти.Ох много дълго стана,дано не съм ви отегчила ,но подробности или разказ в картинки живот и здрав като родя аз.и разбира се от бейби шауъра другата събота.
не е добре това, подготвителните контракции са безболезнени. А и да питам за тази продължителност от две минути, стига бе МНОГО дълго, четох в книгата пише точно преди да родиш контракциите стават на интервали от една - две минути с продължителност около 40 секунди.