Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е оптималното положение на бебето в утробата?
Какво е значението на позицията на гръбчето на бебето и усещанията от страната, от която се рита?
Какво е значението на контракциите по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е оптималното положение на бебето в утробата?
-
Какво е значението на позицията на гръбчето на бебето и усещанията от страната, от която се рита?
-
Какво е значението на контракциите по време на бременност?
-
Какво е препоръчителното положение за сън по време на бременност?
-
Как се казва бебето на Мирама?

)) 
От къде ги намери тез палатски гащиии?
Верно са страстоубийки и половина, а на фона на онези миниатюрни прашленца си изглеждат гигантски.
Ей, до къде я докарахме, да носим гащите на баба още на млади години. 
/ с тези кабели това малко слънциче...
Как няма да ти отичат крака и ръце. То сега е и от бебо и от топлото. 
Чудесни са, а малката ви шушолина да си врътка на воля пухкавото дупе. 
, за устискване на положението и никакво обебване още...
Но, какво да се прави, явно и това е част от програмата. 
Но дали могат да минат за тези тип подготвителните или съм си за бърз консулт с докито??? Какво мислите вие?
. Ох никога не съм чакала като сега с нетърпение да дойде есента, напурво място заради бебка но и за да
такова говедо.

Аз си мислех, че там вече знаят и чак сега имах възможност да прочета какво става при тях. 
) и сега чакаме другата седмица да ни го дпставят, че незнам ако е без зимен кош кво ше я правя тази количка, че и сме платили всичко