Мамо Иги, тка ме развълнува, 4е до сега седях и циврих от умиление пред компютъра. Прегръщам ви

За свещи4ките Виброкол съм 4увала само хубави работи. Една приятелка ги използваше при зъбоникненето и казва 4е имат ефект

А сега отивам да 4ета за ССФ
) 

)
Еми накрая ще минем май без урина. 

или поне да беше оня с големите мускули дето пее с Тони Дачева, ама този ...
! Дори и да не изпълни всичките условия - първото ще е абсолютно задължително!!! Засега сме се ориентирали към Равда, но още нищо не сме уточнили. Карим, ще ти кажа допълнително къде ще сме - може да пуснеш някое репортажче с надслов "Циркът отново е тук!"
събуди се в 3 през нощта и до 5 си играхме,не иска да яде,мрънка и иска само на ръце ,та се потим заедно,не спа преди обяд и до сега я приспивах 45мин,като аз задрямах 2 пъти,но тя не ........ и по чудо и се разминава пердаха...
.Дари е в разгара си, спала е има- няма 20 мин
( на фона на в4ерашните 0
та...картинката е пълна
.Дзверо в момента разхвърля току-що сгънатото пране
, а аз нямам сили дори да й се скарам
.Не съм никак на кеф през последните дни, и май и при4ината ми е ясна.Миленка се размина със семейните крамоли, но аз май ще вадя 4ервен картон 
.Без кола съм днес, а искам да ида до Ок и се 4удя дали да тръгвам с такси в тия жеги
) 
снощи ми дойде
хем корема след раждането вече не ме боли при тези гости, ама така хич и не усещам кога се изспват
отделно и съм мноооооооооооого уморена и се чудя кога да си организираме една почивка само за спане и любов с татито, само няколко дни без Ния
и такива ми ти работи, ей затова не ми се пише, а тихичко само си чета
хич и не го мисли, а отивайте всички вкупом на моренце
но да е минимум за 10 дни
компромиси трябва да има и от двете страни
Мадона и ние другия месец ще бъдем на сватба
само дето още нямаме покана
поне засега
още един час само за мен 
В тази връзка, баща ми, нали си е шегаджия и като го питат как така е толкова слаб им отговаря, че пие медицински глисти и праща хората в аптеката да си купят

нямах нерви да ходя и да гарата. Утре с таткото ще ходим общо да се пържим. Освен това трябва да избера и нещо от името на двете баба и и дядовци. Уж толкова много неща, а нещо нищо не мога да избера.
Мислих и триколка, но те са УЖАСНО грозни.
( и именно заради това ще ти спестя сърденето 4е не се обади
).Тази маси4ка май я имаше в пакостник ако не се лъжа. В4ера ходих до там и ми се мерна....
. А за подаръците от имеот на родата, аз май писах по-преди.Дари има ( избрани от мен) колело триколка с дръжка, коли4ка за бутане( от тези с крака).Много съм доволна- На дисни е и си заслужава
.Хубава коли4ка за кукли с кукла също е вариант...
Ако се сетя за още нещо ще пиша
, 4е се 4удя дали да тръгвам
Но на една моя приятелка с бебе, по-голямото й дете беше хванало глисти, колкото и странно да ми се вижда и го лекуваха скоро. Наистина му скърцали зъбите докато спи. Странна работа.
Ние също се замисляме за море през септемрви, но, Блу, няма да е за повече от 5дни, какви ти 10, само в сферата на мечтите ми ....

Да расте здраво,усмихнато и послушно дете!
На мен ми е екстра в къщи с Вики, даже почнах да се терзая, че половината ми отпуска почти мина вече.