Лятна жега е голяма, но за АВГУСТовски ден рожден - прегради няма!

• 9 924
  • 269
  •   1
Отговори
# 15
МОите съболезнования на Лорекса Sad
Мамо Иги, тка ме развълнува, 4е до сега седях и циврих от умиление пред компютъра. Прегръщам ви Hug
За свещи4ките Виброкол съм 4увала само хубави работи. Една приятелка ги използваше при зъбоникненето и казва 4е имат ефект Peace
А сега отивам да 4ета за ССФ Mr. Green( мерси ,Елф4е  bouquet)

# 16
  • София
Ехо, какво правите, тук е голяма жега, т.е. у дома.......как си мечтая за един климатик....
Честит рожден ден на Камен и на Мария Магдалена! Много здраве и да са най-големите късметлии!
Лъчо заспа, ама Мишо обикаля около мен и се прави на сервитьор, много му е харесало да сервира и отсервира... Нищо не казвате за морето и нашите бебета, не мога да реша, ама че съм и аз нерешителна за такива по-неважни неща.........

# 17
  • Някъде там...
Честито на днешните рожденници!
Бъдете живи и здрави!

Охх, Мадонке опасна работа си  Mr. Green Twisted Evil
А за пикото и днес пак нищо не свърших, сложих му колектора, но пък докато го видя , той се изпишкал и пак нищо не останало в пликчето, излива от дупката. Много тъпо са го направили Sick Еми накрая ще минем май без урина.

Мамо Иги наистина сте имали един прекрасен празник  bouquet

Голяма жега пак настана и утре пак такова го дават Sick

Лорексче, моите съболезнования ,миличка! Hug

Лек ден!

# 18
  • В ЛЮтеницата
Мадонка, тоз ма е окрал с текста, шъ знайш, щот аз т'ва не съм го чувала и толкоз много не мога да пия, та да го изслушам  Shocked! Все се надявах да е нещо поне като Васко Кръпката ...  Wink или поне да беше оня с големите мускули дето пее с Тони Дачева, ама този ...  Twisted Evil!

И моля благодарностите само към Бубчето, ние досега с Лора се пържихме навън и нямам участие!

Моят мъж ме навива септември да ходим пак на море, а аз уж се дърпам. Поставих му сто условия като напр.:
1. на 15 най-късно да сме си тук, защото ще имам важен ангажимент. Той попита да не би да тръгвам на училище да си наваксам някои от първите седем години  Mr. Green
2. Ще карам аз, а той ще пее песнички на Лора и ще й подава играчки.
3. Ще си псувам сама шофьорите дето ме ядосват, а той няма да си отваря прозореца и да ръкомаха многозначително.
....
100. Ще ми се даде възможност този път да получа разлика от банския, а не само от презрамките от всичките ми потници.

И той засега кима с глава, ама ми изглежда доста уклончиво  Thinking! Дори и да не изпълни всичките условия - първото ще е абсолютно задължително!!! Засега сме се ориентирали към Равда, но още нищо не сме уточнили. Карим, ще ти кажа допълнително къде ще сме - може да пуснеш някое репортажче с надслов "Циркът отново е тук!"  Wink

# 19
И аз да се запиша..
Елфче-мерси за линка към сватбените снимки на Велмар....
Мамо Иги-тръгвай смело за морето..Не е толкова страшно с "Деца на море",а и щом на Лъчето ще му се отрази добре,не се двоуми.Грижите навсякъде са си грижи,но поне няма да чистиш и готвиш няколко дни.
Мартина днес ми скъсва нервите... ooooh! събуди се в 3 през нощта и до 5 си играхме,не иска да яде,мрънка и иска само на ръце ,та се потим заедно,не спа преди обяд и до сега я приспивах 45мин,като аз задрямах 2 пъти,но тя не ........ и по чудо и се разминава пердаха...
И за да не съм толкова оплакваща се,май Пепър ще излезе права и пак ще ядем заедно сол с благоверния ми   Twisted EvilВъпреки,че всичко висеше на косъм или по-скоро бяха решени нещата. Twisted Evil Големи разправии бяха,но по съвет на баща ми след няколкочасови изяснявания,разговори и т.н.- пак направих компромис...Сега,като след скандал нещата са розови...да видим до кога.
Целувки на всички  Heart Eyes

# 20
А, Велмар-честито за почти готовата баня...ама чакаме снимки.Недей така скрито-покрито....

# 21
 МОмичета, не издържам ве4е #Cussing out.Дари е в разгара си, спала е има- няма 20 мин ooooh!( на фона на в4ерашните 0 Shocked трябва да съм благодарна), умирам от жега, въпреки 4е вкъщи не е толкова горещо, на вси4кото от горе ми дойде М Sick та...картинката е пълна Crazy.Дзверо в момента разхвърля току-що сгънатото пране #Cussing out, а аз нямам сили дори да й се скарам Sad.Не съм никак на кеф през последните дни, и  май и при4ината ми е ясна.Миленка се размина със семейните крамоли, но аз май ще вадя 4ервен картон Twisted Evil( само да го видя де, щото по4ти не се заси4аме, а като се видим, по4ти не си говорим).Преди малко разлях и една 4аша с кола върху  изгладените ми от прането бели 4аршафи , но - нямам сили и за това да се ядосвам.Чудя се коя гора да хвана, 4е да излеза от тая дупка, в която съм попаднала Rolling Eyes.Май отпуската не ми влияе добре. Ще взема да се пиша доброволка и да се върна на работа по-рано от о4акването, 4е още 3 седмици ще изперкам #Crazy

Я кажете който знае, какъв е слу4ая с ремонтите по околовръсното newsm78.Без кола съм днес, а искам да ида до Ок и се 4удя дали да тръгвам с такси в тия жеги Rolling Eyes( ако стигна до там може и да снимам банята Wink)

# 22
  • София
Изпуснала съм нишката на вашите семейни несгоди, дано всичко се подреди и сте заедно, защото децата ни много обичат и татковците си, Лъчо като види баща си и изпружва две ръце, като два пъти "хайл хитлер" и почва да му гука и каканиже, а на мен само номера ми прави, все на ръце иска и ми пищи като го пусна долу, и на всичкото отгоре не ще и да яде и той като другите си събратя от тук, не че не съм свикнала, ама и Мишо и Лъчо ми идват в повече със злоядството.... Поне на Лъчето не му личи много...

# 23
  • у дома
пу, за мене  Hug

явно на мен ми се струпват и вашите неприятности  Twisted Evil мъдрец ме боли  Tired снощи ми дойде  Tired хем корема след раждането вече не ме боли при тези гости, ама така хич и не усещам кога се изспват  Twisted Evil жега ми е и ще лудна вече  Tired отделно и съм мноооооооооооого уморена и се чудя кога да си организираме една почивка само за спане и любов с татито, само няколко дни без Ния  newsm78 и такива ми ти работи, ей затова не ми се пише, а тихичко само си чета  Blush
Mamo Igi, излишно е да пиша, че и аз се просълзих гледайки снимките ви   bouquet хич и не го мисли, а отивайте всички вкупом на моренце  Peace но да е минимум за 10 дни  Mr. Green mmilena  Heart Eyes  Hug   bouquet компромиси трябва да има и от двете страни  Naughty Мадона и ние другия месец ще бъдем на сватба  smile3533 само дето още нямаме покана  Mr. Green Ния обича кучетата, а и те нея  Simple Smile поне засега  Laughing

е, имаше мъничко почивка онзи ден - успях да стигна до козметичката си  Mr. Green а пък утре всички вкупом сме на педикюр  Joy още един час само за мен  Party

ps ааааа и във времето, когато Ния успява да заспи и сме вкъщи, аз тихичко успявам да си проектирам така мечтаната кухня  Blush

# 24
  • Sofia
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЧЕН! БЪДИ ЗДРАВО, УМНО И МАЛКО ПАЛАВО ДЕТЕ!
Mama Igi, много ме разчувства твоето албумче. Възхищавам ти се на силата и положителната енергия, която имаш. Лъчко и Мишо са най-щастливите деца, защото имат теб!

Спинки, това за глистите и аз го чувам за първи път newsm78 В тази връзка, баща ми, нали си е шегаджия и като го питат как така е толкова слаб им отговаря, че пие медицински глисти и праща хората в аптеката да си купят Mr. GreenНай-странното е, че доста му се връзват и ходят по аптеките да питат Joy Joy Joy

Днес в най-голямата жега обикалях като луда по магазините за играчки да избера подарък за Димана. Най се ядосах, че бих път до магазина на Чико до южния парк, за да ми кажат, че нямат музикална масичка в момента #2gunfire нямах нерви да ходя и да гарата. Утре с таткото ще ходим общо да се пържим. Освен това трябва да избера и нещо от името на двете баба и и дядовци. Уж толкова много неща, а нещо нищо не мога да избера. smile3547 Мислих и триколка, но те са УЖАСНО грозни.

Пеперче, що не предложиш на мъжо, ти да отидеш със самолета до морето, а те да те чакат на летището Mr. Green

# 25
Елион4е, защо не се обаждаш преди да се разкарваш насам, бе мила....Чак ми стана жал задето си обикаляла в тая жега Crazy( и именно заради това ще ти спестя сърденето 4е не се обади Wink).Тази маси4ка май я имаше в пакостник ако не се лъжа. В4ера ходих до там  и ми се мерна.... Thinking. А за подаръците от имеот на родата, аз май писах по-преди.Дари има ( избрани от мен) колело триколка с дръжка, коли4ка за бутане( от тези с крака).Много съм доволна- На дисни е и си заслужава Peace.Хубава коли4ка за кукли с кукла също е вариант... newsm78 Ако се сетя за още нещо ще пиша
 И все пак никой ли не знае къде текат ремонтите на БОйко БОрисов #2gunfire, 4е се 4удя дали да тръгвам Rolling Eyes

# 26
  • София
Все забравям да го дам като идея на мамите, които трябва да вдигат хемоглобина на малчовците - нали уж препоръчват елдата при анемия, тъй че пробвайте и с нея.  Peace
Аз пък да питам някоя от вас дали е давала каши на Слънчо? Взела съм една и още й се чудя.  Rolling Eyes
Това за глистите и на нас педито не ни е казало.  newsm78 Но на една моя приятелка с бебе, по-голямото й дете беше хванало глисти, колкото и странно да ми се вижда и го лекуваха скоро. Наистина му скърцали зъбите докато спи. Странна работа.
Пепър, вие нали бяхте на море? Къде дават по два пъти!  Crossing Arms Wink Ние също се замисляме за море през септемрви, но, Блу, няма да е за повече от 5дни, какви ти 10, само в сферата на мечтите ми ....
Елиона, аз писах преди за подаръците на Ивчо - почти като на всички тук са - онова за прохождането на Чико, много дрешки и играчки, едно самолетче, което става да се вози на него, а последното което взехме се оказа много полезно - спасява ме от нощно люшкане на ръце - такава люлка, дето се вижда на снимките на Ина. Направо засега ни е най-сполучливата покупка!  Peace

# 27
  • гр.София
 Велмар,според Дир-бг ремонтът е между Симеоновско шосе и България. Там не движат автобуси 111 и 112. Излиза,че към Люлин е чист пътят

# 28
Еееее, писах, писах и ... cannot find the surver. smile3511
Сега по спомени...
Първо ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на КАМЕН! newsm59 Да расте здраво,усмихнато и послушно дете!

Velmar, дай я насам тази отпуска. Grinning На мен ми е екстра в къщи с Вики, даже почнах да се терзая, че половината ми отпуска почти мина вече. ooooh!
Mama Igi, чудесен празник!Само хубави неща да ви се случват занапред!  bouquet
Mmilena, дано нещата да се наредят при вас.Няма да давам съвети, защото не съм запозната със ситуацията, но както е казала Blueeye компромисите трябва да са от двете страни. Peace
Elwing, аз давам на Вики каши Слънчо, хапва си ги с удоволствие, особено има една бананова с бисквити май беше. Simple Smile
Valstef, много неприятно това с мъдреца, дано процедурата не е много болезнена. Hug

Вики днес докопа четката си за зъби и цял ден няма пускане.И навън си я носихме, "миеше си зъбите" докато се разхождахме, а в момента спи и я стиска в ръка. hahaha

# 29
  • София
Аз пък да питам някоя от вас дали е давала каши на Слънчо? Взела съм една и още й се чудя.  Rolling Eyes

От доста време давам на Калоян каши на Слънчо и съм доволна. Детето ги яде, но пък Калоян не е голям критерий, защото не е злояд и капризен и си хапва всичко.

Общи условия

Активация на акаунт