Лятна жега е голяма, но за АВГУСТовски ден рожден - прегради няма!

• 9 923
  • 269
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас
Здравейте от нас!Ние се завърнахме за 5-6 дни в Бургас.Ще празнуваме тук рождения ден и пак ще забягваме.Много ни липсвахте.  love001Исках само да се разпиша,ще гледам тази нощ да наваксам всичко непрочетено.

# 46
Днес е много пусто тук.Къде сте всички? Simple Smile

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на АННА! newsm59

Ние утре сутрин заминаваме за Созопол.  grinning039, а още не съм почнала със събирането на багажа ooooh!Ще ми бъде мъчно за вас. newsm56  bouquet

Приятно изкарване на празниците на предстоящите рожденници! Simple Smile
 newsm49

P.S. Стискайте палци да е хубаво времето! Peace

# 47
Добра вечер!

Занислих се сега, че макар и аз да имах мнение по въпроса с храненето -макар че не го казах и няма значение какво е било е жалко че спряха да пишат и МамаМарго и Дидика. Хайде, не бъдете докачливи и без това останахме пекалено малко майки, пишещи от първоначалия списък.... драснето по някой ред.... всеки е ценен за себе си

# 48
  • гр.Добрич
Здравейте на всички и ЧРД на Ана.

Събота и неделя е много пусто тук, но сигурно всички се събират за по-дълго с поливинките.

Днес отразихме едно моренце на Кранево. Водата беше супер и съм много доволна, но нямаше как да оставим малкия, а на море с деца.....
Тези дни Ивчо е много крив, защото му расте горен десен зъб. И то какъв зъб, направо зъбище.

Утре се каня да му правя питка, че от една седмица се пуска да върви. Още не е много стабилен, но като цяло е добре. Само се чудя къде ще бягам с тази питка. Момичета вие кога слагахте различните предмети на Прощъпулника ли? Аз няма да каня никого, просто майка ми ще опече една питка у тях.
Марулка, отива ти зеленото. Laughing
Лека нощ на всички.

# 49
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДИМАНА! ДА Е МНОГО ЗДРАВА,ВЕСЕЛА,ИГРИВА И ПАЛАВА!ДА НОСИ РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ! 
ELIONA ЗА ТЕБ:

spinki честити ходещи Крачета на Ивчо. А защо ще тичаш с питката?  newsm78
Тази вечер никой не е стоял до късно пред компютрите. Къде изчезнаха нощните птици? Наистина събота и неделя е пусто, но се надявам всеки да се забавлява със семейството си.
Пожелавам ви хубав слънчев ден с много разходки. Hug

# 50
Честит Рожден ден на Димана
Бъди много,много здраво,умно и послушно момиченце!!!
Елионка-

Наистина е страшна пустуш тук ............ама сега като запука дъжда ще видим............ Wink

# 51
  • софия
От сърце пожелавам на моята любимка Димана Heart Eyes!

Сега ми е много интересно с какво,ще почерпиш,Ели  Mr. Green...?

# 52
  • София
Честит Рожден ден на Димана! Да расте палаво и щастливо дете, много да радва тати и мама!

# 53
  • варненка от София
ЧРД на Димана! С пожелания да е щастливо детенце, да е много здрава, много бодра, с много успехи в живота!

# 54
  • варненка от София
Отдавна ми се искаше да го напиша, че даже и да го извикам:

ШУШАТА СИ ИМА ВЕЧЕ ЗЪБ! tooth

и то не къде да е, ами горен десен до кучешкия  #Crazy. Голямото чакане дойде със собствено мнение  Mr. Green. Дойде и нашето време да купуваме бели неща.

Кайли, тук във Варната и Добруджата това е обичай, когато проходи детето, майката замесва на бързо питка и тичайки я раздава по комшиите, за да бягат краченцата на детето и да не е спънато.

Не зная дали има други почитателки на маняшките романи за Беки Б, като мен, аз ги обожавам. Та вчера си купих последната книга на Софи Кинсела - Беки Б. очаква бебе. Ако не сте ги чели препоръчвам ги горещо, неангажиращи летни книжки за момичета пристрастени към шопинга smile3508 [/color]

# 55
Здравейте и от нас!
Честит рожден ден на Димана! Да е жива и здрава и да расте щастливо!

Spinki, честито прохождане на Ивчо! И ние като правихме прощапулник, свекърва ми взе питката и започна да тича пред предметите  hahaha По принцип знам, че е хубаво да има повече деца и те да тичат пред малкото.
Марулка, честито дългоооооочаквано зъбче! Да ви е беличко и здравичко!
Кайли, когато съм звъняла на зъболекаря ми да си записвам час, той си е записал телефона ми. Не съм му го давала аз  Rolling Eyes

Днес, май ще е дъждовно, но поне е малко по-прохладно. Лек ден на всички.

# 56
  • София
Привет!  Hug
Честит рожден ден на вчерашната девичка и на днешната - Димана! Да расте здрава, обичана от всички и много щастлива! Поздрави на мама й!     bouquet
Честито зъбче на Шушето! Браво!   Peace  Laughing А за черпенето - хвалбата не беше заради това, ама няма да откажа  Blush Wink
Адрианска, и на мен ми хареса СМС от зъбаря  Joy
Ние също се ориентираме май към Кранево, много ни го похвалиха, Спинки - твоето мнение какво е? Честито ви прохождане!  Hug Моят ивчо май е най-мързелив от адашите си  Embarassed
Вчера бяхме на Витоша, малко на хлад, че в София не се дишаше. Едвам накарах таткото да идем, а като по едно време се наложи да носи количката барабар с Ивчо, мислех че ще ме удуши, той пък доволен - безплатен фитнес  Mr. Green
Айде, до писане!
И мерси за мнението за Слънчо. И аз бях предубедена, Ганчев давам само плодови към кашата понякога, засега нищо му няма.

# 57
  • София
Честит рожден ден на Димана! Да расте здраво и весело дете!    bouquet  bouquet

Честито зъбче на Шушето!

# 58
  • Sofia
Много сте мили мацки!

Дани
, няма да черпя с лимонада, я!За да не се повтарям, ще отворя шкафа със скъпите вина. Нали е за Диманка!
Хайде по една чаша вино предиобедно

# 59
  • варненка от София
Спинки, честити ви проходили краченца, от вълнение по зъба ви пропуснах. Ама нашето зъбоникнене започна с охкане и пъшкане от декември, та до сега : wait moresmile. Да бяга, бяга Ивчо, да е много игрив и умерено палав running .

Елфче, ние също сме от не проходилите. Моето тантуресто кюфтенце предпочита да пълзи или да ходи по мебелите. Оня ден се пусна несъзнателно за секунди крачейки между столовете и като разбра, че се е пуснала изпадна в стрес. Първо ще си се радваме на зъбчето, пък после ще дойде време и на ходенето, дано процесът не продължи като зъбоникненето, че ако проходим, след месеци ще се гътна  Tired red

Ох, в София се заоблачи, но тук пИче ли пИчеее  sweating

А мен ме чака едно чистенееееее  clean clean clean prostor newsm75 wash 1dishes

Общи условия

Активация на акаунт