Чат-пат и София яде Слънчо. И на Петър се услаждат.
Мамо Иги,и аз тръгвам на море със съзнанието,че си слагам главата в торбата,въобще не планувам да си почивам.Но ще спя заедно със София,което вкъщи не правя.Другото хубаво е,че на морето Татковците са свободни от работа и нон стоп са на разположение, а не като в ежедневието ни да си почиват от нас,ходейки на работа

Трябва да тръгнем на 4 септ..И аз съм се спазарила да се върнем ден по-рано,заради много важен празник
. Той е на 16-ти,но няма да одя невапцана в никакъв случай
и на 14-ти съм на фризьор.Милена,хайде,наздраве, и нека по-дълго ви е розово. МУ-у-у! ( ако в този миг си смениш аватара,останалите ще ме сметнат за луда-жегясала)
Ембър, Вики е била днес походна реклама на марката четки.Искай хонорар.
Блу и Валка,сигурно е ужасно в жега да имаш и зъбобол. Не си спомням по-гадна болка

Днес ме домързя да ходя до джипи-то с резултатите на София,като си казах,че и утре е ден и чак по тъмно загрях,че утре е събота.
Карим,защо не си качиш снимките в албумите?
Мисля,да не прекалявам тази вечер с присъствие тук.
Бубче, мерси за труда по темата!
Пепър,браво за вдъхновението и заглавието!
Дано утре е пак така, че сме на кръщене на зетчето ми (Наско) Не мога да пропусна случката просто треба да съм там 
/ Иначе блазе ви за моренцето, аз вече втора година го пропускам, но затова пък май ще ходим на балкан средата на септември
тъй че на общият рожден ден не ме чакайте 

На няколко пъти тичах в другата стая да бухам, да не го разбудя чопърчето.
Ужас. Пия разни боклуци, прилагах и един бабешки чай с билки, но...сякаш кон ме е ритнал в гърдите.
Чувствам се дроб. 

и мерси за кафенцето
.
!
А зъболекаря ти защо то има номера на GSM?