Лятна жега е голяма, но за АВГУСТовски ден рожден - прегради няма!

• 9 925
  • 269
  •   1
Отговори
# 30
  • гр.София
 Привет.
  Чат-пат и София яде Слънчо. И на Петър се услаждат.
 Мамо Иги,и аз тръгвам на море със съзнанието,че си слагам главата в торбата,въобще не планувам да си почивам.Но ще спя заедно със София,което вкъщи не правя.Другото хубаво е,че на морето Татковците са свободни от работа и нон стоп са на разположение, а не като в ежедневието ни да си почиват от нас,ходейки на работа Simple Smile
 Трябва да тръгнем на 4 септ..И аз съм се спазарила да се върнем ден по-рано,заради много важен празник Simple Smile. Той е на 16-ти,но няма да одя невапцана в никакъв случай Naughty и на 14-ти съм на фризьор.
 Милена,хайде,наздраве, и нека по-дълго ви е розово. МУ-у-у! ( ако в този миг си смениш аватара,останалите ще ме сметнат за луда-жегясала)
 Ембър, Вики е била днес походна реклама на марката четки.Искай хонорар.
 Блу и Валка,сигурно е ужасно в жега да имаш и зъбобол. Не си спомням по-гадна болка Tired

Днес ме домързя да ходя до джипи-то с резултатите на София,като си казах,че и утре е ден и чак по тъмно загрях,че утре е събота.

Карим,защо не си качиш снимките в албумите?
 Мисля,да не прекалявам тази вечер с присъствие тук.
 Бубче, мерси за труда по темата!
 Пепър,браво за вдъхновението и заглавието!

# 31
Нали си споделих болката с вас за мъдреца и той взе че ме отпусна днес без да се надявам даже  Crazy Дано утре е пак така, че сме на кръщене на зетчето ми (Наско) Не мога да пропусна случката просто треба да съм там Mr. Green

mmilena, и аз ти желая да ви е все розово дето казва Бланк  Hug
Бланк а теб все като ти гледам аватара ми иде да се ти викна Ейййй Мохито   Mr. Green /всъщност къде отиде той newsm78/ Иначе блазе ви за моренцето, аз вече втора година го пропускам, но затова пък май ще ходим на балкан средата на септември  Flutter тъй че на общият рожден ден не ме чакайте  smile3534

Карим, на сватбените снимки си много яка и Кристияна и тя ме кефи много, абе всички сте прекрасни  Peace

Ember, знае детето... нищо че е малка - знае тя, че ако от сега започне да ги поддържа цял живот ще и се отплащат  Joy

Мадонка, от де го изкопа тоя Убавец бе мило, ама и ква песен пее човека, бря  hahaha

Айде да спирам, че мъжо май приспа детето вече  Joy

...само се сетих какво става с Марулка? newsm78

Последна редакция: пт, 24 авг 2007, 21:22 от val_stef

# 32
  • варненка от София
Дойдохме си, то бая имам да ви чета и да се информирам за клюките. Отивам да кърмя и приспивам и после ще ви чета.

# 33
Ейй привет момичета! ЧРД на малките папурчета днес!  Two Hearts
Днес, както и вчера ме мори адска кашлица, боли ме гърло и постоянно будя Дани вечер.  smile3516На няколко пъти тичах в другата стая да бухам, да не го разбудя чопърчето.  ooooh!Ужас. Пия разни боклуци, прилагах и един бабешки чай с билки, но...сякаш кон ме е ритнал в гърдите.  smile3511Чувствам се дроб.
Weary

Лорекса, съболезнования!
Мерси за комплиментите, обаче се чувствам булка-дебелана. Талията ми въобще я нямаше и незнам шивачите как успяха да поприкрият толума. Всъщност корема ми най-порасна в 7-ми месец.
blanc , незнам как става номера с качването на снимките в албума. Затова ги наредих в snimka.bg. Имам и една фотосесия с корема, но..то е голотия и зрелище. Може да поотбера някои снимки където съм пооблякана и да покажа. Пъпа ми изкочи много кофти. Вероятно и на вас. Ей това адски ме дразнеше. #Cussing out
Еййй забравям си мислъта от кашляне
. newsm61
marulka_s, вие още се кърмите?! Ейй супер. Браво за възможността и търпението!  newsm10

# 34
Тази вечер е многооооо пусто тук  Weary
На мен тези дни ми е доста трудно и тъжно и нямам настроение да пиша, но пък ви чета, а вие се покрихте някъде - да не заминахте всички към морето и само аз да си кукам тук  Crossing Arms

Забравих да честитя на празнуващото днес мишле:

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АННА!  bdbaloni

# 35
Ехо, разписче и благодарности на Бубчето за темата.
Вчера си легнахме в 5 сутринта, сега вече минава 1, така че се мятам на възглавницата.
ЧРД на Камен с красивото име!
Прогнозите са за продължителна жега през уикенда и доста влага. Индианците да почват да танцуват за дъжд.
Мамо Иги, радвам се да те видя, но не мога да отворя оттук сървъра на датата...
Лека нощ.

# 36
Да драсна и аз два реда преди да сме отпрашили към морето. Още не съм започнала да стягам багаж, а ми се спи и две не виждам- със запушен канал съм, почти не спах снощи, а Виктор както обичайно е буден от 5.30 ч., и направо ми иде да вия като вълк. А-у-у-у-у ooooh!
Млидият варварин до половин час ще бъде откомандирован у баба си, току- виж съм успяла да се освестя и започна да дипля багажериите. Подозирам, че кату0нът ще е потресаващ...
Ставам, че и ситния човек дойде да пише с мен

# 37

Милена.............. МУ-у-у! ( ако в този миг си смениш аватара,останалите ще ме сметнат за луда-жегясала)

hahaha Joy hahaha
Добро утро от нас...
vst_80-Защо мила,те е хванало и тебе чоглавото настроение.Сподели  си с нас ,може да ти мине или си напиши всичко на хартия-страшно облекчава.Целувки на двечките с Лори.
Елиа_гг-весело изкарване на моренцето
Карим-бързо да се оправяш!И аз така кашлям,ама от цигарите,хубавото е ,че Мартина не се буди от тютюневите ми изблици.
Марулка-добре дощли.Как е Шушелия-всеобщата ни любимка?
Ще слагам кафе-някой иска ли? Късо и силно...

# 38
Здравейте, момичета!
Честит рожден ден на празнуващите днес!   bouquet
Блу, Вал, много е гадно да боли зъб и то мъдрец, ако си спомняте аз преди около месец имах същият проблем. На мен много ми помогна жабуркането със смрадлика, пробвайте  Peace
Та, по повод на зъболекари, да ви кажа на мен какво ми се случи вчера сутринта. Както си лежиме с мъжа ми блажено и си гукаме и по едно време получавам SMS. От зъболекаря ми, който междудругото не е за изхвърляне, млад, с добра външност и по принцип мъж ми леко ме ревнува от него . А, SMS-а гласи: "Събудена? Бодра? А може още мъркаща в леглото?"  Shocked При което аз изпаднах в бурен смях, а сещайте се каква беше реакцията на мъжа ми. И как сега да му обясня, че нещо се е объркал и че не аз е трябвало да получа този SMS. Както и да е, повярва ми, но на мен ми беше много смешно през цялото време, защото мъжа ми не е ревнив и изпадна в кофти ситуация, а и незнам какво му стана на зъболекаря ми. Единственото нещо, което спомена е, че ще трябва да го сменя  Joy Ама не е познал  hahaha
Ще го питам аз като отида другия път, май ще трябва да ми направи поне една безплатна пломба, заради семейното неразположение  Laughing
Миленка, радвам се, че при вас нещата вече са розови  Grinning и мерси за кафенцето
Vst_80, дано при теб всичко е наред  Hug
Карим, бързо да оздравяваш  Hug
Elwing, аз на Сашко само каши Слънчо му давам, той ги харесва.

Моите съболезнования на Лорекса!  Flowers Rose  Flowers Rose

Приятен ден на всички и днес ще е много топло!

# 39
  • варненка от София
Честит рожден ден на Анна, да е весела, засмяна, много щастлива и да е гордост на мама и тати!

Много сте писали, много теми са разисквани и това за 3 дена, не мога да се включа по всички теми.

Искам да поднеса съболезнованията си на Лорекса. Ужасно е да загубиш близък, боли много, но от друга страна животът продължава и човек трябва да намери сили да гледа напред. След 3 дена стават 6 години от както загубих майка си и винаги ми става много тъжно и болно като се сетя колко неща пропуснахме да си кажем и колко неща не доживя, но истината е, че животът продължава и трябва да продължаваме да намираме радост в малките неща, да си казваме колко много се обичаме.

По този повод много ме трогна и мен албумчето на мама Иги, затрогваща е любовта и обичта ви към Лъчко и Мишето! Нека всички се обичаме като тях и така светът ще стане по-ведър и хубав.

Относно нашето здраве мога да кажа, че след Шушата минах аз през боледуването, сега татито се мъчи. Ама надяваме се вече да загърбим болежките. Днес мислим да спретнем един плаж на Кранево, че в тия жеги поне да разхладим дупета в морето. Иначе да ви успокоя, още нямаме зъби, още не ходим. Задържа се на крачета, но като разбере, че няма упора бързо прикляка и започва с пълзенето. За това си мисля, че скоро няма да меся питка. Иначе кръщенето го организираме за 22.09. Харесахме си една новопостроена църква в едно село в околността и там ще я кръстим Шушелитка. И понеже Мадонка ме разкритикува, че съм ви метнала със снимките на порасналата Шушелия, ето тук дзак

И Каримче, благодаря за добрите думи, но в нашата дружинка има още кърмещи майчета, сещам се за ВСТ80, Блан, МамаМарго, Айла, мама Иги, ако не се лъжа още цеди и храни Лъчето, Кайли, та не сме малко все още. Ако съм забравила някоя кърмачка да ме прости.

Елфче, аз слънчо и Ганчев не давам, предубедена съм към българското производство, заради занижения качествен контрол. И все пак всяка майка си преценява какво да дава според желанията, вижданията и не на последно място според възможностите си. Видях, че си ме хвалила за манджите, ще те черпя значи като дойдем в София  Blush.

И да питам, какво е посланието на новото празно албумче Домът?

Хайде стига толкова, че ви отиде деня в четене на моите писания.
Днес ще си ги оцветя и аз, че да ме подминете, ако не ви се чете, както казва Мадонка. Зеленото най-отива на една марула, май?!?! newsm78

# 40
  • варненка от София
Миленка и аз да благодаря за кафенцето и като гледам на семейния фронт се е разминала бурята, гуууд, гуууд smile3521!

Адрианска, моят кумец е млад и хубав зъболекар да не ти праща той такива загадъчни смс-си newsm78?

# 41
ЗДравейте, момичета.Само се разписвам набързо и ви казвам 4ао.След малко тръгваме на път до Плевен, 4е сме на РД на племенника Crazy.Ще си дойдем утре ве4ерта.Желая ви  приятни по4ивни дни Hug

# 42
Запис...

# 43
  • София
И аз се разписвам на път към дивана, че се връщаме от гробища. Изнасяха на свекърва ми 1 година и ми е някакво такова криво. Sad

# 44
Честит рожден ден на Анна!

Днес ми е много отпаднало. Установих, че като ми дойде М. и ме боли много гадно главата. Преди да родя ме болеше корема, а сега главата и ми кръвното ми пада. Добре че се случи събота за да има кой да се занимава с Тони, защото иначе не ми се мисли как щях да се оправям.

adrianska интересни SMS-си получаваш сутрин. Wink А зъболекаря ти защо то има номера на GSM? newsm12 Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт