Щъркели се готвят да отлетят на юг, но през ФЕВРУАРИ пак ще дойдат тук!

• 16 870
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте и от мен!
И аз си взех днес резултатите от БХС и всичко е наред. Можете ли да ми дадете кординати на някой от тези лекари, за които говорите (Димитрова, Панова и т.н) за фетална морфология, оказа се, че д-р. Марков вече не работи в МЦ Фемина , а и сега е в чужбина до 5 септември. Така, че ако можете да препоръчате някой. Благодаря Ви. Много се радвам за хубавите новини около Вас. Simple Smile

# 151
  • Варна
Здравейте, момичета. Аз отдавна не съм писала, тъй като имах доста време гости вкъщи, на работа съм доста заета и сега започнахме и ремонт да правим. Поради тези причини не можах да дойда и на срещата. За следващата се надявам да бъда на линия. От време на време ви чета, но страшно бързо напредвате и не успявам да прочета всичко.
Днес бях на преглед. Бебчо май ще се окаже дама, но през цялото време си държеше едното краче свито и не можа да се види на 100%.За секунда се забелязаха женски полови органи, но лекарката каза, че трябва и да докаже със сигурност, че не е момче. Иначе другите замервания му бяха перфектни. Утре ще ходя да давам кръв за БХС. Дано и там резултатите да бъдат добри.
Относно запека - и мен ме мъчи, макар че ям доста плодове, но откакто почнах да ям мюсли, нещата почнаха да се стабилизират.
Относно бебчо - двамата с мъжа ми искаме да си имаме бебе повече от година, само че за да правим опити за бебе, трябваше първо да се отървем от гъбичките, в което отидоха няколко месеца  #2gunfire. Последваха шест месеца, прекарани в очакване и завършващи с рев от моя страна, но когато решихме да ходим сериозно да си правим изследвания дали сме добре, моята приятелка и неговите приятели се взеха в ръце и създадоха бебчо Simple Smile.
Krasuna, можеш да пробваш при моята лекарка - Петинка Цветкова. Доста момичета ходят при нея и познавам много, които са доволни. Ако те интересуват координати, мога да ти пратя. Освен това, мисля, че и тук някъде се срещат.
ephrossina, пожелавам ти да прекараш незабравим ден и нека той да е началото на много щасливи години заедно. И нека на този, който те облича, не му треперят ръцете, защото аз щях да се разплача заради това, че ще остана необлечена булка Simple Smile

Стана малко дълго, но така се получава като пиша рядко  Wink

# 152
Krasuna   като четох и се интересувах за ФМ във Варна най-често пишеше Балев и Давидков.За Давидков съм малко скептична, има добра техника, но той самия.... ( абе лично мнение ), за Балев хубави неща четох, но ето Illinka и Zdravi4 ходиха при него и май е вече доста уморен, че и аз се чудя да ходя или не, струва ми се че моята лекарка доста добре оглежда бебо, но ще видим ще помисля. Мисля че в Майчин дом също правят ФМ, но честно да ти кажа не съм се итересувала, разпитай и за там. И дано не ти се повтарят проблемите от първата беремнност  Praynig
Krasuna, можеш да пробваш при моята лекарка - Петинка Цветкова. Доста момичета ходят при нея и познавам много, които са доволни. Ако те интересуват координати, мога да ти пратя. Освен това, мисля, че и тук някъде се срещат.

Момичета, много ви благодаря за мнението. То до тогава има още доста време та ще помисля, Gloxi - Цветкова е добра идея, не бях се сетила за нея.
denil, de3demonka честито и на вас за хубавите резултати, дано всяка една от нас се похвали с такива.

# 153
Здравич ето http://e-televizor.com/channel.php?cid=881
всеки делничен ден от 00.30ч има сериал Майчински грижи, от болница в Маями, около час продължава, а всеки вторник и четвъртък след него, някъде към 1.30ч започва друг, казва се Медицински център (Hause of babies) , около половин час е, и е страхоен. Дават раждане във вода, само с акушерка.

# 154
Здравейте сладки мами! Така ме радвате с хубавите си резултати! Зареждат ме с положителна енргия!
Утре и аз съм на преглед и дано всичко е наред!
За килограмите аз съм +2, като последната седмица направо ми шупна корема и вече не ще да се прибере Simple Smile не се оплаквам но като за първескиния ми е супер странно - все едно съм постоянно преяла #Crazy
По темата за правенето на бебчо - ние започнахме след сватбата и ни отне 8 месеца, през които всеки път като ми идваше изпадах в умопомрачение, то не бяха тестове за овулация, не бяха календари после се зарових и в нета, милия ми мъж така се стресираше като му кажех, че сега е добър момент и бягаше панически от мен. И тогава реших да си мълча и да го оставя на мира и то взе, че стана и то 3-4 дни преди цикъла ми. Божа работа! Е, доста се измъчих докато разбера дали наистина е станало, защото ми закъсняваше 16 дни и имах само отрицателни тестове, но на човек му трябва един положителен, нали Simple Smile След това видях и малката точица и вече можех да се радвам спокойно Simple Smile Бебчо може да се похвали, че е желан и очакван Simple Smile

ephrossina пожелавам ти денят на сватбата ти да е един много, много щастлив ден  Simple Smile

Имам едно питане към вас момичета - утре трябва да ми правят БХС, защото по цикъл съм 16-та седмица, но по овулация съм с две седмици назад и бебчо трябва да е в 14-та седмица. Това няма ли да попречи за БХС ? Предполагам, че лекарката си знае работата, ама ми е чудно  newsm78

П.П. Оправих си лентичката Simple Smile

Последна редакция: чт, 30 авг 2007, 12:03 от gigamiga

# 155
gigamiga по цикъл се броят седмиците ,  за това се казват гестационни седмици. Те докторите си знаят. Ти си 16та гестационна седмица! Успех!
 Hug Hug Hug

# 156
Много се радвам за хубавите резултати от БХС на Lady V, denil и de3demonka. Нека всички ние да се похвалим със същите.
gigamiga , ти си 16 гестационна седмица, тоест 4 календарен месец или 5 лунарен от бременността. Можеш да си смениш линийката, ако искаш, защото сте много по-големи дори и от нас. Hug
Аз вече нямам никакво търпение, искам да видя бебчо многооооо.
zvezdobroyka , от теб чакаме да разберем какво щъркелче ще имаш в първата страница. Успех за розово Wink

# 157
  • София
Здравейте момичета!

Благодаря за окуражителните думи! Вижте на какъв сайт с линкове попаднах: http://www.ma-mabg.com/links.html

Усмихнат ден ви желая и до после, когато ще докладвам Hug

# 158
Krasuna, Д-р Евгения Георгиева прави фетална морфологиа, 25лв. струва при нея, ние с Lady V сме много доволни, така че като още едно мнение можеш да я ползваш, макар че ако имаш възможност най-добре е в София, защото там били "големите" специалисти по ФМ. Да добавя, че тя работи в Окръжна до колкото знам, но има договор и с Майчин дом( поне при предната ми бременност беше така).
Честито за хубавите резултати и благодаря на Мери за линка!
Ние почваме местене+ ремонт #Crazy и в понеделник съм на ЖК да видим колко хиляди килограма съм качила. Crazy

А и още нещо , момичета, към новото списание "Моето бебе" има много хубава книжка за захранването- днес специално заради нея си го купих, то вярно, че е малко рано, но ако си я вземете ще ви е от голяма полза когато му дойде времето, всичко е описано много подробно и добре систематизирано.

# 159
  • София
Привет и от мен момичета.

Вчера отивайки на доктор ме спряха с превишена скорост и ми написаха акт за 31км. отгоре. Много се ядосах, не искаха пари, не свалиха малко и от километрите и на всичкото отгоре единя ми казва: Вие нали знаете,че можете да шофирате и без колан. Гадове - сега ме е страх да не ми вземат книжката за 1 месец. От притеснение цяла вечер имах болезнени контракции през няколко минути и си изкарах акълите. Пих Но-шпа, но нямаше голям ефект. Добре, че не стана нещо лошо. Днес вече съм по-добре и добре че бебо мърда за да се успокоя, че и то е наред.

Иначе бебчо е добре и си е с точните размери - главичката му е 3.45. Изписа ми и В комплекс, но засега мисля да не го пия, тъй като пия комбинирани витамини. Даде ми направление за нови изследвания и за антитела - нали съм 0- , дано всичко е наред.

БХС мисля да не правя, но ФМ ще правя към 20-22г.с. За Марков и на мен ми казаха, че е в чужбина и да се обадя на 5 септември. Ако няма свободни часове за края на септември, мисля да отида във Фемина. Ще чакам отзиви за Димитрова или някой друг добър там.

Иначе за решението да имаме дете дойде постепенно.
Миналата година Януари разбрах, че съм бременна /станало е точно на нова година непланувано/, но се наложи да направя аборт по лекарски препоръки. Докато разбера за бебето бях с пневмония - 17 дни антибиотик и 2 ренгенови снимки. Не посмях да рискувам и после много страдах. От тогава все си мечтая за дете. Юли ми закъсня и аз се размечтах и си мислех, че и този път ще има приятна изненада - обаче е било фалшива тревога. Тогава вече и приятелят ми започна да се замисля сериозно. Наближаваше вече 31 декември  и той ми казва: Искаш ли да си направим пак бебчето нова година. Аз бях супер щастлива и сигурна, че ще стане от веднъж и, че ще запълни празнината и болката от загубеното дете. Да ама не. Всеки месец тестове за овулации, мерене на БТ следене на ЦС и нищо. Вече мислех,че имам проблем и се депресирах. След последното разочарование реших, че оставям нещата на самотек и като мине лятото вече тръгвам по изследвания. Явно е трябвало да се успокоя психически и чудото стана. Толкова желано и чакано. Само да е живо и здраво и като ми падне в ръчичките Февруари ще го побъркам от целувки.  Joy

Стана дълго, но надявам се да не съм ви досадила.

Забравих най-важното. Ще си имам момченце Heart Eyes. Може да ми сложите синъо щъркелче. Чакам и идеи за мъжки имена, че се бях подготвила само с женски Confused

# 160
Здравейте и от мен! Тази темичка май е като за нас  Simple Smile моето първо бебче се очаква да се роди на 29.02.2008г. , та май сме улучили темата! От съвсем скоро съм във форума и все чета ли чета - направо свят ми се зави, а пък ми интересно та се не трае Simple Smile))) А пък заглавията натемите са супер  Grinning

# 161
Здрасти и от мен!
Да ви се оплача-изкарах един ужасен вирус.Първо се разболя Тони,а после и аз.Направо беше някакъв кошмар-главоболие,хрема,гърлото ме раздираше направо,ужас,ужас!Що лимони и мед изядох!Още не съм напълно здрава,но поне съм на крака,че три дена не ставах от леглото и сега съм малко по-добре.Пазете се,момичета,много гадно беше!И като не може да пие лекарства човек,още по-трудно става.Аз пия само Парацетамол,витамини и хомеопатични за хремата,друго не става.
А и вчера така се притесних от едни болки в кръста,че отидох по спешност и на видеозон във Вита.Попаднах на много готина лекарка,прегледа ме,успокои ме и сега се наслаждавам на бебешки портрет.Та така с мойте премеждия!
За запека-миналия път ме мъчи през цялата бременност,затова сега се спасявам с чай от сена.
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ С ХУБАВИТЕ РЕЗУЛТАТИ ОТ БХС-то!!! Айде и ние дано се похвалим с такива по-нататък!
Мери,и аз си чаках отговори на мойте писания,пък никой не ми пише,но пък не се впечатлявам много!Предполагам,всички сме разсеяни и малко замаяни от радостта и хормоните,има една еуфория и така понякога без да искаме ставаме малко егоистични!Иначе наистина опитът е голямо нещо и човек цял живот се учи,затова-с радост бих помогнала на всеки с каквото знам и мога,а и с радост научавам нови неща от вас!С времето си мисля,че ще сме още по-задружни,ето-срещите са вече на лице-снимките са прекрасни-значи всичко е наред!Пишете и не се спотайвайте!
За ремонтите-просто съм на ръба на нервите си вече,ние сме към края,но е толкова трудно да се прави ремонт в жилището,в което живееш,и то бременна и с малко дете!Направо откачам!Затова ви разбирам всички,които сте или ще сте на моя хал и ви пожелавам по-бързо да приключите с ремонтните дейности,докато още не сме много наедрели и накоремели,че после е още по-трудно!
Дездемонкеееее,с тоя плаж така ме подразни....Да си топнеш дупето и за мене,че така ми се идва на морето,но нито му е времето сега,нито физическа,нито финансова възможност имаме-всичките ни авоари отиват в теракоти,паркети и мебели!
Ефросина,и аз ти пожелавам най-хубавия ден в живота ти да бъде слънчев,весел и изпълнен с много щастие и усмивки!Чакам снимки!
За това как стана бебето-беше си планувано,но въпреки това ме изненада с бързината си!Бяхме решили да си имаме второ,но аз очаквах повече да почакаме!А и ми останаха едни 10 кила за сваляне от безумните 38 качени с предишната бременност,но здраве да е-ще ги свалям после!Но си беше много романтично да разбера,че отново ще ставам мама!Не вярвах на очите си като видях двете чертички!
Добре дошла на freespoken !
Анита,честито синьо щъркелче!Да се пазиш много и не се ядосвай с тия катаджии!

Със жегите как се справяте?Аз съм много зле!Въпреки пищните си форми,все съм с кръвно 80 на 60.Направо постоянно се чувствам все едно колабирам!Пия вода с литри и прибягвам и аз до шоколад,какво да се прави!
Ще ви оставям,че мойто дете неочаквано заспа по никое време!Ще взема да сготвя нещо,докато спи,пък може и аз да си полегна малко,че следобед ме чака пак ходене по мъките явно-Антоан като се наспи сега и ще вилнее после!

# 162
  • ВАРНА
Дездемонкеееее,с тоя плаж така ме подразни....Да си топнеш дупето и за мене,че така ми се идва на морето,но нито му е времето сега,нито физическа,нито финансова възможност имаме-всичките ни авоари отиват в теракоти,паркети и мебели!
Съжалявам, не е нарочно. Но така е, който няма къде да прави ремонти, и живее във Варна, ходи на плаж. И на мен ми се иска да имам едно гнезденце и да му правя ремотни, ама няма ...
Най-важното е да сме здрави, другото някой ден си идва на мястото.  Hug

# 163
Здравейте, Февруарки! Аз официално съм мартенка, но неофициално сигурно ще се вредя във фервуари. В 13г.с. съм, вчера бях на доктор и той каза нещо, което ме изненада - по време на бременността се правят и 2 гинекологични прегледа: 1-ия в 18-20 г.с., а втория - по-нататък /не запомних седмиците/. Вие чували ли сте нещо подобно? Ще съм ви много благодарна за отговорите   bouquet

# 164
  • Варна
denil   браво за резултатите  Hug
Gloxi   ще чакаме резултатите ти от БХС  Praynig
gigamiga  при мен първия път като отидох за БХС, лекарката ми каза че трябва да по глава и краченца ( по измерването ) да е в 15 г.с. изпълнена.По главичка беше, по краченца не и ми каза да дойда следващата седмица.Така че като те погледне док ще каже Wink За коремчето и моето щръкна тука на бързо за известно време  Smile
zvezdobroyka   благодаря за линка
Zdravi4  __ZLATO__ние сме в ремонт вече месец и направо не издържам  Crazy, поне ме успокоява мисълта че правим основен ремонт за по дълго време на пред.Така че мислете си колко е за хубаво, важното е да се пазете  Hug
anita7   честито синьо щъркелче  Smile
freespoken добре дошла и лека бременност
__ZLATO__ да оздравяваш по скоро и никакви жируси повече Wink
de3demonka и ти ще си имаш един ден  гнезденце сигурна съм!!!
Славундер аз даже един допълнителен трети ще си правя, кое те притеснява не разбирам   newsm78

Общи условия

Активация на акаунт