Щъркели се готвят да отлетят на юг, но през ФЕВРУАРИ пак ще дойдат тук!

• 16 871
  • 288
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Привет, много работа имах тези дни и не успях да пиша!
Първо на ephrossina желая един прекрасен и приказен ден!
Второ Мери стига си мислила и говорила глупости  Smile Всеки влиза с мисълта тук да сподели и да разбере нещо ново, всеки съвет е добре дошъл, продължавай  Hug

За идеята за бебе, ами ние планирахме бебе за другата есен, заради работата ми, понеже сме с кредит и само по него време мога да се измъкна малко 2-3 месеца ( после за съжаление мислех да го дава на баби  и т.н. ) Но след едно мое връщане от Свищов от изпити от голям радост през април сме направили бебе. Но за съжаление то не можа да се закрепи и много рано падна. Но както се казва всяко зло за добро. Тогава разбрахме, че вече сме готови, че искаме бебе и за новия закон за майчинските по който ще мога качвайки си осигуровките сега да гледам бебока поне 9 месеца, което много ме зарадва. И така след два месеца разбрахме че чакаме нашия февруарчо  newsm32

За запека, при мен се пооправиха нещата, може би защото хапвам повече плодове и кисело мляко, не знам, но много се радвам, понеже в началото беше ужас. За спането нямам никакви проблеми, спи ми се като в началото  навсякъде и по всяко време Smile какво ти бодуване

Ох много дълго стана, по късно повече Wink Лек ден момичета!

# 136
  • София
Добро утро!
Ефросина, пожелавам ти най-съкровените мигове на вашата сватба и бъдещ семеено живот!
Мери, не се терзай за глупости.  Това ще да е от хормоните. Mr. Green
Алина, дано те подмине днес главоболието!
Момичета, да ви кажа честно, нещо много съм разсеяна и забравям. Embarassed При вас така ли е?
Днес съм на доктор, да видим какво е положението Thinking, а в петък на БХС.
Хубав ден от мен на всички!

# 137
Мери, напълно те подкрепям в мнението ти, аз поради тази причина започнах да пиша все по-рядко.
Аз по принцип нямам проблем с ходенето до тоалетна, но ако отида по-малко от нормално и се чувствам доста зле. За това аз използвам едни хранителни добавки(Кол Актив и Зелена енергия), които се отразяват доста добре. Миналата седмица имах такъв случай едната сутрин взех 2 Кол Актив и стомаха ми се изчисти. Също така аз хапвам и доста плодове, да не кажа че основно това ям.
Относно съня - откакто съм забременяла като ме е хванала една сънна болест, ако има как по цял ден и цяла нощ само ще спя, но сега детето не ходи на детска градина и аз искам не искам през деня не мога да спя и след обяд като ме хване едно главоболие, та докато не си легна.
За темата предложена от alina_si : Искаше ми се децата ми да нямат голяма разлика, но имах една несполучлива бременност, която завърши в началото на годината с мъжа ми изчакахме препоръчаният ми от лекаря 3 месечен срок на въздържание и в първият месец след него аз отново бях бременна. И много се надявам февруари 2008 да завърши много по-щастливо от февруари 2007г.
ephrossina дано с този ден започне една незабравима приказка за теб и бъдещият ти съпруг, която никога не свършва.

# 138
Здравейте, момичета...
Мери, аз още си спя на старата възглавница...Но на мен не възглавницата, а май леглото вече не ми е удобно. Постоянно се връткам насам-натам. Все нещо не ми е удобно  Thinking .Като изключим това мисля, че не страдам от бесъние. Завътрам са на някъде и веднага откъртвам. Все още заспиваме към 9, а ако легнем в 10 е истинско чудо... Joy Май ни луна ми действа, ни други чудесии...
Относно запека-аз такова чудо нямам, за което съм благодарна на организма си. Ходя редовно и безпроблемно до тоалетната. Вярно и аз хапвам повечко плодове и кафенцето си сутря пия, че ако не го изпия ми пада кръвното и съм като маносана цял ден...
Пухка, дано по-рядко да те навестява мигрената, че си е гадна работа.  Hug

# 139
Първо да поздравя Ефросина с предстоящата сватба и да й пожелая всичко, ама всичко най-хубаво! Иначе - аз съм отпуска все още (какво блаженство), но се беля по гърба като гущер, защото от 4те дни на морето успях да изгоря  Sunglasses наистина неприятно. Но пък си заслужаваше, прекарахме си добре с моите мили хора! По-натам ще кача снимки, ако има интерес.
А по въпроса за бебето и решението: първият път бях все още студентка, и първите няколко години се пазихме с презервативи, и после хапчета. Но последната година спрях хапчетата за да си почине организма ми, и след завършването да мога да забременея. Уж се пазехме, обаче чат пат като ме налегнеше хормона и не ми пукаше особено дали ще стане или не, и се оказа че в средата на 4ти курс бях бременна, а държавния изпит си го взех в 7мия месец с големия корем! После говорихме с таткото да имаме поне 2 деца, с разлика между 3 и 4 години. Когато наближи време за разлика от 3  години вече си го подпитвах ще правим ли нещо по въпроса или не... и все отлагахме, кога поради изнервеност и умора в работата, кога поради други причини. Но вътрешно усещах че вече копнея за бебе. Така април месец започнахме да "работим" по въпроса, и наистина ми закъсня повече от седмица, близо 10 дни, но тестовете бяха отрицателни.... и накрая за мое разочарование ми дойде. Бях разочарована и тъжна. На следващия месец половинката се наложи да поеме допълнително смените на един негов колега и беше почти нон стоп на работа, направихме го само 2пъти, като единия път беше точно преди датата на предполагаемия ми мензис, и въобще не се надявах този месец да е станало. Но се забави 3-4 дни, а аз не смеех да се зарадвам. Изчаках почти седмица и си направих тест. Направо не се побрах в кожата си докато излезе резултата, и бях щастлива като видях 2те чертички. Обадих се на таткото който ме беше откарал до аптеката, и после беше на работа за да го "ощастливя" за втори път. Зарадва се, но направо не му беше ясно как и кога е станало. Е стига ви толкова, но общо взето това е от мен. Ще пописвам когато мога, и когато имам какво да кажа.
А да, освен това изследванията ми бяха добре, като ходих миналата седмица на преглед. Доктора (не моя, а колегата му) който ме прегледа  каза че всичко е наред, направи изключително обстоен преглед, гледа бебчето оттук, оттам, отгоре, отдолу.... и все с един "страшен" израз на лицето, като накрая чак се уплаших че ще ми каже че на бебчето му има нещо.... Попитах го, но той ми каза че просто така си вършел работата, и искал да погледне отвсякъде, за да не пропусне нещо. Слава богу не съм наддала така както се опасявах, а само 3кг от началото на бременността, сега съм на 60кг.
Пожелавам лека седмица на всички и ще следя темата с интерес.  Simple Smile

# 140
  • Варна
Отчет от БХС   Smile- добре са резултатите, точната вероятност не разбрах, ще ги видя другата седмица като отида на консултации, сега говорих само по телефона и важното е че не съм в рискова и група и няма да ходя на амниоцентеза. Сега да видим към 20 г.с. ФМ и ще съм вече по спокойна  Praynig

# 141
Lady V честито за хубавите резултати и дано на ФМ получиш същите. Искам да те питам, беше споменала че в Майчин дом, когато си прави БХС на ехо графа те е гледала Георгиева. Тя с ФМ ли се занимава или ти е лекарят който ти води ЖК ?

# 142
Здравейте момичета!
Ей сега се връщам от разходка и едва успях да се прибера в тая жега, направо ми стана лошо. Пък и се ядосвам с малкото змейче - от 2 дни се мръщи на храна. Не знам дали не е защото по съвет на педито го захраних с кисело мляко и сега яде само това и АМ.  Twisted EvilТрябваше да послушам Нинка и да изчакам до годинка  Sad.
Lady V, браво за резултатите!
Мери, и аз съм така със запека. Успявам да отида до тоалетна всеки ден само благодарение на огромното количество плодове и зеленчуци, които ям. Споменът ми е, че при предишната ми бременност така я карах до 9 месец и последните 2 седмици през 2 дни имах разстройство и повръщах, така че се настройвам пак да си вървя по този път.
thedragonbg , и аз завърших в 7 месец  Embarassed. Спомням си, че злите езици мълвяха, че са ме пуснали заради корема, но всъщност се дипломирах с отличен.  Mr. Green
За спането - не спя никак спокойно, ту се услушвам какво прави дребния в стаята му, ту ставам да пишкам  Crazy.
Лек ден и  Hug!

# 143
Лейди много се радвам за добрите резултати! Дай Боже всеки му!
Аз още се ослушвам какво да правя Rolling Eyes

# 144
  • Варна
Lady V честито за хубавите резултати и дано на ФМ получиш същите. Искам да те питам, беше споменала че в Майчин дом, когато си прави БХС на ехо графа те е гледала Георгиева. Тя с ФМ ли се занимава или ти е лекарят който ти води ЖК ?

Тя ми води ЖК, не е в Майчин дом, там доколкото знам е друга Георгиева.Моята Георгиева има кабинет до малкото Пикадили  Simple Smile Тя ме гледа на ехо-то на БХС и прави замерванията, а после доцентката ме разпитва, взе кръвните проби и всъщност доцентката прави анализа доколкото разбрах. Доцентката, а не Георгиева ми каза днес резулатите и ще и ги предаде после.Малко объркано но се надявам, че ме разбра  Smile За ФМ мисля да ходя при Балев, но ще видим? Теб какво те притеснява, какво точно те инетересува ?

Аз се каня да завърша сега в 5 месец и дори  да е заради корема, голяма работа важното е да се отърва, че от както се помня уча и веееече ми омръзна  Crazy

А иначе на всички пожелавам като моите резултати, чакам да се хвалите, айде Wink

# 145
Аз бях останала с убеждението че ходиш на ЖК в Майчин дом, извинявай. А за сега нищо не ме притеснява, аз по принцип на ФМ ходих и при Балев и при Давидков, но то в 12 г.с. почти нищо не се вижда (относно тези проблеми дето ги имах с предната бременност). Надявам се сега в 16 г.с. като отида при Балев да се види повече, а и след това БХС. Аз почти се отказвам от посещения при Давидков и затова разпитвам дали във Варна има още някой, който да разбира от образна диагностика. Защото ми се иска към 22 г.с. поне двама лекари да разгледат бебчо.
Аз първият път забременях между 3 и 4 курс и в 4 до средата ходих с големият корем на лекции, че даже само 2 седмици отсъствах от занятията и един от преподавателите много се учуди като ме видя, толкова скоро след раждането.

# 146
  • ВАРНА
 Здравейте мами!
ephrossina, пожелавам ти едно прекрасно изживяване. Денят на Вашата сватба!   bouquet   Пожелавам на теб и мъжа до теб да вървите заедно по килим от рози, но бодлите им да ви правят по-уверени и по-силни.
Lady V, честито за резултата! Дано и за напред всичко да е така.
Аз също имам вече резултат от БХС, и също е добър, имам нисък риск /нали така го водеха/ , но още не съм си видяла писмения резултат, по-късно като прочета ще ви кажа.
Поздрави на всички  Hug и изживейте още един добър ден.
Аз отивам на плаж   sport027  grinning039

# 147
  • София
Здравейте момичета!

Как сте в новите жеги? Lady V , de3demonka Честито! Дано в скоро време всички ние се похвалим с добри резултати!

Да докладвам, че отдавна не съм писала: относно запекът - за щастие при мен този въпрос не стои на дневен ред! Вероятно заради кафето без което за съжаление не мога заради ниското кръвно и плодовете! Нямам и проблеми със съня - напротив, в момента, който легна, вече съм потънала някъде, а сутрин - боже, колко ми е трудно да стана......Но с постоянното тичане, ремонт и какво ли не, защо ли се учудвам!

Относно бебчо ето как стана: от известно време насам и двамата с мъжа ми много искаме бебе, но изчаквахме да свършим ремонта, който слава богу вече е на финала, и април решихме да започнем да бебеправим малко след овуто ми, когато нямаше как да стане. Явно следващият месец обаче се бяхме справили, защото резултатът беше на лице - двете чертички бяха факт! Изненада ни фактът, че стана толкова бързо, но то божа работа! Аз бях сигурна, че съм бременна - поведението ми се промени, неща, които обичах да правя не ми се правеха, уморявах се от нищо и имах всички други симптоми на бременността. Бях и чела в бгмама за първите симптоми и се бях "подготвила". Понякога си мислех, че си самовнушавам и че не стават така лесно бебетата, но не е било така....

Момичета, стискайте палци - утре съм на лекар и дано разбереме пола! Така искам момиченце! Но и момче да е пак толкова ще си го обичаме! Ще говоря с доки и за БХС, защото миналият път каза, че сега му е времето!

Пожелавам на всички, които не се чувстват добре да се оправят в най-скоро време и да забравят всички лоши емоции!

Доскоро и хубав ден ви желая!

# 148
  • Варна
Krasuna   като четох и се интересувах за ФМ във Варна най-често пишеше Балев и Давидков.За Давидков съм малко скептична, има добра техника, но той самия.... ( абе лично мнение ), за Балев хубави неща четох, но ето Illinka и Zdravi4 ходиха при него и май е вече доста уморен, че и аз се чудя да ходя или не, струва ми се че моята лекарка доста добре оглежда бебо, но ще видим ще помисля. Мисля че в Майчин дом също правят ФМ, но честно да ти кажа не съм се итересувала, разпитай и за там. И дано не ти се повтарят проблемите от първата беремнност  Praynig

de3demonka    Hug много се радвам

zvezdobroyka   пожелавам ти утре да разбереш пола, а най-важното всичко да е наред с бебо. Ще чакаме отчет Wink

# 149
Ех,момичета първо се хващам да ви драсна по някои ред,а след малко ще ви изчета.
ходих тия дни на лекър,за сега от началото на бременост пътво свалих 2 кг,а сега съм върнала 400гр Embarassed незнам да се радвам или не?! двете бебета са екстра,всяко е по 10см,вече съм в 4-ти месец,а още само аз виждам че съм бременна.ама то е такава дъщеря като моята,нямам и минута спокойствие. добре че денем е на ясла,не че там е добре-много се бие с децата,ама да се оправят лелите Whistling
ходихме за 1 седмица на море-обзор,опекох близнаците #Crazy
сега отивам бързо да ви изчета Crazy Hug

Общи условия

Активация на акаунт