Щъркели се готвят да отлетят на юг, но през ФЕВРУАРИ пак ще дойдат тук!

• 16 833
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
и аз съм така-ще ми изкл. нета от утре у нас но в понеделник живот и здраве съм на линия newsm68

# 211
  • София
Момичета пожелавам ви приятен уикенд   bouquet
тъй като вкъщи нямам Интернет ще се появя отново в понеделник и като ви знам има тогава да четааааа, четааааа  Smile

И аз съм така! Хубав уикенд и от мен и много положителни емоции!  bouquet

До понеделник!

# 212
  • ВАРНА
dar77, стискаме палци всичко да е наред. Мисли положително, ние сме с теб. Hug
Аз пък от няколко дни съм в много лошо настроение. Всички около мен искат да махаме кучето, милата Барса, а така ми е мъчно за нея  Cry. Не знам как ще го преживея, трудно ми е. Намерили сме познати, които ще се грижат много добре за нея, сега остава да ги запознаем и да си паснат. А на мен ми е токова мъчно, че ще я даваме.  smile3518 ето я.
Тук е едва на 4 месеца, а как спи само.  Sad Hug

# 213
Хи хи да в курортна и на мен същите изследвания и антитела, че сам 0 група, а моя е В /можело да е проблем/. Казаха ли ти кога ще са готови? Аз забравих да питам Embarassed
То и аз не питах, но следващият месец като отида ще си ги разбера, нямам притеснения защото още в началото като разбрах че съм бременна си ги направих. Но доколкото си спомням от предишната ми бременност накъде около 1 седмица се бавеха, така че или другата или по другата се обади на тел 302 311 или 302 318 до 16 часа за ЖК и питай какви са ти резултатите.
 dar77  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 214
Сигурно ще ме линчувате , но аз предпочитам да си направя направо амниоцентеза и въобще няма да си правя БХС. Имам аборт в трети семесър, но не само това са причините.Никак не ми беше лесно да взема това решение, близо 3-4 седмици САМО за това мисля, но реших, че трябва да поемма риска.Не ме упреквайте! Само аз си знам колко ми е трудно.

# 215
  • Варна
dar77, стискаме палци всичко да е наред. Мисли положително, ние сме с теб. Hug
Аз пък от няколко дни съм в много лошо настроение. Всички около мен искат да махаме кучето, милата Барса, а така ми е мъчно за нея  Cry. Не знам как ще го преживея, трудно ми е. Намерили сме познати, които ще се грижат много добре за нея, сега остава да ги запознаем и да си паснат. А на мен ми е токова мъчно, че ще я даваме.  smile3518 ето я.
Тук е едва на 4 месеца, а как спи само.  Sad Hug
de3demonka това е любимото ми куче,ако имах къде да го гледам бих го взела с много голямо удоволствие.Аз имах преди женско,но то умря от старост,после ми дадоха мъжко на 2 год.,но им го върнах беше много злобно и скачаше на хора дори и на мен.Искренно ти съчувствам.Само да имах къде да го гледам........Защо ще го махате?

# 216
de3demonka, по каква причина ще махате кучето, тук една мацка от квартала до края преди да роди с големия корем си разхождаше всеки ден кучето в морската, сега са с близнаци и пак  постоянно навън с кучето и бебетата. Simple Smile
pavi04, защо си мислиш, че някой ще те съди, това си е твое решение, при това според мен изискващо доста смелост.

# 217
ЧЕСТИТО на Льонеберя и Анита!
ЗВЕЗДОБРОЙКА, на мен доки ми видя пола на бебето на двуизмерен ехограх и беше наистина убедена,че ще е момче, а и аз си мисля, че ще си има "пистолет" Simple Smile!
ДАР 77: късмет! ще видиш, че всичко е ОК и ще те е малко яд вътрешно, че си се притеснявала и изтормозила бебето с притесненията си заради някакви глупости!
ИЗАБЕЛКЕ: радвам се че си подарила на Ефросинка такава хубава торта, ама и на мен ми е любима! обожавам сметана! направо ми се прияде.....
КРАСУНКЕ: Честити ритничета! все по - силни ще стават, така поне са ми казвали....Simple Smile
аз залагам, че накрая когато срещу всяка майка има поставено щъркелче, сините ще бъдат доста повече! вие как мислите?! ще видите, че ФЕВРУАРИ, въпреки, че е МАЛЪК СЕЧКО ЩЕ БЪДЕ МНОООООГО МЪЖЕСТВЕН!
и за последно: искам да попитам: как става записването за училището девет месеца? искам да отида на лекцията на 04.09.07г. -  "За и против секцио по желание", ама не знам как да се запиша. ще се радвам, ако и някоя друга майка се навие да отиде с мен, ще е супер, че ми е за пръв път и ще ми бъде малко притеснено.... аз ще отида на 100 %.

# 218
забравих да ви кажа: днес получих резултатите от БХС: рискът ми се оказа, че е много малък 1 на 1634 и ми казаха, че е кофти ако риска ти е под 1 на 250. също така ми казаха, че и другите два компонета , не знам за кои точно сестрата говореше, са били супер. беше ми неудобно да питам, тъй като говорехме по телефона, а и бях много щастлива.. . знаете ли кои са тези два компонента? аз ще ги разбера, ама чак на 18.09, тъй като тогава ми е следващата дата за преглед! тогава ще сме и на триизмерен. ама наистина от все сърце ви желая, а и вътрешно се чувствам спокойна за вас, само най добрите резултати от всички изследвания, които си правите!
на мен ми се е усилил влагалищния секрет и помолих лекарката да го изследва и тя взе проба и я погледна на микроскопа и направи още няколко неща и след една - две минути ми каза, че съм добре и че няма смисъл да се притеснявам. дано да е така. че и аз като всяка жена съм имала гъбички и знам калко са упорити и как трудно се лекуват, а точно те най  - малко ми трябват в момента "в къщата на бебето", както написа една мама в сайта ни. Simple Smile

# 219
gotika80 това е телефона за записване мисля02/946 13 69. И аз искам да ходя на тази лекция, не съм решила още но мисля да отида. Ще ти пишатия дни да се запишем заедно ако реша!
Много се радвам за хубавите резултати на всички. Аз ще ходя на БХС след 2 седмици, а на ФМ след месец.
 Hug Hug Hug

# 220
А плаща ли се за лекциите на 9 мес.?

# 221
Момичета така като гледам май всички ще ходят или са ходили на БХС, аз в понеделник съм на БХС, но да ви кажа нещо се разколебах и мисля да не си правя това изследване, нещо почвам да се психясвам от сега, а и като чета колко грешни резултати има и колко майчета са си докарали ядове на главите, просто мисля да се откажа. Има ли и други като мен, които не искат да си правят БХС?

# 222
  • София
Здравейте и от мен.

Поздрави за хубавите резултати, а на Дар77  newsm17 всичко да е наред.

Пак съм нощна и така ми се спи.
Днес ми източиха пак кръвчицата и в понеделник ще знам резултатите. Миналия път хемоглобина ми беше доста нисък - 105. Надявам се от витамините, които пия да се е повишил. Дано нямам и антитела, че нали съм RH- и ще е лошо.

de3demonka кучето е много сладко. И аз обожавам животните, но около мен всички си отидоха. Имах 2 кучета и котка smile3518.

Karry и аз няма да си правя това изследване. И аз съм голяма паника и реших, че така ще ми е по-спокойно. Ще хода само на ФМ. Надявам се всичко да е наред.

Приятна вечер и лека нощ на лягащите си.

# 223
zdravi4 плаща се 2 лв. ,  но ти влизат в консумацията!
 Hug Hug Hug

# 224
Здравейте момичета!
Ефросина, желая ви много семейно щастие!   bouquet  bouquet  bouquet
Дар, не се притеснявай, мила. Всичко ще е наред, тъкмо след това ще си спокойна. Леля ми си прави, много рискова бременност на 35 години, след 2 аборта, единия в последна седмица на 6 месец. Нищо й нямаше, даже веднага се прибра в къщи. Сега има здрава малка принцеска на 2 годинки. Спомням си, че първите резултати излизат след 3 дни, а след 2 седмици някакви допълнителни. Стискам палци!  Praynig
pavi04 , не се притеснявай за падането, щом нямаш кървене всичко трябва да се наред. Само че доколкото знам амниоцентеза не се прави по желание, а при показатели за това.
Дездемонка, и аз мисля, че можеш да си оставиш кучето.
Готика, ако мога ще дойда и аз на  лекцията, записването става по телефона, който са ти дали. Плащат се 2лв. куверт, които вътре се консумират.
Аз днес се разбрах след празниците да си правя първо ФМ (при Марков), а после БХС. Сигурно ще е около 15, той и така ми беше казал - в 16-17 г.с.  Много съм любопитна за пола вече, а нямам никакво предчувствие, камо ли предпочитание. Само да е живо и здраво!
Отивам да мия шишета и си лягам  Tired.
Лека нощ и  Hug!

Общи условия

Активация на акаунт