Умопобъркваници и мистерии - 14

• 33 159
  • 1 162
  •   1
Отговори
# 930
Имам кибрит, въже, шиш за лед, книга и ключа от часовника.
Зациклих!
Хелп!  Rolling Eyes
Deb, с шиша се отваря катинара на килера под стълбите-от там се взема лост.Въжето се слага долу на помпата и се включва да изсмуче водата, взема се ключ. С него се отключва на втория етаж библиотеката. Книгата се слага на най-долния ред и се изваждат всички книги, които имат знак -дракон, като този на снимката долу-тогава се отваря една врата насреща. Това е нещо като личен кабинет. С ключа от часовника се отваря един шкаф от него се взема пръстен,той е за долу-до портрета. Вземат се едни топчета и още нещо беше, но не помня, в момента пиша по спомен.
Слизаш долу до портрета и слагаш пръстена, отваря се врата, палиш с кибрита една газова лампа, намираш диод. Продължаваш - има една машина, слагаш й диода и я включваш, продължаваш и стигаш до един прозорец с решетки-с лоста се разбива и си навън-следва продължение...

# 931
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
преминах нататък ... но пак зациклих ... върнах се взех епруветката, напълних я с вода и  newsm78

# 932
влязох в друга подводница май  newsm78

# 933
Сапфира, стигнах до там .Това ли е края на играта?

# 934
с киселината залях устройството до камбанката и ми се отвори решетката.до тук newsm78

# 935
с киселината залях устройството до камбанката и ми се отвори решетката.до тук newsm78
И аз бях до там. После минах на подсказки, заЩото много се бях затормозила, цял ден се мъча с тази игра. Embarassed
http://www.pastelstories.com/?p=279през останалите нива се мина чрез различен код, който незнайно от къде се получава... newsm78

# 936
аз прескачах от едно помещение в друго, чрез онзи телепорт и накрая се отказах  Rolling Eyes

# 937
  • Варна
Ако някой играе може ли да ми каже как да пусна водата и как събирате сапуна с нафталина и лилавото шишенце

# 938
обиколи покрива и ще намериш дръжката на крана/метален обръч/,слагаш го на тръбата в банята,а с чука разбиваш тапата на тръбата до тавана.Чашката я слагаш на решетката на пода и тя се напълва

След като напълниш чашката я слагаш на горелката,трябва да е запалена и после слагаш сапуна,изливаш лилавата епруветка и нафталина-готова е киселината

# 939
  • Варна
малко по точно newsm78,обикалям тавана но не откривам металния кръг

# 940
малко по точно newsm78,обикалям тавана но не откривам металния кръг
Най_в ляво на покрива е. Wink

Аз започвам нова. http://www.qjuegos.com/juegos/2007-07-10/Escape-Game-RGB.php

# 941
Играете ли? аз намерих три топчета-жълто,червено и едно мореникакво,които пъхнах в сейфа на стената,едно човече сложих на машинката,съборих средната картина и на тъмно ми изписа Box
имам една бутилка,ама не мога да и намеря място newsm78

# 942
Мореникаквото топче каде го откри?

# 943
на триножника,над картината

с бутилката взех и резец Simple Smileа с него и още едно топче

Последна редакция: ср, 19 сеп 2007, 00:14 от Точка

# 944
намерих ножче

Общи условия

Активация на акаунт