Отговори
# 195
Здравейте, много отдавна не съм влизала тук за което искрен-но съжалявам.
Аз съм от мартенските мами / ако мога така да се нарека/, при мен има проблем с Инвитро оплождане съм, от 6-та гестационна седмица кървя при поредното провървяване в 10 влязох в болница на 17.08/Св.Анна/, днес ме изписаха  с болки и кървене.Забравих да кажа че съм с двуплодна бременност.Може ли някой да ме посъветва какво да правя, чувствам тежест в корема а съм едва в 13 гестационна, имам и кървене /подобаващо на цикъл/,  Вчера бебетата бяха добре, кървенето беше ръждиво за разлика от днес, но ми отказаха УЗД Може ли някой да ме насочи към болница в случай на усложнение .
Желая на всички хубави и послушни мартенски коремчета

# 196
  • София
мила силно ти стискам палци всичко да е наред!Аз силно ти препоръчвам Майчин Дом и по специално д-р Димитрова.Много добър специалист в проблемните бременности и обръща много голямо внимание на жените с близнаци.Намира се на 10-тия етаж,а на часто преглежда в МЦ Фемина.Трябва ти добър лекар ,който знае какво прави.

# 197
  • София, Борово
Stefi, привет!
Къде прави инвитрото? Аз също съм с инвитро.
Не може ли лекаря, който го е правил да те посъветва.. от какво казват, че е кървенето?
Не се притеснявай, лежи, колкото можеш повече.
Успех Flowers Four Leaf Clover

# 198
Стефи,не мога да те насо4а,но според мен определено трябва да постъпиш някъде.Как така ще те изпишат с болки и кървене?!Може би трябва да се обърнеш към лекаря,който ти е правил инвитрото.Не искам да те плаша,но при предната ми бременност докъто бях в болницата вси4ки бяха някак по-спокойни докъто кръвта беше ръждива,но когато стана алено 4ервена-розова вси4ки се разти4аха и няколко 4аса по-късно нещата прикю4иха.Късмет,мила!

# 199
  • София
Стефи,а кога последно те гледаха на ехограф?Да не би едното бебе да е загинало и от това да е кървенето-често се случва така.

# 200
И аз ве4е прика4их снимки в албум4ето

# 201
защо не мога да вляза в албумчето?
албум mart2008
парола 2008
ми казва, че такъв албум няма  newsm78 newsm78
моля дайте линк директно в албумчето

# 202
а, влязох!

# 203
boomerang ето линк, не знам защо не можеш да влизаш. При мен всичко е наред със снимка.бг
stefffiii как така ще те изпишат с болки и кървене Shocked При такива оплаквания трябва да лежиш в болница. За съжаление не мога да препоръчам коя. Но иди някъде задължително.

# 204
Здравей Диди, най вероятно се познаваме , Инвитрото го правих при  Стаменов, обадих му се но той не е в София, вчера ме гледаха и двете бяха добре, днес ми отказаха преглед, утре ще ходя в Св.Георги на видеозон при Гиздов, и той и Стаменов казват да лежа, имам още 2 седмици до 4-тия, казват че вероятно е трети неразвит сак, който започва да пада, Божа работа , ще се моля да стигна до 9-тия

# 205
  • София
мила щом са били добре,не се притеснявай,а лежи и почивай.Позитивното мислене също е много важно.Според мен не е нужно да ходиш всеки ден на ехограф,а не е и полезно,нито пък ще помогне на бебетата.Успех и вярвам,че всичко ще се подреди!

# 206
Много благодаря за доброто отношение и куража, аз ужким се държа , но ме притеснява тежестта

# 207
Стефи, успех мила, дано всичко е наред.
Момичета видях, че си имаме много шастливи булки и направих албумче за нашите сватбени снимки.
Какво ще кавете, ако ви харесва можем да го позапълним малко.

# 208
  • София
аз също съм с болки и стягания почти постоянно,даже не пия и почти нищо за тях вече.Според мен са ми от сраствания след лапароскопията,пък и няколко кюртажа имам.По скоро кървенето би ме притеснило,но пък щом си се развиват добре,да се надяваме,че ще успеят. GrinningПредполагам пиеш Дуфастон или пък слагаш Утрогестан.Общо взето друго,освен да почиваш,нищо не можеш да направиш. Praynig

# 209
Здравейте на всички! Нямах време тези дни да пиша защото къщата е пълна. Сватбата на сестра ми мина много добре. Аз се наложи да си сменя роклята, че купената преди 3 месеца ме стягаше Grinning
Момичета искам да ви попитам как протече при вас първия преглед. Аз бях в понеделник и прегледа ми беше 5 мин. Приятелката, която беше с мен даже не можа да изпуши 1 цигара за времето, в което аз бях в кабинета на лекаря. Гледа ме на ехографа каза това е главата, дупето, ръцете, пъпната връв. Бебо ми махаше с ръчички, видях и че сърцето му трепти Grinning Питах го колко е голямо, доктора каза 3 см, 10 седмица.Даде ми 1 снимка. На излизане ме пита пия ли фолиева киселина- аз казах да. Повече течности , плодове и зеленчуци и след 3седмици максимум 4 ако съм пожелаела да си запиша час за да се види дали всичко е ок при бебето. Даже не ми каза термина и аз като обяснявах на приятелката ми как е минало се сетих и се върнах да го питам. Но мисля че не ми каза правилно, щото каза 7април , а според майка ми трябва да е 29март.
Дайте някаква информация и при вас ли е бил за 5мин първия преглед или са ви обяснявали повече неща. Simple Smile

Докторът при който се записах е направо скъпоценен. Първият преглед беше много дълъг, направи ми и 4 снимки. Остави ми мобилния си телефон и заръча обезателно да му се обадя ако имам притеснения. Вторият преглед продължи около 45 мин. Пак ми направи 4 снимки. Много е внимателен, разяснява всичко, а когато реша да му задам въпрос не се измъква, а напратив с голямо търпение обеснява това, което ме интересува. Много е внимателен и към съпруга ми - винаги гледа таткото да има добра видимост към монитора и му обеснява много ентусиазирано къде са ръчичките, къде са краченцата и т.н.  Направо не мога да повярвам, че съвсем случайно попаднах на толкова изчерпателен и всеотдаен лекар.
Когато отидох за пръв път при случаен гинеколог след забременяването, които да потвърди бременността и да провери да не би да е извънматочна, прегледа наистина траеше не повече от 6 минути. Извика ме пак след две седмици да чуе тоновете на бебчо е отново срещата ни приключи след 5-6 минути.

И така аз съм много доволна от избора си, а имам голяма база за сравнение.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт