Отговори
# 210
Стефи, стискам палци всичко да е наред. Не се напрягай в никакъв случай. Лежане му е майката. Забрави чистенето, готвенето, разходките, секса, лошите мисли и притесненията. Гледай весели филми и калкото и да ти е криво от денонощното лежане, по-добре изтърпи поне докато потвърди твоят лекар, че няма проблеми и установят от къде е кървенето и какво го предизвиква. Мисли позитивно, не допускай черни мисли. 
Сигурна съм, че през март ще показваш снимки на две прекрасни, здрави и хубави newsm30 newsm30

# 211
Здравейте, виждам че пишете за колички, покупки и т.н.
Аз предишната бременност започнах отрано да пазаря  Laughing Още в началото купих едни миниатюрни чорапки, да им се радваме с татито. Креватчето го купихме, когато влязох в 7-мия месец, матрака също, чаршафчета и пеленки. Дрешки също купувах с голям кеф през цялата бременност. В 4-ия месец ми подариха и първото костюмче.
Единствено количката купихме след раждането - търсих я 4месеца по интернет. Е, не съжалявам въобще - за 365лв взехме комбинирана количка, която сега е "обезкостена" до лятна, чувалче за краката, дъждобран. Нищо не се е счупило или похабило, количката е лека и върви и през сняг...Перях я поне веднъж седмично (е, сега и по-рядко, защото малкият тича), минавам през всякакви дупки и препятствия, и на плажа я завлякох - няма чупене...
Леглото е много сладко - в бяло и синьо, от кошарка става на легло, махайки 2стени...На българска фирма е, около 130лв беше цената. Таткото обаче държеше сина да спи на удобен матрак и още толкова отидоха за матраче. Друг е въпросът, че малкото диване спи с нас  Laughing Местим го след като заспи.
За мен е излишно да се харчат много пари (освен ако вкъщи не се замеряте с пачки) за бебешки аксесоари, защото сега на пазара има хубави и качествени неща, в повечето случаи успешни копия на популярни марки, но на доста по-ниски цени.
Не казвам "Айде на евтиното", защото малкият има и много скъпи дрешки и играчки, но има и по-евтини дрешки и игри, които са също красиви и интересни...
Стефи, стискам палци това да са ти били последните притеснения и всичко да е по-леко вече!

# 212
  • София, Борово
Здравей Диди, най вероятно се познаваме , Инвитрото го правих при  Стаменов, обадих му се но той не е в София, вчера ме гледаха и двете бяха добре, днес ми отказаха преглед, утре ще ходя в Св.Георги на видеозон при Гиздов, и той и Стаменов казват да лежа, имам още 2 седмици до 4-тия, казват че вероятно е трети неразвит сак, който започва да пада, Божа работа , ще се моля да стигна до 9-тия
Привет Стефи, надявам се днес да си по-добре. Hug
Аз също предположих за трети неразвит сак, който се чисти. Вярвам, че всичко ще има щастлив край.
Лежи си и стискам палци днес за прегледа при Гиздов.
Лежи си, дори изобщо не ставай, ако може.
Чакам хубави новини, Стеф. Кураж.  bouquet

# 213
  • Бургас
Стефи,стискам палци всичко да е наред.Нужна ти е почивка-лежане,мързелуване и спане.
А що се отнася до пазаруването за бебто,аз смятам,че е рано още за покупки.Но пък си имам 2 подаръчета-2 миниатюрни бодита,много са сладки.
Много майки се оплакват от тежестта на количката по време на разходка и затова първото нещо,на което е нужно да обърнем внимание при тази покупка е тежестта на количката.

# 214
Добро утро,мам4ета!
 Някой знае ли,какво се слу4ва с eses?

# 215
добро утро на всички
Стефи много кураж и късмет , стискам палци днес да донесеш добри новини , и се пази много
Дея радвам се че си попаднала на добър лекар защото аз сега съм в процес на смяна на лекаря , обаче тук в Бургас нещата са .....няма много добри специалисти ....

# 216
щях да забравя Честит имен ден на всички Александри и Александровци   bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug

# 217
Човек може да си купи хубава количка за 900-1000 лв. и след това да я продаде за 700 лв. пак ще си дал 200-300 лв., но пък си ползвал нещо удобно и качествено.

Ти би ли си купила количка втора употреба за 700 лева? Аз НИКОГА. Ако си много на зор, та да си купуваш втора употреба, ще си вземеш за 100, а не за 700 лева

Колежката ми роди преди месец и си купи количка за 1300 лева. За мен това е малко  пресилено и доста скъпо. А защо количка за 1000 лева да не може да се счупи? Но всеки си преценява.

Аз вече купих едни бебешки чорапки, които са големи точно колкото палеца на крака ми  Laughing
 Мимето, много съжалявам за загубата, но не губи кураж, скоро чакаме пак да се похвалиш.

Стефи, май не си казала термин или се бъркам? Кажи да те добавим в списъка

Hug за всички! Пожелавам ви много хубав ден само с хубави емоции

# 218
Здравейте Simple Smile Как сте днес...Аз не много добре, само повръщам, кога ще свърши това не знам вече  Twisted Evil
Били_ бих да, предпочитам да дам 600-700 лв. за маркова било то и втора употреба, отколкото да си купя нова китайска. Освен това, аз казвам, че ще я продам за толкова, не че ще я купувам Wink Просто съм гледала в Продавалника, че доста се търсят втора употреба маркови колички. И се купуват точно на такива пари...Така че няма да е проблем да си я продам после, ако реша.
Обаче има доста време до тогава, та като дойде момента ще видим, тогава може да мисля по друг начин Mr. Green

# 219
За питам дали би я купила, защото така или иначе някой ще я трябва да я купи като се продава, нали? Аз пак казвам - всеки си преценява колко пари и за какво ще даде. Може би на теб би ти се сторило неразумна някоя покупка, която аз бих направила, но точно за това на пазара има толкова голямо разнообразие.    Hug

А иначе смятам всичко да купим от Вис Вита лис в Пловдив - близо е, а и все пак това е борсата, има много хубави неща, а са на прилични цени.

# 220
Мами, кажете коя седмица се правят изследвания на бебето за аномалии и на майка му (кръв и т.н.)? Картон от кога започва да се води? Коя седмица се записва на ЖК? Вие къде се записахте /смятате да се запишете? Laughing

# 221
  • София
Аз смятам,че колички с много добро качество могат да се намерят и на много по-ниски цени.Това е като с марковите дрехи.
 А за втора употреба-аз лично за себе си ,не бих носила такива неща,пък  за бебето съвсем.Братовчедка ми пък си купува много неща втора употреба и е доволна - всеки сам си решава.

# 222
  • София
Мами, кажете коя седмица се правят изследвания на бебето за аномалии и на майка му (кръв и т.н.)? Картон от кога започва да се води? Коя седмица се записва на ЖК? Вие къде се записахте /смятате да се запишете? Laughing

аз ще се запиша в Токуда на ЖК към 10.09 - тогава ще ходя и на ФМ.БСХ се прави към 14-16 г.с. май,но аз не съм сигурна дали ще го правя - дава много грешни резултати.

# 223
Били_ и аз съм чувала за някаква борса в Пловдив, където имало всичко и на по-ниски цени. Може би е същото. Даже знам, че софиянци ходят там да си пазаруват, защото цените си заслужавали. Може и аз да отскоча до там по-нататък Laughing
JeniB не знам какви са тия изследвания, може би говориш за БХС, има време, но не знам точно в коя г.с. се прави, ще проверя. А картон на мен ми направиха още от 8 г.с. За ЖК не знам, аз не съм се записвала. Ходя си при един и същ гинеколог от самото начало и тя ми направи картона. Аз ходя в МБАЛ "Света София".

# 224
http://www.blsbg.com/serv/Document?Action=show&OrderBy=Creat … ;DocID=1971917715
Тук можете да намерите инфо за програмата "Майчино здравеопазване". Там са описани всички изследвания, които трябва да се направят до 45 дена след раждането

Общи условия

Активация на акаунт