Отговори
# 270
някой разбрал ли е пола вече?
не е ли много рано още за пола  newsm78
Били по-добре в болнични и с по-малко пари но със здраво и спокойно бебче през март
аз затова сега съм решила да бъда толкова спокойна и нищо да не ме ядосва

# 271
Аз така нямам търпение вача за пола. Но чета че кам 18 до 20 седмица и то само на 3d може да се види. А това 3d в Пловдив струва 70лв. Незнам, никак не ми се дават. Вие как мислите?
На мен много ми се иска да е момиченце, а таткото си мечтае за момченце, но каквото е все ще сме много щастливи.

Последна редакция: пт, 31 авг 2007, 13:02 от spirit

# 272
Здравейте и от мен, мами! Вчера и аз разгледах моето червейче, 2 см и 60 мм Simple Smile За пръв път чух сърчицето Hug Мнооого вълнуващо!! Аз да си призная, от нетърпеливост ходя при двама гинеколози - и не мога да си обясня заща единия - преди седмица и половина ми каза, 4е бебока е 3 см и 20 мм. а вчера другия го изкара доста по - малко?! Дали е от апаратите им, странна история

А иначе се надявах да ме пратят вече на ФМ, но док категорично каза, че е рано и чак след 18-та седмица ще ме праща.. newsm78 Някои от вас вече си направиха, чудя се дали на своя глава да не отида по-рано? Можете ли да ми препоръчате добър специалист по фетална морфология в София? Д-р Марков е в отпуск, затова ако може някой друг? Благодаря ви предварително!

ЕСЕС, кураж и само напред!Възхищавам се от силата и добтотата ти, дано занапред си заобиколена само от стойностни хора, живота продължава.

# 273
Здравейте,казвам се Наталия и очаквам моето детенце на 8 март 2008.

# 274
  • Тук и там
някой разбрал ли е пола вече?

Ох, на мен ми каза чак в 20-та, пък то кога е чак това  smile3515
Иначе, бебето щяло да се усети /живот и здраве/ към края на октомври,
понеже е първа бременност  - бе много време дотогава smile3506

Хайде, ще очаквам всички да споделят своите хубави моменти от срещите си !!!

Eses, всички сме с теб - ще се справиш с всичко -ти можеш !  newsm10

polina13, малко инфо за това какво би следвало да се направи в ранните месеци:
В 11-13 седмица специализираното изследване - измерване на "нухална транслуценция" и оценка на риска за болестта на Даун на ултразвук.
В навършена 15-та седмица биохимичен скрининг за оценка на риска за Даун и дефекти на невралната тръба (спина бифида).
В 19-22 седмица високоспециализираното узследване на ултразвук "Фетална морфорлогия".
Кременски пише: "Най-информативно и силно препоръчвано изследване за генетични аномалии е високо специализираното ултразвуково изследване "фетална морфология" в 19-22-ра седмица."
Та може би затова и на теб са казали чак след 18-та седмица  smile3506

# 275
Месец МАРТ е тъй далече, а искам бебче да гушкам вече!  Rolling Eyes
Това заглавие е супер за новата темичка Peace
Ето и от мен Crazy
С МАРТенското минзухарче ще пристигне мъничко юначе!

# 276
Здравейте,казвам се Наталия и очаквам моето детенце на 8 март 2008.
добре дошла хубав подарък си си избрала за 8 март лека бременност и здраво и сладко бебе през март
и едно заглавие от мене
МАРТенско човече в мен расте , най-щастливата съм вече !

Последна редакция: пт, 31 авг 2007, 14:35 от Nefertity

# 277
  • София
Честито на мамите,видяли бебчовците-само такива хубави новини да носите.Аз моето диване ще го видя чак на 10.09,защото тогава се връща моята лекарка от почивка.

За пола - преди ми го казаха още в 14-та седмица,на обикновен ехограф,хем бебетата бяха две.Така че,скоро ще почнем и с това да се хвалим. Grinning
 Полина,за ФМ при добър лекар се чака доста,така че едвали ще можеш да се запишеш сега (особено ако е за София).Аз се обаждах на 1.08 за час при Димитрова и имаше за 27.09 чак.Трябва от сега май да се запишеш за другата фетална.

Есес ,мила стискам палци животът ти да се подреди и скоро отново да пишеш в отчетните.Бъди много щастлива!

# 278
  • София
ето едно заглавие и от мен:
 празникът на мама още е далече,но за подарък тя ще гушне сладко МАРТенско човече!

# 279

не съм съгласна... аз искам мартенско девойче

# 280

не съм съгласна... аз искам мартенско девойче
Blush Joy
ммм добре тогава може:
"С МАРТенското минзухарче ще пристигне малкото човече!" Grinning

# 281
  • София
ето едно заглавие и от мен:
 празникът на мама още е далече,но за подарък тя ще гушне сладко МАРТенско човече!

Гласувам за заглавието на angels_zg -много ми хареса  Grinning
Хубаво е всички заглавия да си ги записваме за по-нататък...
Добре дошла Наталия  Hug
Браво за хубавите новини момичета- аз чак на 10ти съм на преглед  Crossing Arms

# 282
  • София
момичета,има ли желаещи да направят новата тема,защото ако няма - бих искала аз да пробвам.Кажете и за заглавието. Grinning

# 283
angels_zg,заглавието ти е супер и с радост ти предоставям възможността да развиеш въображението си, разкрасявайки новата тема  bouquet /понеже питаш:)/

# 284
angels_zg,заглавието ти е супер и с радост ти предоставям възможността да развиеш въображението си, разкрасявайки новата тема  bouquet /понеже питаш:)/
Peace Peace Peace
аз отсега пожелавам да напълним новата тема само с хубави новини  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт