Отговори
# 240
  • София
защото сайта,от където ти е лентичката,в момента не работи - на другите момичета с такива лентички е така.

# 241
колкото до колана аз вече не сядам отпред защото винаги съм си мислила че там е най-опасното място в цялата кола

Е, да добро решение, ако не шофираш. Моята работа е свързана с доста шофиране.
А освен това и така съм свикнала с колата си, че не мога да си представя живота без нея, нямам спасение тъй като моят мъж не е шофьор очертава се до края на бременността си да си стоя зад волана. Не ме притеснява, тъй като обожавам да шофирам. А сега на 7-ми ще се закарам и до моренцето.
Аз вече много се зазяпвам по магазините ама не смея още да си купя нищо. А моята сестра счупи една количка за 600.лв, така че не е гаранция каквото и да си купиш вече.

# 242
А моята сестра счупи една количка за 600.лв, така че не е гаранция каквото и да си купиш вече.

Точно това исках и аз да кажа - скъпото не е гаранция за качество. Дори понякога и марката не е, може да попаднеш на фалшификат за същите пари и пак да се счупи

# 243
Момичета, някой има ли информация какво се случва с Eses?

# 244
Здравейте момичета, терминът ми е на 12.03.2008-но ме предупредиха че живот и здраве ще ги извадят по рано.Бебоците са си живи и здрави, кървенето почти спря, според Гиздов който е много внимателен, няма страшно но ми каза да се пазя до 15.09 тогава вече трябва да съм в 4-тия и да са с плацента.
Благодаря за подкрепата на всички.
Диди ти къде си правила инвитрото.

# 245
  • София
браво Стефи,много се радвам,че всичко е наред.
 Щом термина ти е 12.03 , значи си вече 12-та седмица и според мен от другата седмица си в 4-ти месец.Може и аз да бъркам,то навсякъде различни неща чета.Няма значение,важното е че сте добре! Hug

# 246
  • София
Леле колко много сте изписали за 5 дена...докато ви прочета и  #Crazy
Много се радвам, че сте избрали мойто заглавие за темичката,която вече е на свършване и ще трябва нова Laughing
Днес се върнахме от почивка във Велинград и се чувствам много свежа!Нямах търпение да влезна да ви видя какви ги вършите  Heart Eyes
Идеята за снимките е супер- и аз ще постна след малко.
Много мъчно ми стана за esses и mimeto...Не е честно да се случват такива неща на добри хора  Close Дано да сте по-добре,момичета и нещата скоро да се оправят Praynig
Били, и аз не отидох на море по същата причина, но пък аз вече бях веднъж преди да разбера за бебето  Laughing
Чудя се кога може да очакваме да усетим бебо?Навсякаде пише различно-16,20... newsm78

# 247
  Laughing
Чудя се кога може да очакваме да усетим бебо?Навсякаде пише различно-16,20... newsm78
Лорисита раничко ни е още бебето се усеща след 18 г.с. а ако раждането е първо може и към 20 така съм чела и аз нямам търпение да го усетя вече , предполагам като всички тук  Embarassed Embarassed Embarassed

# 248
  • София
ако ти е първа бременност,може и чак към 23-та седмица,но по принцип до 20-та повечето майчета вече усещат.Аз нямам търпение да го изпитам,но има доста време до тогава.

# 249
Мами, официално терминът ми го преместиха за 1ви април, така че се записах и в априлската.
Били, ако искаш, махни ме от списъка  Wink
Все пак ще ви хвърлям по едно око  Grinning

# 250
  • София
Вече и аз присъствам в общото ни албумче  Simple Smile След сватбата ще се включа и в другото албумче!
Значи колкото и да се надявам няма да го усетя скоро бебчо  Crossing Arms
Охх аз сега видях, че Стефи ще си има близнаци-много хубавооо  Hug

# 251
  • София, Борово
Боже, Стефи много се радвам! Hug Hug Hug
ОТ сега нататък само хубави новини да имаш и бебеките да са винаги много здрави.
И моето ИКСИ го правих в клиниката на Д-р. Стаменов, но аз съм пациентка на Д-р. Персенска
ПУнкцията ми я прави той, а трансфера Д-р. Персенска.
Сигурно се познаваме от прегледите и стимулациите.
Славундер, аз ходя на ЖК от самото начало, но картон ми направиха в 12-та седмица.
Освен кръвните изследвания,  пуснах и урина, микробиология и цитонамазка и гинекологичен преглед. От цитонамазката прокървих доста и много се притесних, но се надявам да са добри нещата.
Mucunka_, Есес не е писала тук скоро, но се надявам да е добре.
Относно колана - аз слагам винаги, но също като Били го издърпвам да не ме стяга. Едната част минава под корема, а другата над корема. Това от една книга май го бях видяла.

# 252
Да ви кажа какво прочетох днес-обсъжда се предложение еднократната помощ за второ дете да стане 600лв.(сега мисля,че  е 200),а за първо-250лв.Аз въобще не знаех,че има такава помощ,но не е зле-ето от къде ще дойде част от количката!

# 253
angels_zg, може ли да споделиш условията за записване в Токуда на ЖК? И аз съм се насочила натам...

# 254
Май пак дойде време да се мисли заглавие на тема.

Общи условия

Активация на акаунт