Отговори
# 180
Може би, като разбера със сигурност пола на бебето ще ми се прииска да му купя нещичко Wink

# 181
Аз смятам да купувам всичко в неутрални цветове и краски Simple Smile

За количките - една приятелка ме посъветва да си купя най-леката, екстрите не са чак толкова важни.

Например за легло - не харесвам тези масивните, вчера гледах едни легълца, които се разглобяват, май туристически ги водят. Първо, че е леко и може даже да се мести и в различните стаи. Също така можеш да го събереш и да си го вземеш с теб /има си и чанта към него, в която се събира цялото легло/, ако отивате с бебето някъде за уикенда.

А относно пазаруването - хубаво е да се купува, когато вече има шансове да родиш живо и здраво бебче. Защото не дай си Боже стане нещо - какво ще ги правиш тези неща вкъщи, само да ти напомнят.

И разбира се, имам още 6 месеца да си променя мнението на 180 градуса  Grinning

# 182
За такова легълце говоря:

# 183
А относно пазаруването - хубаво е да се купува, когато вече има шансове да родиш живо и здраво бебче. Защото не дай си Боже стане нещо - какво ще ги правиш тези неща вкъщи, само да ти напомнят.

[
който го е страх от мечки, не ходи в гората...
недей изобщо да си мислиш за такива неща и ще ти е много по- лесно. приеми, че фаталния край е едно изключително рядко срещано събитие и по принцип на теб не може да се случи, и продължавай към задължителния и единствен край- здраво и спокойно бебче през март!!!

# 184
Да boomerang e права. Славундерче, ако стоим и мислим, че нещо лошо може да се случи, това е все едно наистина седим и чакаме нещастието...
Пък и никога няма нищо сигурно, и до последния ден да чакаш, нещата могат да се объркат и при самото раждане...
Ама айде стига сме мислили такива гадости.
А по въпроса за количките и аз мисля, че трябва да е лека. Тези танковете изглеждат много удобни за бебето, но аз не мога да се оправям с тях. Опитвала съм да бутам на приятелка детето в такъв танк и един бордюр не мога да изкача аз...пък тя направо е развила мускули. Много са тежки и неманеврени някои. Това само прави разходката трудна и неприятна. Аз такава количка я бутам с доста усилие и е доста уморително.

# 185
  • София
който го е страх от мечки, не ходи в гората...
недей изобщо да си мислиш за такива неща и ще ти е много по- лесно. приеми, че фаталния край е едно изключително рядко срещано събитие и по принцип на теб не може да се случи, и продължавай към задължителния и единствен край- здраво и спокойно бебче през март!!!

лошото е,когато си го преживял 2 пъти и вече очакваш всичко. SadМене ми се иска още сега да тръгна из магазините за дрешки-толкова са сладки,но след 2 неуспешни бременности,не знам кога ще се престраша.
 За количките - според мен пък не винаги хубавото значи скъпо,ма 1000лв. не бих дала - то ги и нямам де.
 Славундер и аз съм така за цветовете-повечето ще са неутрални.Много харесвам зелено и оранжево. Grinning

# 186
Момичета моля ви да ме отпишете от списъка на мартенските мами!
Направиха ми аборт по мед. причини. Диагноза - missed abortion. Бяха близначета !
Желая безпроблемна бременност и здрави и пухкави бебоци на финала на вс. мартенски мами!
Успех!

# 187
Хе-хе, Ангел_зг, и аз умирам за зелено и оранжево.

А за другото - дайте да сменим темата и да не го мислим, просто в последно време много познати около мен отидоха да раждат и се върнаха без бебета.

Но нека бъдем позитивни и ми стискайте палци, защото довечера съм на док. Ако Дуди е решило и се разкрачи, може да се приберем и с повечеко информация.

# 188
mimeto-rz,много съжалявам за слу4илото се.Зная колко ти е трудно в момента,много май4ета във форума сме го изпитвали,но.....за съжаление нищо не може да се направи Sad Кураж,мила!Изживей си мъката,попла4и си и бъди сигурна 4е скоро в бъдещето ще те 4ака една прекрасна бременност!Бъди силна и не се отдавай изцяло на тъгата!

# 189
Мимето-рз, съжалявам за това, което е трябвало да преживееш! Пожелавам ти скоро пак да се върнеш в Отчетни с една лека и успешна бременност  Hug

# 190
mimeto много съжалявам миличка Cry Поплачи си, но не губи надежда. Пожелавам ти скоро пак да се похвалиш в Отчетни.

# 191
mimeto  от сърце ти пожелавам скоро да се върнеш в отчетни и имаш хубава и успешна бременност

# 192
  • София
Момичета моля ви да ме отпишете от списъка на мартенските мами!
Направиха ми аборт по мед. причини. Диагноза - missed abortion. Бяха близначета !
Желая безпроблемна бременност и здрави и пухкави бебоци на финала на вс. мартенски мами!
Успех!

съжалявам мила,с близнаците много често става така -аз загубих моите в 20-та г.с.
 Сега мисли позитивно,колото и да ти е тежко,пък скоро пак ще пишеш в отчетните и всичко ще е наред!

# 193
  • София, Борово
mimeto-rz, много съжалявам.. Кураж, мила Hug
Ането, аз също мисля, че ще пазарувам, като разбера пола.
Колички наистина има на такива цени, дори аз самата съм харесала 2 - едната е на Чико и е 1350, а другата е Куини макси кози и тя е 1500.
Наблюденията са ми, че на доста майки, които са купили колички от по 400-500 лв им се налага да купят поне още 1, защото са неудобни или се разваля конструкцията.
Славундер, стискам палци да е достатъчно разкрачено  bouquet
Аз също искам да ви пожелая да не гледате назад. Аз също имам 2 неуспешни бременности, от които едната беше най-големия кошмар, но сега имаме нужда от положителни емоции,
и ние и бебетата, които носим
 Hug

# 194
  • София
права си Диди , този път гледам да съм по-оптимистична от всякога. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт