РАБОТЛИВАТА дружина - заедно в проблем и радост от една година!

• 11 393
  • 297
  •   1
Отговори
# 45
  • нейде там, където ....
Честито на празнувалите, със закъснение, sorry  за което, ама съм работна тези дни  Laughing

Честито ти бягащо момиченце, а на нея - честита бягаща мама Simple Smile

За Кало хич не ми хрумна за зъбчета, макар да е напълно възможно, след като появата на зъбчето и изчезването на гадните симптоми съвпадат. колкото и да е било кофти в болницата, системите в този момент са му помогнали, за да преодолее по-бързо нещата.
В нас баткото за всеки зъб караше по 1 седмица разстройство и НИЩО не помагаше - само повече вода пиеше. Дребчо ги кара по 3-4 наведнъж и вдигаше температури 39-40 градуса. В събота видях подутите нвенци на местата, дето ще са четирите кучешки зъбчета и си сресах метлата, обадих се, че няма да ходи на ясла, пуснах си отпуска . . днес един проби, температурата не е била над37.2. Дано и другите излязат този път поотделно  Praynig че наистина имам работа.
Подала съм документи и за работа, чакам всеки момент да ме викнат за събеседване поне. Ще викам свеки, че ако не сменя работата навреме, ще се ходи командировка на море. 7 дена.  Laughing  Laughing  Laughing

Последна редакция: ср, 29 авг 2007, 15:22 от jd

# 46
  • на правилното място, в точното време
Честито на проходилата бегачка!  bouquet И ние сме се запътили за натам. Вчера обикалях след нея като хамавото семе- само не мога да се начуда- толкова са нестабилни, едва са се пуснали и вече скорости развиват  hahaha Дали по-високата скорост не им позволява да паднат- разни там турболенции и т.н. Моля, не ми четете глупостите, от един час четем книжки на немски-ей тва тоя език много смотан ,особено в тази част на денонощието Mr. Green
Дееееееееес, честит ти празник! newsm51 Леко раждане и да си заобиколена все с любимите си с хора!
velmar, нашата фирма правят врати-всякакви, но са скъпички май  newsm78 В Надежда е офиса. Адреса е:Надежда 2 ул.Йордан Хаджиконстантинов",тел.936-50-60 и 8362342- звънни, за да те ориентират. Но това ти го давам като краен вариант,щото е много смотана фирма  #Cussing out Както и да е! Усех с търсенето и поръчването!
 Момичета, аз имам питанка към знаещите: колко вървят наемите в Банишора май се казваше квартала- на пазара "Димитър Петков" се намира апартамента, ново строителство,към 65 кв.Ориентирайте ме,моля  Praynig
Хубав ден от нас!

# 47
  • нейде там, където ....
До бор утро!
Не че съм много в час с наемите, но позната се нанесе в централната част на София преди 3 месеца, плаща 200 евро, за двустаен. Каза, че наемите навсякъде били еднакви, поне да живеела на центъра.

Денят е прекрасен, нали?  bouquet

# 48
Равия, не ми казвай само, че четеш книжки на немски на Йоанна, че вече съвсем ще се депресирам  Joy. То явно, че моето дете е тъпо  hahaha, ама сега ако и чуждоезиковото обучение съм го изпуснала ще се хвана сериозно да организирам конкурс Най-лоша майка на годината!, че да съм сигурна, че в нещо ще съм първа!
За наемите - ще трябва да консултирате с някоя агенция за недвижими имоти, защото зависи от обзавеждане, степен на довършване и т.н. Ако апартамента е твой - айде идвай в Сф, че си ни много далече там....
По повод вратите - естествено най-евтини са в практикер, бриколаж и т.н. ако размера ви е стандартен, ако трябва да поръчаш забрави за врата под 400 лева и за чакане под 2 месеца. Фирмата, която НЕ бих ти препоръчала е Баш майстора. Те са представителство на няколко фирми за врати, ама тертипа на работа явно е един и същи - върлямщина. Блиндираната врата я преправяха 3 пъти от една от представляваните от тях фирми - като последния път я млатиха здраво с един чук  Joy Joy Joy, интериорните врати 2 пъти. Та... разходи се до големите строителни хипармаркети - там определено цените са най-добри, но е въпроса дали ще уцелите размер. Аз преди гледах там врати по 70-80 лева с каси за баня и тоалетна.... Не са върха на гъза, но за тези пари всичко е добро. За врати за хол въобще не съм поглеждала, но се надявам да има.
п.п. забравих да кажа, че бравата и стъклото са отдело от цената, та накрая като ми калкулираха моята се хванах за главата.... Стъклото е към 80 лева, бравата също толкова... Та ако видиш евтини ени винаги ги питай дали тези неща са в цената и касата също!!!

Последна редакция: ср, 29 авг 2007, 08:42 от Ger4o

# 49
 hahaha Joy Joy Joy Пак ме изпревариха в конкурса за най-лоша майка! Тцтцтцт! Хич не си помисляйте,че чета на чужди езици на детето. То родено ЕнтЕлегентно ,бе , то чете на мама и я образова. Така са децата,родени в преклонна възраст - умнички  bowuu
Ger4o, де да беше мой апартамента, ехеееееее.... На една моя луда приятелка е  Joy
Аз искам съвет- то май мястото не е подходящо баш тука,ама все пак има и разумни и спокойни същества тука, като изключим Ger4o, Калина и Майра. Кажете как да си държа езика зад зъбите по-дълго време newsm78 Искам практични и приложими съвети! Praynig

# 50
Аз искам съвет- то май мястото не е подходящо баш тука,ама все пак има и разумни и спокойни същества тука, като изключим Ger4o, Калина и Майра. Кажете как да си държа езика зад зъбите по-дълго време newsm78 Искам практични и приложими съвети! Praynig
... ти може да не ми искаш съвета ама аз ще си кажа  hahaha. И аз съм питала за такива правила - е, няма... Да броя до сто, да си представяям, че съм на едно хубаво и спокойно място и т.н. Е, кажете как да си представя, че съм на хубаво място като примерно се карам със служителска в НАП полуидиот? Или как да броя до 100 като попадна на шофьор на такси кретен - нали докато преблоя и сметката 100 лева... Та, единствения съвет, който се оказа приложим за моята голяма уста ще е приложим и за твоята е - примири се - така ще си цял живот и ще става все по-лошо!

# 51
хайде сега!!! И аз в списъка!!! РАВИЯЯЯЯ !!!!! Ееххоооуууу!
на МЕН пък какво ми е?! чудя се комплимент ли ми направи или да се сърдя.... Joy

я сия си кажи кво ти е на душата... аз си казвам на някой, и после ми олеква и не съм толкова зла. (май...)
в смисъл, според ситуацията се действа... ако е за форума, от снощи имам пресен пример, мога да те поуча...

хайде Майра, ти си сега.

# 52
Калино моме,това е комплимент за нашата порода Hug
 Аз и не си трая, ми ако зема да гръмна  #Cussing out, ааааааааа, такова нещо не си причинявам. Те така или иначе малко хора ме обичат, те си ми стигат, че щяло още един да ме харесва малко повече-ако ще  Naughty
И да с форума бера ядове- ама ша зема да дойда в тая пуста София , да насмета някой наживо и да рахатясам и аз ,че и другите покрай мен.
Два дни няма да ме има,да не решите ,че съм се разсърдила или съм в РПУ-то за дребно хулиганство. Просто форума ще почине от мен  Joy Joy Да слушате и да ви намеря всички целокупно и в добро здраве!
Майра и за тебе е комплимент, мила! Успех,бой се докрай в битката със свеки   bouquet

# 53
Равия, ще ме караш сия да ти чета последните постове? ! КАжи си бе жена! да нахълтаме гръмогласно... това поне го можем Simple Smile Да те подкрепим, за какво са приятелките, ако не да наддумат целия свят в твоя полза ?!

Сега по същество... утре саминаваме за морето.
преди да тръгнем обаче трябва да:
1. подстрижа себе си и Кало (на фризьор, с почести, камери и отрязване на кичур за семейния албум. ) това разбираз се, ако Кало не изпадне в истерия. Ако откаже да бъде подстриган ще ми направи услуга, защото се влюбих в златните къдрици на тила му.
2. купя бански за мен и за кало (показах се само в горнището на старите 2 пред венци и той каза: "Явно ще трябва да жертваме 50 лева... И защо като се запознахме, си мислех че имаш големи $%^$ ... хммм.. при следваща бременност още по-така ли ще станеш? " майка ми каза, че с горнище или без, било все тая, да си спестя 50-те лева Joy
3 купя плажни кърпи, да приготвя багажа, да изчистя къщата, да пусна 2-3 перални и те да изсъхнат, ..... още какво беше?

Ако не успея. и петък е ден, и то никак не лош.....

КАкво ли става с Майра ?? Трябва да потърсим свекиния форум, да видим дали не се разиват нещата в страшна посока.

дали ви шпионират близките ви?

(на биричка съм, за това..)

ооо... и да захраня дребен с ориз...  Simple Smile колко добра майка съм. нищо общо с Равка и Герка Mr. Green

# 54
Хайде Майра, ти си сега.

Хайде и аз рано рано да си кажа Wink Ама нали Равия ни изключи от спокойните и разумните и не искаше от нас съвет, та викам чакай да си трая Mr. Green Ама то като гледам, че пак само ние сме на опашката с отговорите hahaha

Рави, нямам съвети. Понякога успявам да си замълча не знам и аз някак, ама като ми накипи много и не се стърпявам. Понякога става по-лошо като излееш накуп всичкото Rolling Eyes Зависи и от човека насреща...Ако е разбран и знам, че няма да се обиди от по-остри реплики - казвам си.. Със свеки вече много ми писна и като много вземе да ме дразни - отговарям 1 път и после се правя на ударена. Еми така или иначе и 100 пъти да й кажа нещо, тя си прави каквото си е наумила, поне да не си хабя гласните струни Joy

Иначе ситуацията при нас е доста по-добре откакто и свекъра пристигна. По-шумно е вкъщи като се съберем всички накуп, но Ясмин го харесва него повече и е по-спокойна когато играе с него newsm78 Снощи ме изненадаха, че чак на 9.9 вечерта ще празнуваме освобождението, аз си мислех, че е на 8 ooooh!

Кали, внимавйте много по морето, че масово оплаквания от тоя гаден вирус.

А иначе да се похваля, че вече имаме 1 пишкане и 2 акота в гърнето. Пишкането стана случайно, акото гледам да я хвана като тръгне да ги прави. Иначе не съм от тия майки дето през 5 мин слагат децата на гърнето Simple Smile Научих я да си казва, че мирише като има нещо и се надявам сега да започне да се усеща малко по малко да казва преди това.

Снощи, на връх 1г и 1м успя да се справи и с храненето сама. С 1 детска виличка си боцкаше домати и кашкавал и по невероятен начин си уцелваше устата Mr. Green

А тук вече е есен. Листата започнаха да падат Sad

Последна редакция: чт, 30 авг 2007, 08:04 от Майра

# 55
Много отпускарски го даваме  Mr. Green Къде сте?

Равия, как да си затвориш устата, когато има за какво да я отваряш?!? Аз не се справям особено успешно с премълчаването, а когато премълча на следващия път става страшно. Така, че по-добре често, но по малко!!!

# 56
az sym w tyrnowo i trygwam za varna Mr. Green

# 57
Аз съм си в къщи, подробен отчет ще правя събота и неделя. За първи път оставих беба в един клуб- искам такова нещо и у наше селоооооооооо. Айде отивам да спя,утре ще ви разказвам за тъпите и бездушни патки от ДАЗД  #Cussing out

# 58
  • нейде там, където ....
Аз не знам каква майка съм. Научих си голямото дете да чете, ама без да искам Просто детето иска книжки, а аз нямам време да му чета. Малкото - само тръгна да се облича, че мама все заета пред компютъра, не може го приготви за разходка. Яде сам. не ми дава дори да помагам. Така манджата в паницата свършва по-бързо. Де да можеше и повече да е в устата, вместо по дрехите . . ще издигна паметник на изобретателя на пералната машина.
На работа аха да се скарам с шефа, ама успях да преглътна. Пиша си молбата за напускане в такива моменти. Само дата не съм сложила. ама ако някой ми рови внещата - да се стрессне! В нас - няма ядове. Премислям дали да викна свеки да гледа децата и мъжът за 1 седмица, че да ида командировка, преди да съм напуснала. . . още нещо си мислех, ама забравих. май ще пиша вече.
 Аз уча за изпити - общо 5 на разни теми ми се събират за 10 дена. Когато се сетите за мен, казвайте по една добра дума, дано ес оправя с всичко. приятна почивка!

# 59
Аз малко като български реотан, ама така е, като чета темите от-до само в петък вечер...

Честит рожден ден на Ники на Кабив!   newsm59 newsm38  bigdance2Пожелавам му да си расте такъв, какъвто го видях - красив, чаровен и уравновесен, за радост на мама и татко!

Да се похваля, че видях пак морето миналата седмица (покрай командировката във Варна) и този път даже се натопих. Grinning  Ееех, хубавите неща бързо свършват. Сега се чудя как да сместя всички спешни задачи в предстоящата тридневна работна седмица. На всичкото отгоре от четвъртък ще съм  без бавачка за 2 седмици, което частично ми съвпада с командировка до Германия, та по този повод съм пазарила майка ми да гледа малкия... Малко ме е шубе, защото досега не съм й го оставяла за повече от няколко часа, но се надявам да се справи. Определено няма да й е лесно с двамата Ивановци.  За мен това пък означава, че първо трябва да пропътувам 400 км и да пренеса половината къща, после да стягам багажи, а междувременно трябва да се поразкрася, че ме е срам да се явя така запусната пред обществото... Май трябва от сега да организирам всичко. Горчивият ми опит е, че преди всяко пътуване приготовленията отнемат цялото време до полета и тръгвам винаги на юруш, неспала и несресана.

Иначе и наш бебчо го мъчат зъби, но за щастие без температура, разстройство и пр. екстри. И апетит си има, да чукна на дърво. Май постепенно ще мине на обща храна - много повече му харесва от неговите пюрета. Научил се е да си проси храна от масата, дори току-що да е ял - като малко кученце е  Laughing!
Пак се олях с писането. Sorry и чао!

Общи условия

Активация на акаунт