Честито ти бягащо момиченце, а на нея - честита бягаща мама

За Кало хич не ми хрумна за зъбчета, макар да е напълно възможно, след като появата на зъбчето и изчезването на гадните симптоми съвпадат. колкото и да е било кофти в болницата, системите в този момент са му помогнали, за да преодолее по-бързо нещата.
В нас баткото за всеки зъб караше по 1 седмица разстройство и НИЩО не помагаше - само повече вода пиеше. Дребчо ги кара по 3-4 наведнъж и вдигаше температури 39-40 градуса. В събота видях подутите нвенци на местата, дето ще са четирите кучешки зъбчета и си сресах метлата, обадих се, че няма да ходи на ясла, пуснах си отпуска . . днес един проби, температурата не е била над37.2. Дано и другите излязат този път поотделно
че наистина имам работа. Подала съм документи и за работа, чакам всеки момент да ме викнат за събеседване поне. Ще викам свеки, че ако не сменя работата навреме, ще се ходи командировка на море. 7 дена.
И ние сме се запътили за натам. Вчера обикалях след нея като хамавото семе- само не мога да се начуда- толкова са нестабилни, едва са се пуснали и вече скорости развиват
Дали по-високата скорост не им позволява да паднат- разни там турболенции и т.н. Моля, не ми четете глупостите, от един час четем книжки на немски-ей тва тоя език много смотан ,особено в тази част на денонощието
Леко раждане и да си заобиколена все с любимите си с хора!
В Надежда е офиса. Адреса е:Надежда 2 ул.Йордан Хаджиконстантинов",тел.936-50-60 и 8362342- звънни, за да те ориентират. Но това ти го давам като краен вариант,щото е много смотана фирма
Както и да е! Усех с търсенето и поръчването!
. То явно, че моето дете е тъпо

Ама нали Равия ни изключи от спокойните и разумните и не искаше от нас съвет, та викам чакай да си трая 

Пожелавам му да си расте такъв, какъвто го видях - красив, чаровен и уравновесен, за радост на мама и татко!
Ееех, хубавите неща бързо свършват. Сега се чудя как да сместя всички спешни задачи в предстоящата тридневна работна седмица. На всичкото отгоре от четвъртък ще съм без бавачка за 2 седмици, което частично ми съвпада с командировка до Германия, та по този повод съм пазарила майка ми да гледа малкия... Малко ме е шубе, защото досега не съм й го оставяла за повече от няколко часа, но се надявам да се справи. Определено няма да й е лесно с двамата Ивановци. За мен това пък означава, че първо трябва да пропътувам 400 км и да пренеса половината къща, после да стягам багажи, а междувременно трябва да се поразкрася, че ме е срам да се явя така запусната пред обществото... Май трябва от сега да организирам всичко. Горчивият ми опит е, че преди всяко пътуване приготовленията отнемат цялото време до полета и тръгвам винаги на юруш, неспала и несресана.