РАБОТЛИВАТА дружина - заедно в проблем и радост от една година!

• 11 409
  • 297
  •   1
Отговори
# 225
  • на правилното място, в точното време
Минавам да се отчета. За мен още е Фторник  #Cussing out
 Успешна седмица ви желая,
 Приятно пътуване на Майра.
 Лека работа на Дес.
 КатеPeace успех с Мишето,.!
 Миньон ,миличка ,всички имат кусури! Ако са такива,дето можеш да ги преглътнеш, подминавай! За другите не си мълчи- отстоявай си правата и достойнството! Но Катето е права  Peace Няма да намериш някой супер добър с теб и детето! Все един ще има потърпевш  Sad
Кали, теб съм те признала за номер едно във  възпитанието на Кало! Peace
 На останалите -  Hug
Аз ще пиша като ми мине  #2gunfire

# 226
След като мъжа ми изхвърча на инспекция се оказа, че и той не знаел и не може да разбере куца ли детето или не куца, струвало му се че май не, после ми каза сега с другия крак #Crazy , майка ми твърди че май куца и с двата ама не била сигурна  Shocked Shocked Shocked и майка ми и мъжа ми нещо не са наред, като се прибера ще видя каква е хавата, сутринта нищо му нямаше. Прегледа му в Горна Баня е чак за другата сряда, моята педиатърка е обяснила на ортопеда каква е ситуацията и според него няма нищо тревежно, но щом настояваме ще го види. Май нещо сме се изперкали цялото семейство  Rolling Eyes

# 227
Май нещо сме се изперкали цялото семейство  Rolling Eyes
Kate,   smile3521

Споко бе слънце!  Hug

Кало спи ужасно много, когато сме само двамата. И аз спя де... той идва и се гуши нон стоп. Абе като сме си заедно е супер спокоен и кротък.
Днес обаче се побърка.
Аз съм болна и си останах у дома, бавачката дойде, ходиха на разходка. После го взех да го приспя, той такъв истеричен рев му дръона да ходи да гледа с нея багерите в кухнята.... НАкрая го пуснах, тя реши, че трябва да го гушка , целува и утешава колко реве с майка си, и аз съвсем избеснях.

Вие ревнувате ли от койъо ви помага да гледа детето?

аз много се издразних на ситуацията днес. а едва гледам.

# 228
Аз врътнах една разходка малко да се напека на слънце, че колегата днес сутринта искаше от работа да ме изгони с тая хрема ooooh!

Кате, не се притеснявай още повече щом педиатърката ти е спокойна Peace Като се заглеждаш започва да ти се привижда това - онова.

Кали, при нас не е имало такива ситуации. Като бяха бабата и дядото тук Ясмин не ги признаваше изобщо като се прибера. Ако са на вън стои - ама не даваше да я гушкат Wink Може гледачката просто да е искала да те отмени като си болна? Бързо да оздравяш, ей Hug

Аз пък с моята гледачка сега имам малко по-друг проблем. Не иска да слага Ясмин на гърне там . А тя вече вкъщи сама си влиза в банята, взима си гърнето и го носи на мен, или сутринта на баща си да я сложим. Даже ако сме навън в памперса върши по малко от немай къде и като се приберем довършва на гърнето. А гледачката твърди, че не разбирала там, приемала го като игра newsm78

Равия, какво е станало при теб пак - кого ще убиваш Wink

# 229
Ей, мами, утре ако не убия човек - да знаете, че няма да го направя никога. Днес изкарах от 6 до 12 в тъпия КАТ, че да си регистрирам колата...Сега се оказва, че тея кре тани мръсни са ми объркали номера на рамата!!!!! То ясно, че са малоумни, ама да не различават цифри и букви - не е истина просто. Кажете - редно ли е да попадам все на идиотите в тая държава или просто всички са такива???? И сега по телефона ми обясняват как не трябвало да карам кола със сгрешена регистрация  newsm78. Тея хора луди ли са болни ли са.... Те незнам дали се сещат, че ако някой ми направи проблем, че колегите му от кат са малоумни ще му пригриза гърлото със зъби!!!! Просто нека някой ми направи проблем - ще съжали, че е станал катаджия просто. ей, как се ядосах.... тея от гората ли ги събират. Днес щото отказах да си платя ме предредиха има няма 150 човека и като се озъбих ми забавиха талона още 100 години!!!

# 230
какво са искали пък да си плащаш?

иначе те винаги объркат по нещо.. и то далеч по-лесни неща.
например на мен ми бяха объркали цвета на колата.
на един до мен на опашката му объркаха колата с комби. извадиха му нов талон, на новия същата работа- Комби... а тя врата тривратка.

пък и не се оплаквай, що си успяла да се оправиш до 12... ние седяхме до 3-4.

освен това, с равия трябва да си обедините списъка на жертвите з апокушение... може да и спестиш едно пътуване до софето Simple Smile

# 231
Аз ще си трайкам, че ако кажа, че тук кола се регистрира за 10 минути сигурно аз ще съм първата застреляна Joy

Моята си намерих по обява в интернет, в град на около 350км от нас. Отидохме да я видим, харесахме я и казахме, че я купуваме. Да, ама не си носехме паспорти, за да ни отпусне банката кредита. Да подписахме си договора и се прибрахме вкъщи. Пратихме по пощата паспорта на банката, тия ни пратиха талона на колата, оттам в службата - регистрирахме си колата (тук не се кара колата да се показва), взехме си номерата и отидохме да си я приберем Peace

# 232
Не ми се изрежда списъка с потенциалните жертви.
 Ger4o , идвам на помощ и вече съм на мнение,че трябва да взема да регистрирам фирма за уреждане на такива отношения. Ще помисля сериозно по този въпрос. Мислех си,че простотията и селянията е само тук, но като гледам олигофрени не липсват и при вас #Cussing out
Ха,да са ви честити! #2gunfire
 Момичета, дайте някоя жена за детегледачка  Praynig За една дружка от София е, не искам да ми я командировате тук.
Кали, аз не ревнувам от Танчето, напротив  изключително съм доволна от нея!  bouquet

Последна редакция: пн, 24 сеп 2007, 20:18 от RAVIA

# 233
И аз вече не знам какво му става на детето определено не куца, но се криви като патка от време на време  Crossing Arms дали няма да се окаже вярно предположението на педиатърката, че той сам си измисля разни походки  newsm78 за които няма здравословен проблем...
Ravi, в София проблемът с детегледачките е най-голям. Трудно се намира читав човек, имат страшно много претенции, повечето ми приятелки предпочетоха варианта градина и съседката пенсионерка да прибира вечер детето и да го забавлява по 1-2 часа...
Розичка, що не даде на някой 150лв и да си спестиш всички тези простотии...аз съм забелязала, че всичките ми опити да спестя от подобна процедура завършват с истерия и много повече дадени пари и време, последния ми горчив опит беше с едно пълномощно, след като утрепах 3 часа и обиколих 20 нотариуса пак се обадих на познатия адвокат и човека се спретна за нула време ... Аз и ти няма да променим системата  #2gunfire аз поне се отказах  Joy
Искам да ви споделя, че много мразя гърците и византийските им номера това ми чуство от 5 дни се засилва все повече с всяка секунда  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 234
Розичка, що не даде на някой 150лв и да си спестиш всички тези простотии...аз съм забелязала, че всичките ми опити да спестя от подобна процедура завършват с истерия и много повече дадени пари и време, последния ми горчив опит беше с едно пълномощно, след като утрепах 3 часа и обиколих 20 нотариуса пак се обадих на познатия адвокат и човека се спретна за нула време ... Аз и ти няма да променим системата  #2gunfire аз поне се отказах  Joy
Ами защото процедурата била вкарват я към 4 следобед в КАт и до вечерта била готова... Това в прав текст означаваше, че трябваше да изкарам още един ден без аларма и застраховка на някой псевдо платен паркинг дето някой дядо дреме в бутката цяла нощ... Та предпочетах да си я прекарам аз, че да може да си мине на маркиране, поставяне на аларма и застраховка в един ден. А и тея тъпаци искаха пълномощно, заверено от нотариус, което щеше да ми отнеме също поне 3 часа обикаляне от кантора на кантора, докато открия някой нотариус дето да няма 100 сделки за деня и да иска да ми прибере 3те лева.
Както и да е - днес оправих документите, ама сигурно вече снимката ми виси в КАТ на бариерата  Joy Joy Joy. Скарах се с шефа на каналите, с неговия подчинен дето трябваше да ми оправи документите, след това се скарах и с онзи човечец клет дето дава интервютата от името на КАТ. Ама тоя последния поне гледаше в пода и се извиняваше, докато другите и устите си отваряха та ме вбесяваха още повече. Не успях само да се скарам с шефа на оная сграда дето раздават талоните, че имаше опашка и не ми се стори разумно да остана още 2 часа, че да направя още един скандал. Лелееее, то много прост народ се е събрал там... този дето трябваше да ми намери досието и да ми оправи грешките ми излиза с изречението "Нали ви казах да чакате на онова столче, защо ви намирам тука?" лелеееее.... пък и се ядосва, че му казах с това изречение при жена му, а не на мене!  Шефа на канналите ми обяснява - Ами случват се такива грешки - никой не е виновен! къв бил проблема - нали ми оправили нещата за 1 час! Е как да не е виновен никой! Нали двама кретени независимо един от друг промеряват тая рама и тоя двигател. Ровчихка по 10 минути с по една отверка да видят дали не са пренабити номерата, а самия номер си питали х.я дали е така.... Мъкоооо...  А и онея сбърканите баби дето вкарват инфото в компа - що не ги разкарат и да сложат някое младо девойче, дето има тъпия за завършен 4 клас, ама азбуката я знае  newsm78 newsm78 newsm78
Майра, душо - кво да те застреляме първа... то хубаво, че ги казваш тея неща, че следващия път в КАТ ще им спретна скандалите на всички кретени - по азбучен ред ще ги карам... Не може 6 часа да отнема една проста регистрация.
Сега ще трябва да се боря и в общината да я регистрирам. Сигурно половин ден ще изкарам и там, а в петък ще се боря с архитекта на княжево, че дали виза за 100 кв къща и още 80 квадрата гаражи с тераса отгоре  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78. Аз ли съм сбъркана или тея хора са малоумни, ама ако исках 80 квадрата тераса и 80 квадрата гаражи сигурно преди това трябваше да си купя 3 S-класи и един ролс-ройс, че да успея да го запълня. А ако имах 4 коли, че да ми трябват 80 кв гаражи нямаше да искам да живея на 100 кв, а поне на 500! Ей, сбъркана работа отвсякъде....
Аз сигурно съм ви разказвала за ДП Банкя като оправях документите на един апартамент, ама да се посмеете пак. Жената не може да вкара апартамента, че е пророчен и трябва да начисли лихва. вика шефката си и тя казва - Айде сега раздели тази сума на 4, а оная отговаря "А, не! Тука пише да умножа по 3 и да разделя на 12!"  Joy Joy Joy. С глас се смях хораааа. И другото китно изречение е, написала съм собствеността 0,5 на единия брат и 0,5 на другия. Деловодителката казва " Момиче, вие не знаете ли, че 0,5+0,5 прави 0,10! Трябваше да напишете 1/2 + 1/2. Сега вземете една химикалка и препишете декларацията!" Е, казвам ви 3 минути не можах да отреагирам - не вярвах, че има толкова прост народ...

# 235
" Момиче, вие не знаете ли, че 0,5+0,5 прави 0,10! Трябваше да напишете 1/2 + 1/2.

Хвърлям си дипломата веднага  Joy Joy Не е истина просто - Гер4о, как успяваш да попаднеш на всички тези не знам Crazy

# 236
" Момиче, вие не знаете ли, че 0,5+0,5 прави 0,10! Трябваше да напишете 1/2 + 1/2.

Хвърлям си дипломата веднага  Joy Joy Не е истина просто - Гер4о, как успяваш да попаднеш на всички тези не знам Crazy
На  моменти си мисля, че съм пресечна точка на пътищата на всички идиоти в тая държава, ама май истината е, че само такива образи има по държавни и общински институции. То за 300 лева няма някой гении да се навие да им бачка цял месец...

# 237

На  моменти си мисля, че съм пресечна точка на пътищата на всички идиоти в тая държава, ама май истината е, че само такива образи има по държавни и общински институции. То за 300 лева няма някой гении да се навие да им бачка цял месец...
Да, мила, явно си пресечна точка за Софийска област, а за Южната част на милата ни Родина съм аз  #Cussing out
Не са идиоти само в държавните институции, тука у наше село са все такива- няма голяма компания, която да е стъпила на територията ни и да не са у...и работата. То това Мтел, Глобул, Кейбъл тел, OMV, абе де що се сетите - все е у... о и мирише. Започнах само жалби да пускам, трябва да си монтирам едно мини бюро в колата и съм подвижен офис за писане на жалби. #2gunfire Вече не си правя труда да крещя като луда- просто искам трите имена на служителя ,при което ме гледат  #Crazy,на мига си забравят имената и се налага да повиша тон и да повторя, след това, се запътвам при началството. Повишавам тон на началството, поради причина ,че то не си е свършило работата и затова служителите са на тоз хал. Е, на този етап дава ефект. Не че ще има траен ефект, но сега поне като ме видят и ме гледат страшно и кръвнишки . Гледам да не консумирам нещо,приготвено от тях, че....абе имам богата фантазия и избягвам подобен вид екстри.  Mr. Green
 Ех, сродна душа си имам, трябва да дойда да обменим малко опит и инфо  Mr. Green Mr. Green
 Кво пък се смеете на таз душа ,че 0,5+0,5 правело 0,10, ми толкова е разбира се, това е математика, еййййй! Не е шега работа! hahaha

# 238
Кво пък се смеете на таз душа ,че 0,5+0,5 правело 0,10, ми толкова е разбира се, това е математика, еййййй!

Ние за 5г във ФМИ не стигнахме до тия сложни сметки Mr. Green

# 239
Кво пък се смеете на таз душа ,че 0,5+0,5 правело 0,10, ми толкова е разбира се, това е математика, еййййй!

Ние за 5г във ФМИ не стигнахме до тия сложни сметки Mr. Green

eh Maira!

Малко акъл, но на време да ти дойде!
и 100 години да учиш, кат не ти иде отвътре, за резил трудно ще станеш. Joy
Гер4о, Равия, кога ще правите отчетно-планово събрание на дейсността и обмяна на опит, да дойдем да се позабавляваме малко?

Кате, адски ме кефиш колко спокойно си започнала последното изречение и  с какви иконки си го завършила.

Общи условия

Активация на акаунт