Отговори
# 495
  • София
Изключително некоректна фирма за ремонт на техника - "ЛАС СЕРВИЗ"  ЕООД. Оставихме видеокамера на JVC на 01. юни и след като ни мотаха повече от 2 месеца и половина, чак днес беше оправена, като не получихме никаква компенсация и извинение за това, че цяло лято не можахме да я ползваме. Служителите не знаеха статуса на поръчката, пък поръчали кабелче, пък им доставили друго, пък техника бил в отпуск - така и не се разбра кой е допуснал забавянето и дали е наказан за това. Управителя на фирмата Любомир Станимиров се криеше и  не ни допуснаха да говорим с него. Техникът им каза, че не поемали ангажимент със срокове и че нашата камера била развалена, а аз му отговорих "Но вашата фирма се нае да я оправи". Наглост! Смятам, че това незаинтересовано и небрежно отношение в работата с клиенти е недопустимо. Смятам, че 84 лева за смяната на кабелчето + 60 лв. за самата част, не са малко пари, за да заслужим уважение и обяснение, а за тях не си струва негатива, който ще натрупате. СРАМ!

# 496
bg-remonti/БГ Ремонти/SHL - Стилян Лукаров - ИЗМАМНИК
Извършват уж цялостни ремонти, но нямат квалификацията и уменията.
Стилян Лукаев дава празни обещания, мота се, оправдава се.
Завлече ни с много пари, съсипа ни апартамента и нервите.
Надписа квадратури, материали, дейности. Реално извърши и вложи около 50% от написано, но взе пари за 110%.

Бих искала да напиша опровержение на това мнение изказано за нашият ремонт и написано от други хора в резултат на недоразумения покрай проблемите които имахме тогава. Случиха ни се какви ли не неприятности с доста майстори но не и със Стилян. Той се справи добре с работата и направи две хубави бани. От скоро ползваме баните и няма забележки към тях. Който дойде вкъщи и види баните казва че плочките са много добре налепени и се възхищава . Стилян изпълни баните според предварителната писмена оферта (!!!) и даденият от него срок и нашите проекти. Той даде и писмена гаранция. Който и  да го ползва ще остане доволен накрая от отличният резултат и вниманието към клиентът и обектът. Човекът си разбира от работата за разлика от много други!!!
Ако някой има въпроси моля да ми пише ЛС , защото рядко ползвам форума.

# 497
  • Раковски
 Като гледам е и за сефте.

# 498
bg-remonti/БГ Ремонти/SHL - Стилян Лукаров - ИЗМАМНИК

Бих искала да напиша опровержение на това мнение изказано за нашият ремонт и написано от други хора в резултат на недоразумения покрай проблемите които имахме тогава.
Не е необходимо т.н. опровержение, понеже никой не е "взел" на сериозно излятата помия.

ПП Пиша, понеже съм препоръчвала bg-remonti, аргументирайки се! Peace

# 499
Искам да ви предупредя за един майстор казва се Петър ( Пепи ) от Обеля е, това е телефона му 0887641061.Извършва уж цялостни ремонти, но няма квалификацията и уменията.Работи с племенника и сина си.
Пепи дава празни обещания, мотае се, оправдава се, казва че ще дойде в понеделник не идва, дори не се обажда.След като благоволи да си вдигне телефона казва, че ще дойте утре и така до без край.
Завлече ни с много пари, съсипа ни апартамента и НЕРВИТЕ. Шпакловката се напука, неравна е  и сега трябва на ново да се шпаклова.Наклон в банята няма никакъв, а за стените да не говоря колко са прави.
Надписа квадратури, материали, дейности,които не извърши и дори не си довърши започнатото,като шлайфането на стените - то и едно шлайфане беше започнал нямам думи. Реално извърши и вложи около 50% от написано, но си взе парите за 100%.
Ако някой ви го препоръча бягайте далече от него, за да не си скубете косите след това.

# 500
Най-после да ми се случи да пиша за някого в този списък. Крайно време беше след толтова ремонтни работи.
Майсторите от "Валда", които монтираха едни дограми у дома. То била идиотия, но да пробиеш стена с дебелината на най-дебелите тухли итонг заедно със замазки и шпакловки и така да влезеш в кухнята не само веднъж, а два пъти просто си реве за черен списък. С писък!!!  Banghead Чудесно си работехме досега с друга фирма, но защо ни трябваше да търсим по-бюджетен вариант идея си нямам вече?!

# 501
  • София
Фирма Пропаркет! Правиха ми паркрта 3 пъти и не го направиха ! Наложи се да платя на друга фирма, за да го направят! А си бях платила на Пропаркет!

# 502
  • София
Съвсем смело слагам в черния списък фирмата за строителство и ремонти Ави Билдинг...

Макар и със закъснение и аз смело слагам в черния списък фирма Ави Билдинг.Гледам по едно и също време са ремонтирали и у нас и у мурера.Аз майстор у нас не видях, с изключение на ел.техник, който единствен си свърши добре (надявам се)работата!Иначе шефът на фирмата ни зачисли един мултифункционален мъж, който "разбираше" и от къртене, и от шпакловка, и от замаска, и от дърводелство,и от ВиК,  и от по-фини неща, и от....Когато казах, че ще развалим договора, защото не съм съгласна да чакам един човек да върши всичко и то не както трябва, доведе двама за слагане на гипсокартон, ама и те си оставиха ръцете!По принцип шефът на фирмата (строителен инженер) е разбран и спокоен човек- съгласяваше се с всички мои забележки и недоволствия, ама какво от това като загубих време и нерви с бавно и некачествено свършена работа!Не знам с каква бригада разполага и изобщо има ли такава, но у нас никакъв квалифициран майстор не влезе.Накрая от мултифункционалния мъж разбрах, че е във фирмата почти от когато аз я наех да свърши ремонта у нас, а ми беше представен от шефа като проверен и можещ майстор!Не се осъществяваше никакъв контрол на работата от страна на шефа!Минаваше от дъжд на вятър, не осигуряваше навреме необходимите инструменти.
Да изкажа недоволствието си от други две фирми, които идваха на оглед, преди да наема Ави Билдинг.Не стигнахме до съвместна работа с тях, защото се отнесоха несериозно и некоректно.Едната е "Фокси-Б.Богданов".Собственикът дойде на оглед, обеща да направи оферта, но такава изобщо не видях.Като изчаках срока, за който се бяхме разбрали му се обадих и го попитах какво става с офертата, отговорът му беше, че я изпратил по и-имейла, което изобщо не отговаряше на истината.Обеща да я изпрати "отново", но не го е направил от юли до ден днешен.Другата фирма е "Билдинг експрес".Нищо експресно няма при тях!Дойдоха на оглед, казаха че ще направят оферта до 1 седмица .След като не получих такава и след повече от обещаната седмица се обадих и ми беше отговорено, че изобщо не са правили никаква оферта, защото си помислили, че няма да искам да работя с тях?!?!
Да уточня, че ставаше дума за един наистина цялостен ремонт на 120 квадрата -цялостна преработка на ел.инсталация, ВиК, подови настилки, стени и таван с гипсокартон, шпакловки, боядисване и още и още..., не е като за нещо дребно, та да не им се захваща.

Последна редакция: пн, 08 окт 2012, 15:23 от Etna

# 503
=

Последна редакция: пн, 15 окт 2012, 17:35 от Rumcajs

# 504
  • Някъде на път....
Олеле!  ooooh!

# 505
Енергон АД
http://www.energon.bg/vrati/
На 9 април купих две касети и поръчах и капарирах две плъзгащи врати!
Още ги НЯМА ВРАТИТЕ .Отговарят всеки път, че другата седмица пристигат!
Вратите пристигнаха!
Ура! Отне ми само 3 месеца!

Здравейте,

аз наскоро също поръчвах от Енергон врати - и макар че мнението ми не е за тази тема - пиша.

Общо взето съм доволна от тях - вратите дойдоха за 1 месец (както се бяхме разбрали). 2 от четирите врати се оказа , че били с някакъв дефект и те ги върнаха директно, дори не ги докараха до нас. Апартамента ми беше със стари врати - махнаха ги, даже ги изнесоха и ги изхвърлиха те. За половин ден бяха свалили старите врати, сложиха новите, изчистиха боклука от апартамента и си тръгнаха. Това с минимални поражения от къртене (мъжа ми замаза сам отстрани).  Вярно че дефектните врати дойдоха след още 2 седмици, но ги доставиха.

Служителката им е малко особена - като се обаждах всеки път не знаеше какво е станало с поръчката, единия път не можела да ми отговори, защото я боляло главата  Shocked, но самите майстори - нямам никакви оплаквания. Даже мисля да ходя в бялата тема и да ги похваля.

# 506
Здравейте!
Ето още един майстор измамник- Антон Стоянов, занимава се с ВИК услуги. Рекламира се през две фирми- КПД БГ ООД / ако прочетеш сайта им са най- великите/ и Тони- Антон Стоянов ЕТ. И двата офиса - в Сухата река и в Красно село не съществуват, фактурите,  които издава са абсолютно измислени. Постоянно лъже, че е в провинцията или че е в движение. Няма такъв лъжец и измамник

# 507
Мебел Плюс (мебели) в Пловдив. Чудовищно - подмениха ми пълнежите на възглавниците за сядане и задните - вместо силиконов пух - обикновени парцали. Много по-твърдо.

Е, аз просто отидох и им взех пълнежа от мострата, която си бях харесала, но защо да е така?

Последна редакция: сб, 27 окт 2012, 11:51 от St.

# 508
"мебели Рушидов" от Троян със собственик Фикрет Рушидов. Около 30 годишен, изключително некоректен. Работи с жена си. Поръчахме мебели при тях през април. В края на май трябваше да бъдат готови. Донесоха мебелите юли, но счупили едно стъкло (поръчано и платено отделно). Мебелите бяха в ужасен външен вид. Лошо лакирани (мебелите са с естествен фурнир). Многократно им бях казала че сроковете не са важни, но на качеството много държа.  Щели да донесат друго стъкло и да оправят повърхността на мебелите. Дадохме им почти всички пари без 200лв. Дойдоха в края на август да монтиран новото стъкло, но то пък се оказа по-голямо по размер. Занесохме го на стъкларя да го среже и им се обадихме да дойдат да си  довършат монтажа. Щели да дойдат като "имат време и път към София", което ме вбеси окончателно. След това телефонът им беше изключен, а на ел. поща не отговарят. Пратих жалба до Комисията за защита на потребителите. Те отишли на адреса с икономическа полиция, но там нямало никой. Според съседи бил заминал в чужбина. Според мене се крие при жена си.
НЕ си поръчвайте мебели при тях или поне плащайте само когато всичко е напълно готово.

# 509
Фирма Бабекс София - за ремонти.
Наехме я преди няколко години да ни ремонтират банята.
Едно, че щом взеха и последните пари повече не се появиха да си довършат работата (наша грешка, че платихме предварително, но разчитахме на коректност).

Няколко години по-късно им сърбаме попарата на некачествения ремонт.

Не ми се изпрада в подробности. Но ако някой се интересува, мога да обясня на ЛС.

Аз тези повече не бих ги пуснала във входа, камо ли в дома си Peace

В допълнение копирам по-долу подробности, които споделих на ЛС :

Сега имам повече време и мога да ти напиша за Бабекс.

Да, на думи човека изглежда свестен, но майсторите му (или поне тези, които ни доведе не струват).

Ние се бяхме договорили, че в цената влизат и материали, и всичко - техен ангажимент беше да ги купуват и носят.
Ние трябваше да си изберем само плочките (предполагам и вас ви е завел в магазин, в който му дават отстъпка - не помня вече колко процента беше)
Та започнахме ремонта и ние (наша грешка) изобщо не сме ги дебнели и висели на главите им - разчитахме, че като наемаме фирма, то собственика ще се грижи за контрола. Плюс това аз какво разбирам от тези работи?

Няколко години по-късно (3-4), след като започна да ни тече банята разбрахме що за майстори са.... С цел пестене на материали плочките са лепени "точково", т.е. замазка се плеска на 5 места по плочката и се лепи - да, тя хваща, но остават кухини, които след време, като пропусне някоя фуга (защото зад тях има въздух) пропускат вода и се напояват стените.

Не сме знаели, че добрите майстори слагат хидроизолация преди да положат плочките, която да пази от протичане.

Сега не само банята ми е за ремонт, но и вградения гардероб в коридора, който граничи с едната страна на банята (всъщност той е за изхвърляне, тъй като е безвъзвратно мухлясал), както и една стена от детската стая. Добре, че под нас няма никой (помещението е празно и в лошо състояние) иначе и те щяха да искат да ги ремонтирам, защото тече и надолу....

Да не говорим, че в момента, в който им платихме последните пари (пак наша грешка, защото разчитахме на коректност от тяхна страна) се изпариха яко дим без да си дошпакловат около вратата, нито да завършат ръбовете на плочките.

Абе, само ядове имам след този ремонт на банята....

Това е от мен....

относно фирма Бабекс :

Важно!!!

Който реши да наеме фирма Бабекс (строителни ремонти), трябва да си наеме надзирател, счетоводител и човек който знае всички цени по магазините за строителни материали.
Моята баня протече едва само след 1 месец въпреки, че бяхме надзиратели постоянно, пак ни изпързаляха . Платихме всичко х 2.
Сега отново трябва да се ремонтира, защото под кухите плочки има влязла вода през  запълнените некачествено фуги. За поставяне на 2-ве лампи и свързването на 2-ве жички взеха 70 лв. Моля Внимавайте с фирма Бабекс !!!
За да не страдате и вие.

Общи условия

Активация на акаунт