"Дневникът 24" - от бъЧонка на солеТка

• 14 503
  • 373
  •   1
Отговори
# 105
  • София
При нас е весело - токът ту спира, ту тръгва.
Иначе, развалих лунната диета окончателно.Похапнах/не салатка, като Миранди, ама няма да казвам какво.../

Та така, светя си с лаптопа и си споделям с вас Mr. Green

# 106

Здравейте,
аз сега си направих вечерната тренировка Simple Smile И съм доволна. Лунуването е успешно Simple Smile Simple Smile Simple Smile
А и днес съм с две тренировки. Едната сутринта във фитнеса и сега втората преди лягане, че много огладнях, а така ми се тушира апетитът Simple Smile

Лека вечер момичета и да се наспите хубаво, че утре нов ден на борба си килограмите ни очаква Simple Smile

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 107
  • В друго измерение
Ооо, амиии Blush
От години в живота си имам един страхотен мъж...с когото и да съм, колкото и влюбена да съм - това, което имам към него е по-силно, по-различно...Преди няколко години взе решение да не бъдем заедно и по-добре - ако съм с него, ще създадем семейство, а аз съм малка(бях Whistling)
Поддържаме си връзка, но не се виждаме, за да не разпалваме излишно страстите...
И днес, както си работех, ей така ме прасна гениалната идея, че е време да се видим, да разбере, че момиченцето му вече е жена Crossing Arms и да престанем да се офлянкваме, а да се взимаме..
И сега, като шашавите, си върша туй онуй и само си се надъхвам, че ми писна да страдам по тоя и оня и да оставам разочарована, него си го знам и го приемам какъвто е...Да, амааа, сега ходи с една кльоща smile3515
Знам какво има към мен и че друго вижда, ама си навих на пръста, че ще се стегна, ще стана страшна мацка, че като ме види да хлъцне Crossing Arms
И щта са женим Sunglasses
Треснали са ме лудите май доста сериозно baby_neutral
Но важното е, че има ефект за влизане в правия път - днес съм на една порция мусака, две купички таратор, пих липозан. Тренировката обаче ще заместя с танци, от опит за себе си знам, че танците адски ми помагат...сега се стягам и нощта е моя Heart Eyes

Миранди, така, такава ми е музата...  bouquet

П.С. Ух, съжалявам, май се отплеснах в писане, но уж с две думи да обясня каква ми е музата за женене Rolling Eyes пък взех, че си излях умотворенията от днес Blush

# 108
само дзак
да се отчета за деня: относно яденето се постарах  но нищо особено. За сметка на това потренирах-коремни преси, лицеви опори..Началото е сложено.Утре пак!
Хартбийт, стискам палци за новия мотив и визия Simple Smile
Лека ви нощ!

# 109
  • София
Добро утро от мен  bouquet
Пия си кафето, слъшам радио и ви чета и ми е готино Laughing
Мирандичка- да, пиша докато съм на работа, че вкъщи нямаме нет, за това още към 6 часа зачезвам Mr. Green
Да кажа нещо- снощо вечерта реших, че може да се поотпуснем малко с диетата и да си похампмен, ама вечвряхме пиле и салата, а пък похапването се състоя- в чаша кисело мляко Mr. Greenтолкова вече ми е голямо желанието за отслабване, че даже и нарочно да реша, че може да си позволя нещо и пак стигам в крайна сметка до диетичните неща Mr. Green
Heartbeat- успех в начинанията Hug

# 110
Добро утро мацки.

Все пак успях да изпразня стомаха и сутринта венднага се отрази на кантара. Едно килце.

Напълно съм съгласна че една жена не трябва да разчита на изцяло на мъжа си. Аз изградих кариера и след това родих детенце и сега във всеки един момент знам че мога и сама да се оправям.

Проучих за един спа център в Редута та мисля да започна да ходя на парна баня. Знам че и спортуване трябва ама първо да се поглезя малко в този център.

Може ли да питам нещо - с тези домати голямо чудене падна. Имам краставици и домати в изобилие от село и мисля да карама на такава салата в комбинация с месо или яйца. Ама правилно ли е всеки ден да ям домати???

Лек и успешен ден   bouquet

# 111
  • София
Gerygirl- доматите са заленчук, и ако искаш можеш да си ги ядеш, въпроса е дали не биха ти омръзнали всеки ден, аз например наморето всеки ден ядях пилешки квбапчета, та накря не исках да ги видя, досега вече две седмици все още не съм опитала отново Mr. Green Mr. Green Hug Hug Hug

# 112
  • София
Оф, да се оплача нещо- трябва да идвам на работа и двата почивни дни, защото моя колега го мързи да дойде поне единия ден и сега аз ще трябва да идвам и двата дни- няма да имам почивка никаква #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Оплаках се, олекна ми, обичам ви Hug

# 113
Е то е ясно че сигурно ще ми омръзнат. Ще хапвам и зеле и моркови. Но просто се чудех защото четох някъде че приемали доматите за плод???  newsm12

Вчера успях да изпия литър и половина вода. Това не ми се е случва от многоооо отдавна  Laughing

Сега да видим как ще проява силата на волята ми. Сутринта имам един успех минах през кафето ни като бързия влак - защото една колежка черпеше за рожденния й ден с банички, кифлички боза и т.н. Но в събота ще имаме гости за новия ни апратамент а в неделя ще ходим на детски рожден ден. Ако устоя на изкушенията  Simple Smile ще съм много горда от себе си.

# 114
Добро утро, момичета!

Днес съм в доста по-добро настроение. Прекарах една приятна вечер с мъжа ми  #Crazy (което не е за вярване, ама се получи) и представете си без ядене  Shocked. Не си спомням откога не съм изкарвала лунната и съм много доволна от себе си. Сега ми стържи стомаха, ама ще удържа. Щом вечерта минах без ядене, какво са няколко часа до обяд  bowuu. Да се отчета за резултата: вчера сутринта бях 54,8, днес сутринта-52,7. Не бързайте да ме поздравявате. Или кантарът ми прави номера или нещо сбъркано става с тялото ми. В събота следобяд си дадох мерките и бях 53. Затова вчера сутринта се чудех как кг-те застрашително се бяха насочили към 55, без някакво прекомерно приемане на храна.  newsm78. Както и да е-не знам какво се беше случило, хубавото е, че пак съм си аз  Laughing.
Миранди, съжалявам, че не се включих, когато си ми писала, но бях на кафе, после се прибрах да тренирам и се загледах в сериалите. Сега новото ми решение за тренировка е: понеделник, сряда и петък по 45 мин. на велото, вторник, четвъртък и събота - тренировка с тежести. А неделя ако не ме домързи, че ми е най-мързеливия ден, мисля да потропам тае-бо. Реших да направя тази схема, защото 3 дни х 2 часа ми идва в повече и не ми се започва даже.
За диетата нищо още не съм решила, днес след 1.30 ше си похапна ябълки, че въпреки това, което Клонка ми каза вчера, съм си накупила поне 3 кг, така че не знам как ще завърша тази седмица, но поне през деня съм на ябълки докато си ги изям.
Клонче, това, което си писала...какво да кажа, всичко е вярно. Личи си, че си много умна жена и ги "разбираш нещата"  Wink. Може би и доста си преживяла, незнам. Мислила съм за своята самостоятелност, за това да създам нещо свое и те поздравявам за решението и инициативата. Желая ти успех!!! Мъжът ми също има свой бизнес, не мога да кажа, че е толкова преуспяващ, защото има и моменти на кризи. Така се случи, може би за добро, че аз не работя с него/за него. Лошото при мен беше, че разочарованието в брака съвпадна с болката от загубата на работа, която много обичах и с която се гордеех. Не беше мой бизнес, но беше място, където се чувствах удовлетворена, може би затова тогава изживях всичко толкова тежко. Но както вече са ми казвали когато човек губи, не знае какво печели. Сега имам спокойна работа с много свободно време и с приятни незлобливи колеги, а и бракът ми отдавна излезе от рутината. Може и да не е особено лесен, но пък е интересен  Crazy. Наскоро като споделях нещо с приятелка и тя ми каза: "Нищо, че те боли, не съжалявай, поне си го преживяла, по-добре отрицателни емоции, отколкото никакви емоции и тук горе   baduu да е празно"
Галатея,     bouquet
Heratbeat, пий си го Липозана 3 х 2 независимо дали ядеш или не. На мен не ми помогна между другото. Tired. Поздравления за решението, което си взела. С такъв мотив, със сигурност ще успееш да се справиш с кг-те. Как ми хареса увереността ти, че можеш да го върнеш при себе си!!!  newsm10
Gerygirl, защо да не може всеки ден домати?! При изобилието, което имаш, особено пък домашно отгледани, т.е истински  Mr. Green И аз искам селски домати! Има нещо вярно, в това което си чувала за доматите. Но даже и плод, те чудесно се комбинират с др. зеленчуци, месо и яйца. Така че давай, няма страшно  Peace!
толкова вече ми е голямо желанието за отслабване, че даже и нарочно да реша, че може да си позволя нещо и пак стигам в крайна сметка до диетичните неща Mr. Green
smile3501. Поздравления! Какво значи, че колегата ти го мързи  #Crazy. Нямате ли някакво раб. време или смени?! И мен ме мързи, особено сутрин да стана, ама чак пък да не дойда на работа  Rolling Eyes?!
Галка, как е кг-чето, свали ли го?
Ай, аз отивам да си допия кафето и вода, че нещо голяма жажда ме мори. А и да се похваля, снощи хич не будувах заради луната. Чудесно си поспах.

Последна редакция: ср, 29 авг 2007, 10:33 от ReGe

# 115
  • София
ReGe- браво за кантарчето Hug
Ние имаме курсове събота и неделя и някои от персонала трябва да присъства в сградата да посреща курсистите и да прави кафе Tired Курсът е двудневен, ама колегата не иска да дойде поне единия де, та аз ще трябва да идвам и двата дни Tired То се води извънреден труд и ми се заплаща, ама все пак няма да имам никаква почивка така #Cussing out Както и да е, друг път също се е случвало, не мога никого да накарам насила да си върши работата Rolling Eyes
Аз гледам аз да си я върша, въпреки че понякога, както сега в този случай е трудно Tired
Целувки на теб Hug

# 116
  • София
Привет, момичета!!!
Като гледам, денят започва хубаво - с добро настроение и ентусиазъм.Само Ралчето нещо не е вдъхновена от предстоящия извънреден труд, но може пък да се отрази добре на целите й.

Моят син отново е с разстройство.Тая работа вече ме втрещява.

Успех на всички! Hug

# 117
  • София
Клонче- да, има го този момент, защото като ще съм и двата дни тук ще си взема пилешко от вкъщи и цял ден ще съм режимна- ща, не ща Mr. Green Миличка, води детенце на лекар, да не е нещо сериозно, за да го повтаря пак, стискам палци всичко да се оправи Praynig Praynig Praynig Успех и на теб в диетата Hug

# 118
  • София
ral4e:) съжалявам, че ще се налага да работиш през почивните дни Sad. Адски е неприятно това, но дано все пак не се случи!?!

Аз вчера вечерях диня, а през деня на работа ядох сини сливи. Пих и доста вода. Мислех си да съм на режима на Дюкан, но при това изобилие от плодове навън...не мога просто Sad. Гледам да се храня редовно и само да усетя глад, мушкам по един плод в устата Wink.
Аз няма кантар и не искам да си купувам, защото си мисля, че ще се вманиача съвсем. Фигурата си следя основно мерейки обиколките си Wink, но смятам това да става 1-н път седмично и затова за момента не мога да дам  някакъв междинен резултат.

Успешен ден на всички и нови, по-ниски стойности на кантара Wink

# 119
  • София
ral4e:) и аз като теб през уикенда съм на работа и се чувствам гадно, още повече, че ще се връщам и късно....

Общи условия

Активация на акаунт