Отговори
# 120
  • Sofia
...

Какво става с Бабаитка? Някои има ли си идея? ...
Абе то ясно, че никой няма идея иначе не мога да си представя, че не би писал... ама дано всичко е наред Thinking и не можем да и се накараме на Бабитката за непрежението, в което ни държи.

# 121
Бабаитка е в АГ -то и вчера е била на родилния етаж. Само това можа да ми каже Ани, защото и тя няма достъп до този етаж Rolling Eyes

# 122
Честита принцеска на Красии, да са много щастливи и здрави  bouquet

# 123
Малиии, Кукле, и аз съм си приготвила едни "свежи" чорапки в мнооо секси цвят ...  Thinking  Joy
Мойте са синички с няква картинка в розово и лилаво Laughing

Мunkamm, да не говорим, че аз - както съм учителка по английски /в една частна школа/ и съм обучила доста студенти-медици - като си представя, че някой от тях може да се падне на раждането ми и направо ме втриса. И най-ме изнервя отношението на лекарите по този въпрос - възприемат го като проява на лигавщина и претенции от наша страна. Безобразие.
Ужас! и аз точно си мислех, че предпочитам да не ги познавах лично вече тези които ще ме израждат.

# 124
Inna , докато една жена раждала във ВМИ, лекарят казал: "Викаш, а? А като го правеше, не викаше, нали? Ха ха." И това не е легенда, а истински случай. Представяш ли си какво отношение?

# 125
Честити бебъци на Тик Так и Красии да са много здрави и добрички и много да радват мама и тати newsm51 smile3525

# 126
  • у дома с любимите си хора
Честито и от мен на Красии!Присъединявам се към пожеланията на всички!
Дано и бабаитка да е добре и да се радва на бебче!Искрено се надявам на това!!!

# 127
И най-ме изнервя отношението на лекарите по този въпрос - възприемат го като проява на лигавщина и претенции от наша страна. Безобразие.

Така е - и при мене в началото на бременността искаха да ме ползват за опитен заек и аз не се съгласих, та затова с мъжа ми пак имахме яко каране тогава вместо да се радваме на бебето (защото го бяха убедили и той не разбираше кво толкова се дърпам).

# 128
честито на обебилите се мами!да са ви живи и здрави бебоците.бързо възстановяване и скорошно прибиране у дома.
стискам палци всичко с БАБАИТКА да е наред и скоро да ни зарадва.

# 129
  • София
Хайде да съобщя за още една нова мама Grinning
Тази сутрин Джи-джо е родила син с мерки 3,100 кг и 50 см. Името засега е неизвестно.
Да е жив и здрав малкия юнак, а на мама - бързо възстановяване!

# 130
бре какъв е тоя бебевалеж-ЧЕСТИТО НА ТИК-ТАК, НА КРАСИ ,И НА ДЖИ-ДЖО
момченцата водят май в класацията -а няма ли някое малко бабаитче?
добро утро мацки ,да си пожелаем днес едни близнета   Hug

# 131
Честити бебчета на Краси и Джи-джо   bouquet  bouquet  bouquet Много щастливи и всеки ден изпълнен с нови емоции им пожелавам.  Hug

# 132
Честит бебок на Джи - Джо Hug
Добре започваме седмицата Hug

# 133
честит юнак на ДЖИ-ДЖО!

# 134
  • Sofia
Честит син на Джи-джо! Жив и здрав да е!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт