Отговори
# 150
Кукла ама вие двете сте направо кукла на квадрат  Party завиждам най-благородно -с тия мъже около мен, що и на мен не се падна една корделка ама хайде -както казва мъжо третия път
Бабаитка какво става бе мацко -потъна в това АГ и ни се чу ни се видя хайде че ме заболяха пръстите от стискане на палци

# 151
Честито на Красиии и на Джи-джо малките бебоци да са им живи и эдрави и много радост да им носят.   love001 newsm51 newsm51 newsm51 newsm44 newsm44
Clara на мен преэ цялата бременност подчти ми тече коластра даже някоя сутрин се сабуждам със эалепен чаршав към ношницата, но неэнам дали и эа напред ще продължи така и дали ще имам кърма newsm78 newsm78 newsm78
Кукла много сте сладки и двете, ожелавам ти още едно такова сладурче Hug

# 152
Честито на всички майчета. Много се вълнувам при всяка хубава новина.

Има ли някоя от вас с голямо бебче, което се е разпростряло от таза до бюста? Моето се е запънало горкото в едното ми ребро, и както е слязла вече ниско, и се подпре в костта долу  -надига реброто. Имам чувството, че раждането ще е по безболезнено от това. И не се мести настрани. Лекарката казва, че ще е дълго бебче, но вече нямам търпение да излезе. И да си поема най-накрая въздух.

нямам представа как да облекча тази болка, вече седмици продължава,

Знае ли някой от къде мога да си купя "Бебе в колата" триъгълник, но да не е стикер, а да е с онези гумени лепки. И за да съм още по претенциозна не искам да е рекламен, а някакъв сладурански с меченца, маргаритки или картинка сладка.

# 153
 Момичета нося прекрасна новина. Wink Hug

Тази сутрин в 5,20 часа Деси (Tsugumi) е родила своето момиченце  Heart Eyes Hug

Малката принцеса е с мерки 49 cм и 3,410 кг. Wink

Честито на родителите и бързо възстановяване на мама Деси. Heart Eyes Hug

Тя е добре,праща много поздрави на всички!   bouquet

# 154
  • София
ЧЕСТИТИ БЕБОЦИ на ТИК-ТАК, на КРАСИ и на ДЖИ-ДЖО!

Мен почти цялата нощ ме боля корема, не силно, но достатъчно да не мога да заспя дълго време и да се будя. По едно време взех да премислям какво още не съм свършила - имам бая работа още, дрешки неизгладени, прозорците не съм измила... Днес пак ме посвива, но в рамките на нормалното. Ами не искам да пия магнезий и това е, после ме е страх да не се наложи да предизвикват раждането (че една приятелка така до послено със системи магнезий, но караше тежка бременност, накрая секцио).

При мен също първият път имаше стажантки (2 момичета), но освен, че анестезиологът ги накара да ми следят кръвното след като ми сложиха епидуралната и после ми донесоха марля с вода, не са ме пипали. Е, после всички задружно ми крещяха целия екип на главата: напъвай, напъвай! и акушерката ми беше насинила ребрата.

Кукла, колко ще ти струва всичко - избор на лекар, вана, + това да се съобразят с твоите предпочитания. Може и на лични. Любопитно ми е, че се съгласяват да се съобразят с "капризите" (то не са капризи, ама хайде) на родилката.

Калина, 4-5 родилки пак е добре, миналия път в Шейново бяхме 8 мамчета в стаята (в която беше ужааасна жега), добре, че на следващия ден 5 ги изписаха и остнахме 3. Сега се надявам вече ремонтът да е приключил навсякъде и да съм в по-малка стая.

# 155
  • София
Е, докато пиша още едно бебче. Супер, честито и на мама Деси!

Кукла, наистина сте много сладки. Grinning Хайде дано при мен третото да е момиченце. Praynig

Lucanka, и при мен много често е така - главата му е долу и ме притиска, а с крачетата рита почти под бюста. Още в малките седмици доктора казваше, че е с дълъг бедър  Flutter Laughing, освен, че е едро, пък да видим като се роди. Wink (Емко се роди нормално дълъг - 51 см., никой в семейството не е мнооого висок.)

# 156
Включ само да честитя на новите 2 маминки Краси и Джи-джо бързо въстановяване желая и да гушат скоро малките бебоци, но в къщи  breastfeeding.
Аз сега съм се разготвила нещо че мъжо 2 дена го държа на вариации на яйца милия fiuuuuuu и сигурно вече иска да ме убие  smile3538.
Иначе нищо ново чакам си  wait оглеждам се за признаци такива естествено няма ( то нали като чакаш нещо и ти изглежда всичко бавно ) и така...
Майка ми сега говорила с една приятелка която скоро и тя имала внуче и едни съвети са и дали едно чудо. До преди малко ми е говорила за сол в водата и някви кремове с мас и мляко ( а си мислих че ще ми се размине тва ) ... тя ся ми вика аз не казвам че ще го правим само споделям иначе каквото кажеш ти.... та за тва добре поне че няма да спорим...
Айде заминавам да си гледам манджата...
Щях да пиша и друго, ама.... пак забраих какво newsm78....

# 157
ЧЕСТИТА МОМА НА МА МАМА Tsugumi   bouquet АМИ ЧЕ ТЕ ВСИЧКИ ДАМИ С ПЕРФЕКТНИ МЕРКИ СЕ РАЖДАТ  Hug

Айде и мъжките мами да се отчитат, че накрая няма да можем да разделим зетьовете  smile3532 smile3532

Успех на всички, на които тепърва НИ предстои този момент  Peace Hug Hug Hug

# 158
Честити бебоци на Лилиан, Тик-так, Джи-джо, красии и Деси   bouquet   bouquet   bouquet . Да са живи и здрави, много да ги радват и бързо възстановяване на мамите  Hug

# 159
Хайде още 1 принцеса newsm44 Да и е честита на мама Деси (Tsugumi) голямата радост Hug  bouquet

# 160
бебе няма страшно мило-аз нали разправях в предишната тема за яйца във водата ,глави лук и боза,свинска маз и всичко останало  Laughing Само се чудя колко са изперкали за тия пет години и какво ще им хрумне тоя път-ама го няма майстора сега вече съм дърта мама веднъж съм го минала  това .Всъщност според мен е важно да се доверяваш на самата себе си-фразата да се довериш на инстинкта си при мен се потвърди 100 процента

# 161
Tsugumi честита дъщеря жива и здрава и да те радва много
Струва ми се че една от нашите мами-sisasisa има днес рожден ден -всичко най-рошаво и желая и дано да се видим във Вита

# 162
# 163
Еха супер още едно мамче си имаме newsm44 newsm44 newsm44 Честито на Деси (Tsugumi) да и е жива и здрава мадамата и всичко да е ок със двете newsm51 newsm51 newsm51
Само бабаитка дето ни тревожи и не се обажда никаква дано всичко да е нарет със нея newsm17 newsm17 newsm17

# 164
Момичета, още една хубава новина - днес Lat е станала щастлива мама на Елена!  Бебето е 3050 гр. и 48 см. - секциото е минало нормално, тя се чувства много добре.

Сега се сещам да попитам мамите с планирани дати за секцио    искат ли ви АМ в родилното  newsm78 че в моя списък го пише  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт